alapään/persuksen outo kutina APUA?? (sori, sisältää yksityiskohtia)

ensinäkin, mistä saan ajan gynelle? terveyskeskuksestako muka, neuvolasta (en oo enää kyllä äitiysneuvolassa vaan vauvan) vai pitää mennä yksityiselle?? papaan sais ajan kai laboratoriokeskuksesta mutta miten normi tarkastus, saisko sen samalla? oon ennen ollu vaan koulun/neuvolan kautta.. siis itse ongelmaan joka ei ole mukavaa koettavaa eikä luettavaa.. mulla on ollu nyt noin pari viikkoo outoo kutinaa alapäässä varsinkin nukkumaan mennessä ja myös peräaukon seudulla kutiaa ja kirvelee esim pyyhkiessä tai muuten koskiessa.. :S ostin canestenin joka autto kyllä kuurin ajan ja parikin päivää siitä.. siitä noin 5pv päästä alkovnormimenkat, nyt menkat loppu ja alko kutina nyt uudestaan.. imetän siis osittain niin homonitkin voi vaikuttaa tähän.. viimeks oli myös outoa valkoista peitettä tossa ulkosynnyttimissä..?? vielä en ole ainakaan uudestaan tota peitettä huomannut mutta viimekskin se tuli vasta parin päviän jälkeen mutta lähti siis lääkkeellä (voide+puikko).. raskaana en ole tms ja mitään sukupuoli tautia ei pitäisi olla, testattu on pari v. sitten.. papassa en ole kolmeen v. käynyt mutta synnytyksestäkin on vasta puoli vuotta.. ennen ei ole hiivaa tai muutakaan ollut.. valkovuoto on myös aika runsasta muttei nyt hirveesti eikä kokkareita kuin jonkun verran.. ihmetten vaan mitä tää on kun peräaukkokin kutiaa ja on arka, anteeksi vaan... karvoitus ei pitäisi olla myöskään syynä mitenkään.. ja siis persus se on kipeä, kuin olisi stringit ollu kaks viikkoo putkeen tai jotain auts ihanaa olla nainen :D..

26.6.2012
AMP91
AMP91

kävin papassa just ja lääkärissä, ei ollut kyllä gyne, laitto vaan mut sukupuolitautitesteihin ja sano että todennäkösesti ärhäkkä hiiva :D noi testit nyt on ihan varmuuden vuoks tietysti kun ei kyl oikein pitäis olla mitään kun neuvolassakin ne just otettiin ja sama mies on ollu 6v.. voidetta kun käytin ehkä 9pv ja siinä lukee 1-2vk mut mun oireet oli kyllä kokonaan pois jo pari pv, ja luin viä et menkkojen aikana ei sais käyttää niin kun nekin alko sit niin voi olla et kuuri jäi tavallaan kesken... saan sitä samaa hiiva rasvaa käyttää kuulemma viäkin niin luulis auttavan.. ja imettäessä mulle ei oikein mikään muu käy kun toi sama canesten et sais auttaa.. miehellä ei oo viä ainakaan oireita ollu ja kumia kyllä käytetään että saa  nähdä tarviiko se nyt kuitenkaan mitään. eipä se kerran aiemminkaan saanu vaikka mulla oli kauan hiiva joskus raskaana jolloin tosiaan ei kumia tarvinnu mutta tarkkaillaan nyt molempia sit :D

mulla tää saatto myös johtua uudesta halpis suihkugeelistä jonka ostin samoihin aikoihin.. oon samaa käyttäny myös raskaana ja silloin sain sen hiivan kans mut tän asian yhdistämistä en heti tajunnu niin nyt on varmuuden vuoks joku herkän ihon pesuneste :)

29.6.2012
AMP91
AMP91

Pakko vaan kommentoida että täällä otetaan myös 6kk synnytyksestä papa=)

Toiv.selviää mikä kutittaa,kuulostaa inhottavalta=/

26.6.2012
huiskutin
huiskutin

eiks peräpukamat oo muutenki tosi epämukavia ja häiritte istumista tai jotai? :D ja mulla vaihtelee ihan ruoan mukaan toi kakkaaminen ihan miten sattuu mut ei kyl pahempaa ummetusta oo..

luin netistä tosta puna- ja valkojäkälästä, onko kellään sitä ollu? tuntu olevan varsinki synnyttäneiden vaiva just näin puolen vuoden jälkeen varsinki.. kuulosti myös mun oireilta kun hiiva lääke ei auttanu..

mulle sano jälkitarkastus lääkäri et nykyään suositellaan papan ottoo noin puoli vuotta synnytyksen jälkeen.... ennen oli just noin että samalla siinä.. sinänsä typerää kun tonne gynelle on noin vaikee päästä niin pääsispä siinä samalla papaan.. ja kun on noin hemmetin kallistakin niin ei paljo äippärahoilla mennä gynelle..

26.6.2012
AMP91
AMP91

Aloittajaa vaivaa en osaa auttaa. Terveyskeskuksen ajanvarauksesta tosiaan saa ajan julkiselle gynelle. Täällä jono noin puoli vuotta. Itsekin käyn yksityisellä saa tarvittessa samalle päivälle. Mulla maksoi viimeksi 50€ itse vastaanottomaksu ja 40€ papanäyte.

Ninnup siis sulta otettiin papanäyte jälkitarkastuksessa. Siis uskomatonta miten asiat vaihtelee paikkakunnittain. Täällä on ohjeena että käydä papa näytteessä synnytyksen jälkeen vasta kun imetys on loppunut ja kuukautiset palanneet. Että hormooni toiminta olisi taas normaalia. Mulla oli jo melkein 2v synnytyksesta tuo papa.

26.6.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...