lapseni hakkaa päätään!

onko ihan normaalia?tuskin!heti jos keskityn johonkin muuhun asiaan kuin poikaani (1v4kk) kuten esim.ruoan laittoon tai vastaan vaikka puhelimeen,alkaa poika hakkaan päätään lattiaan tai seinään.myöskin jos ei saa tahtoaan läpi alkaa pään paukutus.meillä on kyllä melkosen riitaisa ero tässä meneillään,.lapsi parka joutunu olemaan tän kaiken keskellä joten pitkälti purkaa varmasti pahaa oloaan näin..neuvola on kk kuluttua,onko liian pitkä aika?!neuvoja,apua,kokemuksia asiasta?!

22.6.2012
JaErTa
JaErTa

Huhhu,helpotus kuulla että tää on ihan normaalia vaikkakin kamalaa..viime viikolla olin pojan kans kaupassa ja kun stoppasin kärryt ja menin hakeen hyllyltä jotakin sillä välin poika tempas päänsä lattiaan.armoton pamaus kuulu ja hirvee huuto.ihan järjetöntä touhua.pojasta on kyllä tulossa melko jääräpää kun oma tahto on jo nyt noin luja..pulassa ollaan mutta onneksi elämä on nykyään niin ihanaa :)

 

niin ja onhan tota kolauttelua vaikea olla huomioimatta kun takoo kuulaansa niin kauan kunnes sattuu ja sitten tulee jalkaan roikkumaan että "äiti mua sattu ota syliin" pakkohan se on syliin ottaa tai se tekee sen uudestaan.toivottavasti lopettas jo pian ton touhun ennen ku pahasti kolahtaa.noh,onneksi lapsen kuuluu kolhuja saada jotta vahvistuu että eiköhän se pieni pää kestä tän jääräpäisyydenkin :D

kiitos kaikille vastanneille,ihanaa että me ei olla ainoita vaikka tämä mikään ihana asia olekkaan 3

7.7.2012
JaErTa
JaErTa

Ihan vaihe vain ja täysin normaalia. Menee ohi aikanaan kun ei anna liikaa huomiota sille pään paukuttelulle. 

Meillä esikko oli varsinainen paukuttelija ja sillä tuota kesti aika pitkään. Usein päähän sattuikin mutta ei me alettu paapomaan ku ihan ite tietoisesti kerran paukutti. Joskus kysyttiin et onko tossa mitään järkeä.

22.6.2012
misukka
misukka

Heips! Meillä poitsu teki tuota samaa kun oli n.1v ja sitä kesti hetkenaikaa. Aika karun näköistä kun poika mättää ottaansa ja takaraivoaan betonilattiaan ja huutaa ku henkeään vietäis, ja varmaan hieman sattuikin. No mutta huomion hakemista pääosin. Toivotaan että se teillä myös ohi menee.

Jaksamista myös riitaisan eron suhteen, mulla myös todella riitaisa ero takana ja lapset kärsineet aikatavalla, nyt 2v jälk. jo hieman helpottaa, ja lapset saanut rauhoitettua. Nuorin oli silloin 1,5v, eikä onneksi tiedä pahimmasta ajasta mitään tai ei tajunnut, mutta reagoi hänkin omalla tavallaan.

22.6.2012
lyllerö81
lyllerö81
1 year, 8-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...