tuska yö takana. autakaa.

Mikähän on nyt sitten? ku parina yönä ehkä 3na. niin meidän poika kohta 8kk on heränny yöllä ihan hurjana itkemään.? ja sit on valvonu jonkun kolmetuntia.:/on aina hirmuisen väsyny mmut ei vaan suostu nukkumaan. ja nukkuu ehkä tunnin ja heräää uudestaan? voiko johtua, siitä ku on oppinu paljon uutta istumaan, ja nousemaan tukea vasten ylös, ja konttaamaan? et ne taidot tulee sitten yö uniin? vai hampaista. Pojalla on nyt 6 hammasta.. 4 hammasta ei ole vielä sellasia, isoja. mut nääkyyvät ja tuntuvat. kiitoksia..:)

24.6.2012
maryy
maryy

nyt on kaksi yötä menny jo paremmin mut saattaa herätä sen 3 kertaa. mut nukahtaa melkeen heti sit :) ja tuo poju rupee heti vinkumaan kun lähen jonnekkin :d vaikka käymään vessassa.. ei muuten oo kauheen kiukkunen tai no välillä päivälläkin. unille meno on aika vaikeeta...

26.6.2012
maryy
maryy

Jos ihan kipu-itkua itkee, niin aina on mahdollista että ne korvatkin voi vaivata..varsinkin jos nuhaa yms on. Ja ihan hammashuuto voi olla todella kovaa, kokemusta on. Hammasvaivoihin Burana Panadolia parempi. Meillä koviin hammaskipuihin on yöllä lääkärin ohjeistuksen mukaan otettu kuurina myös Pronaxenia. (silloin ei Buranaa ristikkäin)

Ja likkumaan oppiminen tolellakin tekee yöt rauhattomiksi..jopa hyvinkin pitkäksi ajalle.

Kyllä ne yöt rauhoittuu..meilläkin jokaisella 2v paikkeilla :D

24.6.2012
tyttö
tyttö

Voi olla montaakin asiaa. Just liikkumista, pientä eroahdistusta, pimeän pelkoa (herää yöllä eikä hahmota missä on), hampaatkin voi toki tehdä oman osansa. Kauhukohtauksia nuo tuskin ihan vielä on. Niitä alkaa tulla tuossa likempänä vuoden ikää ja hiukka vanhempana.

24.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...