ekat menkat synnytyksen jälkeen = TODELLA niukat??? o.O

tuleekohan mulle jo vaihdevuodet vai mitäköhän tämä ny on? :DD Kuopus nyt 11kk, imetin 6kk ikään asti ja nyt eilen alko ekat "menkat".... siis yhteen paperinpalaan tuli häivähdys vaaleanpunaista valkovuotoa. Nyt ollut sitten eilisestä lähtien alavatsa ja alaselkä tuntemuksia ja tänään tuli pieni punainen, limainen viiru paperiin. Ja taas ei mitään sen jälkeen.... Oon lukenut monta ketjua jossa ylistetään, että eka vuoto on jotain tajunnan räjäyttävän runsasta ja mulla tulee aivan naurettavat muka-menkat? Onkohan jossai hormoneis vikaa?

21.6.2012
Halitintti
Halitintti

Voiko olla totta että täysimetän ja mulla tulee menkat 3kk synnytyksestä :O Terkkari ei oikeen uskonut kun sanoin, mutta naamaan ilmaantui näppyjä ja vatsaa turvottaa ni mitäpä muuta tää ois?

26.6.2012
p1rpana86
p1rpana86

Raskaustestit olleet negoja tähän mennessä ja miehestäki ollu kolme viikkoa erossa xD mutta katsellaan ja ihmetellään o.O

23.6.2012
Halitintti
Halitintti

jospa se ois vaan ovis ja se minimaalinen vuoto jotain vaan vanhaa verta mikä on tullu "ovisliman" mukana, oottele pari viikkoo jos ne alkas sit kunnolla tai sit tee raskaustesti ;)

23.6.2012
ninnup
ninnup

Tänään ollut taas täysin vuodoton päivä, eikä oikein tuntemuksiakaan. En muuten edes kiinnittäisi noigin tuntemuksiin mitää huomiota, mutta tuo vuoto ihmetyttää. Ei oo edes jatkuvaa vuotoa. Wukä mitää pillereitä/kierukkaa käytös

22.6.2012
Halitintti
Halitintti

mulla ei kyllä tainnu erityisen runsaat olla ekat menkat mut ei kyllä niukatkaan..
yleensä vuodan ku seula mut tossa talvella oli sit parit sellaset todella todella niukat ja kuivat, eli about 9-10kk synnytyksestä aina uuteen tärppiin saakka.. sillon oli myös pitkä kierto välissä et vissiin meni värkit sekasi niin pitkän ajan kuluttua synnytyksestä.. siin kävi sit tärppi parin kierron jälkeen et tiiä kauanko noita kummallisuuksia ois sit jatkunukkaan..

noi voi tosiaan olla vasta tulossa tai olla jotain välitiputtelua ja ovis tehdä kipuoireita.. ennenku tilanne normalisoituu ni voi mennä pitkänki aikaa, raskaus, synnytys ja imetys tekee ihmeellisiä asioita kropalle :D

22.6.2012
ninnup
ninnup

Mulla alkoi synnytyksen jälkeen ovulaatio oirehtimaan samalla lailla. Ovulaation tunnistin heti kun täysimetys loppui 5kk iässä mutta kuukautiset alkoivat vasta tästä 1v 2kk päästä. Äläkä kysy miten voin ovuloida mutten saa kuukautisia. En tiedä itsekään vastausta mutta niin ne kivut vaan kertoo.

22.6.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...