vinkkejä kaivataan !

Moikka ! Minulla on nyt 4v poika joka ei sitten millään, ei siis niinkun yhtään millään suostuisi nukkumaan omassa sängyssä, aina täytyy päästä äitin viereen. Ei siis edes nukahda omaan sänkyyn ilman maailman kaameinta tappelua. Tänäkin iltana taisteltiin yli tunti. Poika huutaa minkä keuhkoistaan irti  saa yli tunnin putkeen kun vein hänet sänkyyn ja käskin pysymään siellä ja aina kun tuli pois vein takaisin ja käskin pysyä paikallaan. Yksin hän ei huoneessaan kuitenkaan nukun joten sekään tässä tuskin on se ongelma, 6v isosisko jakaa huoneen hänen kanssaan. Tässä vaiheessa olen valmis kokeilemaan lähes mitä tahansa että saisin pojan edes nukahtamaan omaan sänkyynsä. Yöllä hän kuitenkin tulee jossain vaiheessa aina äitin viereen, mitenkähän sen saisi "jätettyä pois", noh se on kuitenkin huolista pienen tällä hetkellä. Pääasia olisi että saataisi poika nukahtamaan omaan sänkyynsä. Eli vinkkejä kaivataan kipeästi ! ! !

25.6.2012
lauramaija
lauramaija

Meillä nuorempi lapsi on 5, ja nukahtaa omaan sänkyyn samassa huoneessa isoveljen kanssa. Jos hän herää yöllä, yleensä joka yö siis, niin tulee meidän keskelle nukkumaan.

Sinun lastasi saattaa pelottaa yöllä, vaikka isosisko nukkuu samassa huoneessa. Ei sun tarvitse tai kannata asiasta pojalta kysyä, saattaa hämmentyäkin, eikä kerro.

Aikanaan hänkin sitten nukkuu omassa sängyssään koko yön.

26.6.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onko aina nukahtanut viereen? Jos on niin en enää tossa vaiheessa tekis asialle mitään vaan antaisin ajan kulua ja viekkaan että parin vuoden kuluttua ei enää haluakaan nukahtaa viereen, tai voisin veikata että ei ainakaan koululainen enää viereen nukahda.

25.6.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...