Iltaa! :)

Kokkeillaan josko tännään saatas hyvät iltalörpät piiiitkästä aikaa :) Taitaa tuo sivujen jatkuva latailu hiljentää libresseä entisestään :) Mitäs mammojen iltaan? Mie täällä kuuntelen ku sade hakkaa kattoa. Tullee aika kaatamalla :) Mutta missä viipyy ukkonen, mie halluu-uu-uu-uun :D

27.6.2012
riu
riu

hiljensinkös minä taas tämän koko liben :D

27.6.2012
ninnup
ninnup

poika sammu ku saunalyhty.. saas nähdä kuin menee yö, varmaan näkee hoplopia unissaanki..
katsotaampa monelta huomenna herää, meillä on ollu nyt 2 päivää ihana rytmi! voi ku tää pysys.. 8 maissa aamulla ylös (+-30min) sit puolilta päivin unille, unta pari tuntia ja sit näin 21 kantturoita yöunille, paremmin jaksanu tuo sankari iteki..

mä alotin jo syksyn neulomukset.. sama kai tuo ku ei tuo kelikään kesää lupaile, kaverille kainuuseen oli säätiedote luvannu +7 päivällä huomenna ja yöllä +3 :O aivan järkyttävää.. mulla on puikoilla ukon sukat tai ekan sukan varsi ni täytys tehdä valmiiks et saan puikot ni tekisin tosta yhdestä jämälangasta vauvalle sukat.. tein siitä itelleni viime talvena raita sukat ni kolmasosa kerää jäi vielä ni riittäs vauvan sukkiin oikein hyvin, ehkä jopa tumppuihin :) kuhan vaan keksisin millä ihmeen silmukka määrällä mä saisin hyvänkokoset tumput, 8/puikko saa sukat kyllä 7veljestä langasta mut 8 oli mun mielestä aika kapee tumppu ku yhdet joskus tein, täytyy 10 kokeilla..

27.6.2012
ninnup
ninnup

iltaa. me käytiin kaupoilla isossa kaupungissa. ostettiin vihdoin matkasänky, ja kaasugrilli :D tosin kaasupulloa ei vielä ostettu kun ajateltiin ettei se mahu autoon, ja grilli tuli 3 laatikossa niin ei viittiny riskeerata tyttöjä niin piti soittaa mun iskä hakemaan yksi laatikko kun kaikki ei ois sopinu takakonttiin :D hyyvä.

meiän vauva lähti tänään ihan tosissaan ryömimään eteenpäin :D sillä on hyvä tyyli, menee ensin melkein konttaus asentoon ja siitä gekko tyylillä kauheita harppauksia eteenpäin :D tähän asti se on pyöriny sinne minne haluaa. ja istuikin jo hyvän tovin itse kun sen ensin laittoi istumaan :D

27.6.2012
mustikka88
mustikka88

pöö! harvoin ehtii tänne nykyään kirjautua.. mutta nyt on oivallinen hetki. isompi tyttö takapihalla touhuaa miehen veljen kanssa ja pienempi vetää sikeitä. niin ja isäntä kattoo urheilua. voi mälsä ettei vois toi urheilu vähempää kiinostaa,ooksmä ainut? :D tein muutes äsken pannaria ja meni ihan päin pyllyä.joo-o miten voi onnistuu pilaamaan pannarin! :DDD

27.6.2012
suvikki1
suvikki1
3 years, 1-month-old toddler

Ne opinnot on iltaisin ja kaks pvä kuukaudes mut ei mun työ normisti oo lähelläkään noin kauheeta, mä teen nyt kahden ihmisen työt ja ihmiset tilaa hulluna tavaraa ennen lomia. Toivottavasti heinäkuussa hiljenis jo vähän..

27.6.2012
Mummy83
Mummy83

teijän pienelle tää kesäkeli on sitten sopinut tosi hyvin :)

Mie olin ennen töissä hotellissa jossa oli paljon tuettuja lomia ja kuntoutuksia, mietin kanssa että ei haittais kyllä ollenkaan syyä kaikki päivät noutopöyvästä eikä tarvii ees pöytiä pyyhkiä ja astioita kerätä :D Kesällä on varmasti kivaa kun sitä tekemistä on paljon enemmän ku vaikka jollakii syyslomaviikolla :)

27.6.2012
riu
riu

Karjalohjalla ja Päiväkumpu. Ollaan oltu samaisella lomalla 2008 kesällä samassa paikassa ja oikein mukava loma oli. Kumpa olis yhtä hyvät kelit kuin silloin, niin mikäs meitin olis siellä pitopöytien edessä makoilla :D Siellä on/oli ihana hiekkaranta.

Ja meillä on nyt penimmäinen ollut 3 pv parempana kuin aikoihin!Iloa riittää siis silläkin saralla.

Ja nyt kun kattelen lentokentän ikkunoista, niin nyt sataa ihan hirveesti.

27.6.2012
tyttö
tyttö

mummy, mites siulla ne opinnot sitten, onko ne iltaisin, päivällä..? Töitten ohessa vissiin kuitenkii? Voe sinnuu, ota kuule yks ilta ihan levon kannalta ja pötköttelet vaan. Kyllä sitä huomenna taas kerkee vaikka mitä, jos huvittaa :)

Saako tyttö kyssyy että minne päin teillä se loma on? Tai no ainahan sitä voi kyssyy, asia erikseen että saako vastausta :D Sie oot kyllä tuon risteilyn tosissaan ansainnu, raskas talvi takana siulla. Ja siun pienellä pojallakin :)

Ninnup elä pelekee, mie se vua oon :D Joo mie oon kanssa ihmetelly että mihin ihmeen mahaan nuo pienet oikein syö :D Etenkii just nuo pienet, kun niille masu menee ihan semmoseks kummuksi j napa on ihn killallaan kun ne syö ja juo oihan kutkulleen :D

Jösses tuota vettä oikeesti tullee ajoittain ihan kaatamalla. Sangen mielenkiintoinen keli ollu koko päivän. Voi turistiparkaa, tuolla ne kaatosateessa rinkat selässä on ihan ku uitetut koirat. Vahingonilo sentään :D

27.6.2012
riu
riu

Väsynyttä iltaa.. tää työviikko on ollut jotain niin järkyttävää että ottaa oikein aivoon et lomaan on kaks viikkoa. Yhdes vaihees otti aivoon et viikonloppuun on vielä kaksi täyttä työpäivää. Mä oon niiiin poikki henkisesti et huh.

Mitään muuta kehittävää en oo tänään saanu aikaiseksi kotona ku ruoan. Kohta tyttö kylpyyn, nukkumaan ja ehkä itekki vaakatasoon. Tulis Bones illalla mut en tiedä lurpahteleeko silmät ennen sitä.

27.6.2012
Mummy83
Mummy83

no iltaa! vihdoinki.. en uskaltanu ite laittaa pystyyn ku huomasin et riuhan se onki näköjään koneella, ollaan kuiteski taas yhtäaikaa XD

mä arvon edelleen tuota buranaa.. kai tän loppuillan kestää ja ottaa yöks uuden panadolin, uhhuh!

mistä tolla pikkujätkällä riittää virtaa, se on taas ihan yhtä villinä ku päivällä, huoh! isoja annoksia näkyy huitelevan evästä, samanlaisen puurosatsin huitas äskenki ku mitä minä yleensä syön.. jos kattilalla keitän ni keitän puolen litran satsin ja kaadan kattilasta lautasen täyteen XD ihan järkyttävä määrä evästä tommoselle pätkälle :O

mies lähti hakee pizzaa huoltikalta, kohta jos sais siirrettyä nälkää ees parilla tunnilla vaikka eihän toi kotzone oo ku sellanen pikkuvälipala näin ku oo koko päivänä syöny kunnolla mahaa täyteen kertaakaan :D

27.6.2012
ninnup
ninnup

Heippa :)

Mulla ensimmäinen yövuoro alkoi jo 1830, eli kovennettuna. Nämä 2 yötä...jajaja LOOOMAAA:) Koko heinäkuu lomastelua lasten kanssa.

Ja me saatiin tänään postista iloinen yllätys, meille oli myönnetty tuettu loma! 5 pv täyshoidossa kylpylähotellissa 29.7-3.8! Ja mulla on hyvän äitiystäväni kanssa 3.8 lähtö laivalle (22h) :) Tulee huikea viikko!

Meillä on Vantaalla tihkutellut vain hiukan vettä 15 pintaan, hyvin on saatu ulkoiltua jne. Tulispa oikein kunnon ukkonen, se on niin mageeta!

27.6.2012
tyttö
tyttö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...