isäviikonloput

kyllä mulla taas palaa pinna tuon lasten isän suhteen. eli näillä kahdella vanhemmalla muksulla on eri isä ollaan erottu parisen vuotta sitten ja lasten tapaamiset on sovittu keskenämme ihan sovussa. sovittiin että lapset ovat joka toinen viikonloppu isällään. tästä isä alkoi kuitenkin noin vuosi sitten luistaa, halusi juosta kavereiitensa kanssa baareissa yms. viikonloppuisin, hän itse ehdotti että voi ottaa viikolla näitä yöksi. nyt muutama kuukausi mennyt niin että lapset menee sinne, minun täytyy ostaa ruoat sinne mukaan, isällä ei ole, lainata rahaa jota isä ei kuitenkaan maksa takaisin (on jo monta sataa velkaa) on sovittu että muksut on siellä aina kaksi yötä kerrallaan. no nyt muutamalla kerralla ja myös tänään isä soittaa että minun täytyy hakea lapset jo yhden yön jälkeen koska tahtoo päästä SIIVOAMAAN!!!!.... tänäänkin siis lapset haettava sieltä aikaisemmin kuin sovittu.. ketuttaa niin ettei tekis mieli antaa näitä enää ollenkaan sinne,mutta isä kuitenkin tahtoo lapset luokseen, ja sitten taas tahtookin niistä aikaisemmin eroon.. huoh..

27.6.2012
majezki
majezki
2-year-old toddler

Valvotusti on mahdollista järjestää lasten ja isän tapaaminen.

Kokemusta ei ole, että en osaa asiassa tätä enempää auttaa.

4.7.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

tänään keskusteltiin lasten isän kanssa. sanoin hälle suoraan että en mä voi lapsia sinne enää antaa jos ei tuo käytös ala muuttumaan... hän ei sanonut juuta eikä jaata.. eli siis ihan sama?!?

miten ihmeessä mä lapsille nyt sen selitän etteivät isälleen pääse enää vähään aikaan???

4.7.2012
majezki
majezki
2-year-old toddler

Tuli ihan surullinen olo lasten puolesta, jos oma isä noin käyttäytyy :(

30.6.2012
mandarin88
mandarin88

mä en taida näitä enää sinne viedä, tänään kuulin, kun olin antanut rahaa lapsien mukaan ku lähtivät isälleen että saavat ruokaa, niin isä oli soittanut kaverilleen että nyt hänellä on rahaa, hän hankkiutuu lapsista eroon ni lähdetään juomaan. nyt loppu ymmärrys minun suunnalta.

28.6.2012
majezki
majezki
2-year-old toddler

suullisesti on sopimus vain tehty

27.6.2012
majezki
majezki
2-year-old toddler

Siis oletteko lastenvalvojan luona kirjallisesti tehneet tapaamissopimuksen? Vaiko vain suullisesti?

Toisekseen, kyllähän isän pitää ruokaa ostaa kotiin, niin itselleen kuin lapsilleenkin, kun ovat isän luona.

27.6.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ja meilläkin on Taivaltaja putket ja ainakin lääkäri sanoi ettei suihkussa tarvii suojata korvia mitenkään..vesi menee korviin vasta jos suoraan suihkutta niihin..ei luulis kovin vaikeaa olevan=D

Mutta minunkin exä on aika laiskuri..mutta nytkin ovat mökillä missä muuta sukua niin on lapsilla kavereita jos isä nukkuu pitkään=)Ja meillä jo lapset isoja,olivat 1 ja 4 kun erosin.

27.6.2012
huiskutin
huiskutin

juu meillekki määrättiin ihan minimielatukset, isä jätti ne silti maksamatta, nyt kela maksaa meille tuon koko summan. lapset kuitenkin tykkäävät isällään käydä vaikka ilmeisemmin isä ei niiden kanssa siellä aikaa vietä, tyttäreni kertoi että isä pelaa kaiket päivät tietokonetta ja hän leikkii veikan kanssa. myös aamuisin lapset ovat monta tuntia siellä keskenään kun isä ei jaksa nousta ennen kymmentä ylös. pelottaa kun kerran poika siellä oli kaatanut mäntysuopapullon päällensä että mitä vielä tapahtuu

27.6.2012
majezki
majezki
2-year-old toddler

Ei sun tehtävä ole rahoittaa sitä isää. Et asiat vaan viranomaisten luona mustaa valkoiselle niin sit on homma selvä.

27.6.2012
Etana81
Etana81

Kyllä isän velvollisuus on ostaa ruuat,vaipat yms..ja isällä on meillä kaikki muutkin perustarvikeet ostettuna hammaharjat,shampoot,pyyhkeet yms..

Ehdottaisin että käytte lasten valvojalla ja sovitte nuo tapaamiset,jos ei niitä noudata niin

se on isän menetys..ei tuosta tule mitään että ottaa miten haluaa ja palauttaa milloin sattuu=/

Itse en ainakaan jaksaisi tollaista enkä lainaisi exälle penniäkään.

Meillä on isällä vuorotyö ja lapset ovat siellä kun isä vapaalla..saattavat olla pari viikonlopua peräkkäin ja sitten monta viikkoa taukoa,mutta on toiminut ihan ok.

Mullakin exä maksaa minimielarit lapsista,ja valittaa kun ryöstän itelle sen rahat=Dno viimeksi kun  lapset oli sen luona niin sanoi että nuo syö ihan hirveesti..kuittasin vaan että joko nyt ymmärrät että ne sun elarit menee ihan lasten kustannuksiin eikä mun shoppailuihin=)

27.6.2012
huiskutin
huiskutin

eikös nyt luulisi että isällä olisi edes "velvollisuus" ostaa lapsilleen ruoat jos ne luokseen haluaa. kotiin saan sieltä vain kaksi likaista lasta, isä ei käytä pesulla eikä edes vaihda näille puhtaita vaatteita...

27.6.2012
majezki
majezki
2-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...