päiväkahviaika

no päevee.. poika heräs sitten puol 9 ni äsken huitastiin lounas ja nyt juopi petissään maitoaan muumia katsellen.. ois halunnu jo vähän aiemmin tonne petiin mut sain vitkutettua tänne saakka et saatiin tuo lounas syötyä.. hyvin maistu pinaattikeitto pojulle, mun annos on vielä vesihauteessa tuolla hellalla.. kunhan tää saa maitonsa juotua ni pääsee ite syömään, munatki jätin lämpimään veteen etteivät jäähy liikaa. mies lähti sinne riennoilleen ja käy samalla prismasta ne valjaat hakemassa, täytyy varmaan illalla käydä omassa pihassa kokeilemassa.. kaverin piti eläinlääkäristä palatessaan käydä tyttönsä kans kahvilla mut ei oo vielä kuulunu, joko on pitkä eläinlääkäri tai on unohtanu.. jaha, maito on kuulemma juotu, sit syömään :D no mutta mitäs muille?

26.6.2012
ninnup
ninnup

Alkuiltaa :)

Mä katon suurinta pudottajaa ja heilutan kuulaa samalla, tyttö pomppii trampalla vieressä eli ihan urheilullinen ilta vaikka vettä sataaki.

Hitsi ku olis hienoo jos olisoma Bob, joka kertois mitä syödä ja puskis treenaamaan vielä enemmän ku itsellä tekeemieli luovuttaa..

26.6.2012
Mummy83
Mummy83

Hei vaan nemo täällä :)

Kesää vietellessä,häitä järjestellessä,se olisi sitten ensi viikolla 7 heinäkuuta mentävä naimisiin. Häliinää ja hösistä riittää,menemme kun kirkossa mennää naimisiin. Mitäs tässä kauhea hammskipu monta päivää,kai se hammaslääkäriin mentävä.Tänää oli tarkoitus mutta päivä menikin toisella lailla kun luulin,väsyttää ihan sikana eilinen tallinnan  reissu tuntuu kehossa,saipahan sitten juomat sieltä.

26.6.2012
Surunauha
Surunauha

Ai että mua taas vituttaa nää sivut... Koitin tehä tilausta pistekaupas ja siihen asti pääsi hyvin, mut kun painoi siirry vahvistukseen nappulaa, ni se nappula vaan hävis mut mitään muuta ei tapahtunnu. Ja tää kävi monee kertaa... Jes.

Mut en nukkunu juu pommiin. Poju nukku ihan hyvät päikkärit, ja mulla on pyykit kaapissa. Vielä ku vartin oottaa ni pääsee lähteen töihi...

26.6.2012
Sralla
Sralla

nonii, nyt on itelläki kahvit juotu..

kaveri kävi tossa ni juotiin pikaterassikahvit, tyttö nukku takapenkillä ja koira nukku kopassaan ni kysy et käviskö pihamaa kahveet, käypihän ne toki, ajahan auto tuohon talon päätyyn terassin viereen ni on varjopaikka, ovet auki ja näkee suoraan siihen ku on metri-pari väliä :D

mies säikytti pahan päiväsesti ku yhdenäkin tuli vaan takaovesta ulos ku en kuullu sitä autoo et ois pihaan tullu ja oon tietty kulman takana ollu just sillon ni en oo etupihalle ees nähny et ois tullu ni ihmettelin että kuka hitto se meillä on sisällä :D
kohta pitäs rueta raivaamaan tota pojan vanhaa huonetta, se viihtyy siellä kovin hyvin mutta ei siellä oo mitään lapsen tekemistä ni raivaan sen ja vien toisen majan ja lelulaatikon olkkarista sinne ni voipi käydä leikkimässä eikä oo mun tiellä olkkarissa ne koko ajan :D täytyy vaan hetki istuksia pehmosella ku seisoskeltiin niin kauan tuolla terassilla kuiteski, lähemmäs puolta tuntia, se on jo paljon meitsin persuuksille :O

26.6.2012
ninnup
ninnup

päiveetä! me käytiin tossa aamusella rinkkaretkellä kodalla tyttöjen kanssa, paistettiin makkaraa ja oltiin hyttysten kiusattavana :D nyt ne on unilla ja me syötiin just. kohta kahveeta ja vaniljajätskiä ala kotimainen mansikka. oli tosi hyviä mansikoita mutta oli niillä vielä hintaakin 7,5e/litra! mut nyt tuleekin huono mansikka kesä.

pitäs käydä kaupolla sit iltapäivällä. huomenna on vauvan 8kk neuvola, heinäkuun on terveysasema kiinni niin mennään jo aikasemmin, vauveli on huomenna reilu 7,5kk.

26.6.2012
mustikka88
mustikka88

jeeeei! se nukkuu.. jipii!!!

26.6.2012
ninnup
ninnup

:D no se ois kyllä jo melkonen saavutus ku nukkus pommiiin iltavuorosta XD

ei hitto, luulin et poika jo nukahti ni ei ku kohta alko kuulua kukkuminen tuolta ku muumi oli hetken katkolla että uutta laittamaan.. jos se oli jo horroksissa ni menee taas ennen ku nukahtaa, kohta tunnin jaksanu jo vaikka oli ihan pellit seisokissa tuo.. huhhuh.. sais nukahtaa ni heräilis välipalalle..

pyykit tempasin kuivamaan.. oispa kiva viedä tonne ulos ne mut on sen verran arveluttava keli etten uskalla, nyt paistaa aurinko ja on mukava tuuli mut tummia pilviä taivas täys ni voipi sadella minä hetkenä hyvänsä.. en uskalla rueta vieläkään noita kolisevia hommia tekemään, piru

26.6.2012
ninnup
ninnup

Päivää! :)

Just söin pari voikkuleipää, ku poika söi lounasta niin paljon ettei mulle jääny yhtään. :D Aamusel puistoiltii, mut sitä ei kauaa kestäny ku alko ihan yllättäen sataa... Kaupassa käytiin kans. Nyt voisin ehkä pyykit tyhjentää telineiltä, ja sit oikasta sohvalle lukee lehtee. Nukahtaa ei sais etten nuku pommiin töistä. :D Se oiski noloa sillai iltavuoroon mentäes. :D

26.6.2012
Sralla
Sralla

tuota tuota, miehellä on varmaan ollu erittäin hyvä syy laittaa roskapussi lavuaariin... en uskalla noustaa sitä jos se jotenki ylivuotavainen.. tai no nyt on ainaki ku eihän se tossa kuivana pysy, meillä on pieni allas ja iso allas ja tuo pussi vie koko ison altaan ni mitä pienessä tekeekään ni se roiskaa isomman puolelle..
hitot ku en rekisteröiny asiaa ni ois voinu kyllä viedä pois, mä en ite saa roskia vietyä ku tuo laatikko on tollai hassusti etten yllä avaamaan koko luukkua kunnolla ja heitettyä pusseja sisään kipeillä käsillä (suurinpiirtein mun leuan kohdalla on yläreuna tosta laatikosta) ja jos kuistille laittaa ni se on 10min ku harakat on levitelly pitkin pihoja..

laittaskohan tuota nuo pyykit kuivamaan heti täydellä mahalla.. ihan vielä ei uskalla kolistelemaan rueta ku ei välttis oo kovin sikeeseen uneen tuo poika kerenny.. 13 pintaan harkitsen sitten kolisevia kotitöitä :D

26.6.2012
ninnup
ninnup

täällä syötiin äsken kookosbroiskuwokkia, kahvetta tekis kyllä mieli.. pitäskö oikeen laittaa tippaseen.. pikku prinsessa nukkuu niin olis (ehkä) hetki aikaa :)

26.6.2012
satumamma
satumamma

...

26.6.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...