joko myö jouvetaan päivän puolelle?

just kirjottelin aamuketjuun vielä mutta haitannooko tuo mittään :D tässähän päiväkahvia hörpöttelen, poika nukkuu, mies meni vissiin taas tuonne omaan mökkeröönsä.. astiakone ois urakkansa hoidellu, jos laittas jäähtymään sen ja käväsis kohta puoliin pesuilla ku saa vielä rauhassa käydä ja alkas sitten noita kolisevia kotihommia tekemään.. pyykitki ois varmaan jo kuivanu ni vois vaikka uutta pyöritellä ellei tuo lapsi herää ennen sitä et pitäs kylille lähtee.. pyykkikonetta ei uskalla itestään tänne jättää ku se joskus innostuu seikkailemaan lingotessaan ni tiiä mistä sen sitten löytää ja missä kunnossa on kaapit siin vieressä ku aikansa hinkuttaa.. pikapesuja joutas kyllä pyörittää pariki tässä, varmaan sen pari tuntia jos nukkuu tuo pojukainen.. joko ne on mammat päiväkahvin äärellä vai hommillaan?

27.6.2012
ninnup
ninnup

onneks nyt joku kompromissi löyty, tosi kurjaa että huutamaan piti rueta, tulee tosi paha mieli sellasesta kelle hyvänsä :/

voi jehnan kekku, alko jomottaa, on ku sähköpaimenella ruoskittas.. en meinannu päästä ylös lattialta jotta parempi et nyhjötän tässä sohvalla.. mietin että ottasko tuossa ihan buranan, enkös minä vielä oo keskiraskauden puolella?
mulla on migreenilääkkeeks määrätty noita buranoita raskausajalle mutta vaan tän keskikolmanneksen ajalle 800-1200mg kerta-annoksella, se ei tuo panadol juuri oloa helpottanu ni uskaltaskohan tuon buranan napata.. taitaa olla jo niin lähellä tuo kieltoaika että ei uskalla ottaa :/

kaupungista lähtiessä mies mietti et käviskö mäkkäristä eväät ja sanoin et mulla meni tonne hoploppiin kyllä sen verran rahaa etten raaski ainakaan.. no mies sitten että ei oo oikeen vielä nälkä, ajettiin kotipihaan ni sano että no nyt kyrsii ku ei käyty hakee ruokaa ja nyt alko muaki ärsyttää ku ei haettu ruokaa.. mäkkäriin ois parikyt kilsaa matkaa ni ei ehkä viiti uudelleen lähtee ja kökköpaikkoja vaan tässä lähempänä :( no ukolle ois pakkasessa uunipizza mut mä en voi sitä syödä ku mun maha ei kestä yhtään..

27.6.2012
ninnup
ninnup

huuuuh!

käytiimpä sitten korkkaamassa hoplop, voi hirviä paikka.. kyllä sai isi ja äiti enempi kyytiä ku poika ja kauhia hiki.. puoltoista tuntia jaksettiin ja siin välissä jo vähän mussuteltiin kanttiinista evästäki.. no väsyhän tuo tietysti, maxi pyörähdettiin ympäri mut ei kostuttu siitä reissusta ku yks kankainen sisustuskori, ei siellä ollu niitä mitä lähdettii ettii, ois pitäny mennä toiseen, möh! honkkariin en ees jaksanu..

kotiin ku tultiin ni kauhia nälkä näky olevan ku mussutin purkillisen evästä yhdeltä seisomalta ja nyt pyörii pikkukakkoset.. testattiin noita valjaitaki tossa pihalla ku käveltiin autosta ovelle ni eihän ne ihan viimesen päälle hyvät oo ku liian ylhäällä minusta on tuo olkaimet yhdistävä osa, se ku ottaa ja vetää ku haluaa jotain ni nousee koko systeemi tai sit kaatuu poika vetäessään sivulle päin.. äsken yritti pusertaa pallon luokse väkisin ni jompanen kumpanen kävi vaikka yritettiin säätääki niitä mut jospa niillä nyt sen verran pärjäis, nuo muutamat kaupunki ja kävelyreissut..

onko jonnalla parempi mieli yhtään?

27.6.2012
ninnup
ninnup

no vituttas minuaki tuommonen..
mulle kettuiltiin koko ajan siitä et oon vaan kotona ja kyllä se kostautuu, siis tämmöset kaverit jotka ei jaksanu päivää olla lapsen kans kotona vaan aina piti olla niiden kanssa kaupungilla lietuamassa ilman asiaa ja vaikka sun missä et ois tekemistä, minä vaan ku en muutenkaan oo mikää lietuaja ja minusta on kiva olla ihan vaan kotona, hirvee ressi vaan aina jos jonneki lähtee, tekee toki välillä mieli käydä jossain mut harvemmin ilman asiaa lähen mihinkään asioikseen aikaa tappamaan..
yhdestä ei esim. oo kuulunu mitään nyt moneen kuukauteen ku sano että soitella sitten sille jos ollaan menossa kaupungille et käydä kylässä niillä, no ei oo käyty juuri kaupungilla eikä kylässä ku mulla oli se hoitopoika tässä melkein 5kk ni ei tästä nyt niin vaan lähdetty lietuamaan, hyvä jos kaupassa jakso ruoat käydä hakemassa.. ainahan tuo on tähänki asti töissä ollu sillon ku me päästäs liikkumaan..
ei sentään huutamaan kukaan ruennu, se ois ollu jo aika överiä :O

kaikki ei vaan ymmärrä että kaikki ihmiset ei oo samanlaisia ja täytyy sanoo et vieläkään ei ahdista kotona oleminen :D

27.6.2012
ninnup
ninnup

Voi Jonna! Nää on taas näitä kavereita jotka ei vaan tajua et toiset vaan ei halua lapsiaan laittaa hoitoon. Meillä yleensä mies hoitaa lapset ja eipä kyllä kukaan kaveri ole asiasta alkanut hitsaamaan. ET aikas outo reagtio kaverilla. Tsemppiä kuitenkin päivään!

27.6.2012
Etana81
Etana81

no mikä se noin kovin pistää vituttamaan?

oi vitsi, mulleki maistus kyllä munkit.. pitääköhän ihan käydä ostamassa, nam!

27.6.2012
ninnup
ninnup

Mikä JoNNaa vituttaa? :(

27.6.2012
Sralla
Sralla

Päivää. :) Mulle maistuis kyllä munkit.... Unohtu kaupasta ostaa jotaa hyvää, joten mätän tässä nutellaa naamaa. :D

Eli siis just kotiuduin. Kävin pojan viemäs tarhaan päikkäreille, ja vajaa tunnin päästä olis töihin lähtö. Sitä ennen tarttis eteinen tyhjentää laminoinnin tieltä.

27.6.2012
Sralla
Sralla

Kahviakin olis reilusti munkkien keraksi kun vieras ei sitten jäänytkään kahville ja munkille...

27.6.2012
Etana81
Etana81

Meillä on kanssa kauppareissu tänään edessä. Esikko tosin ilmoitti heti että jää naapuriin leikkimään. Helpommalla selviän kun hän ei ole vieressä kitisemässä. Tänään meille vihdoin tuli uusi pyykkikone. On täs ollu sitä jo ikävä. Hajos sopivasti juhannukseksi vanha. Onneksi naapurit pelastivat ja antoivat laitana konetta kun olivat reissussa. Olis kestovaipat loppuneet kesken ja ennen kaikkea pyykit olis vyörynneet ovesta ulos. Mut juu  hyviä asentajia olivat. eivät sitten voineet vähän irroittaa pöytälevyä ja työntää konetta koloonsa ja taas olis vaa pitäny ruuvata pöytälevykiinni... Ei noi pojan klopit mitää osaa. Mutta onneksi talossa on NAINEN joka hoiti homman. nyt vaa pitää ootella et pääsee illalla konetta pyörittää.

Täällä siis kahvikupin ääressä Japaninlippupäiviä vietellen. kyllä naisena olo on sitten mukavaa. Vauvakuumekin vaivais mutta menee joka ilta ohi ihan vaan kiukuttelevan esikon 4v ja kiukuttelen 3v ja kiukuttelevan 1v kanssa.

27.6.2012
Etana81
Etana81

...

27.6.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...