Jussipussi lörppäpörppä :)

Nyt jaksaa taas liberoida kun on napa killallaan uutta perunaa, silliä ja voita. Voiko olla "juhannuksellisempaa" ruokaa? :D Mie aattelin uuven ketjun alottaa kun eihän nyt ennää mikkää aamu ole! Vuoden pisin päiväkii meni jo eilen, että joulua kohti tässä :D Onko kukaan koneen äärellä? :)

22.6.2012
riu
riu

Koko juhannus menee töissä, onneksi lyhkäset päivät. Tänään 8h ja la sekä su 9h. Pääsen jo kuudelta kotiin, naapureiden kanssa ovat rillaukset laittaneet siihen kuosiin, että pääsen suoraan syömään ;)

Ihanaa, meidän pieninkin on nyt kolmatta päivää jo ulkokuntoinen!

Ihanaista keskikesän juhlaa kaikille!

22.6.2012
tyttö
tyttö

Juhannusta! :) tääl on aivan sairaan nätti ja kuuma ilma. :) oltiin pihalla muutama tunti ja pelailtiin vähän eri pelejä tytön ja mutsin kanssa. Ihana ku on iso nurtsikenttä vieressä niin voi paljain varpain juosta, meil ei kotona ookkaa ku hiekkakenttä likillä.

Lounaaks syötiin täytettyjä paprikoita ja salaattia ja nyt on täytekakkupohja yritys 2 uunissa, kun eka meni vähän persiilleen. TAi ihan ok muuten, mut ei oo irtopohjavuokaa, ni olin vissii vähän toisella kädellä voidellu ja tais olla pikkuisen raakaa tai jotain, ku jäi puolet pohjasta kiinni, tuli semmoinen kolo keskelle.. :)

no, onneks oli aineita toiseenki yritykseen.

illalla pääsee saunaan et kyl täs sit muutama juhannuksen aineski on koossa :) kivaa chillailua, sehän on pääasia :)

22.6.2012
Mummy83
Mummy83

oi torilla oli semmonen minimunakoisoamppeli ja mie keksin että halluun sen! Mietin vaan että onkohan se miten rahatuhlausta... mutta eipä niistä kukistakaan nyt varsinaista hyötyä ole :D Pittää käyvä kahtomassa että jos sinne tulis semmosia vielä ens viikolla, kun luulen että huomenna siellä ei oo mittää :)

22.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...