ekat menkat synnytyksen jälkeen = TODELLA niukat??? o.O

tuleekohan mulle jo vaihdevuodet vai mitäköhän tämä ny on? :DD Kuopus nyt 11kk, imetin 6kk ikään asti ja nyt eilen alko ekat "menkat".... siis yhteen paperinpalaan tuli häivähdys vaaleanpunaista valkovuotoa. Nyt ollut sitten eilisestä lähtien alavatsa ja alaselkä tuntemuksia ja tänään tuli pieni punainen, limainen viiru paperiin. Ja taas ei mitään sen jälkeen.... Oon lukenut monta ketjua jossa ylistetään, että eka vuoto on jotain tajunnan räjäyttävän runsasta ja mulla tulee aivan naurettavat muka-menkat? Onkohan jossai hormoneis vikaa?

21.6.2012
Halitintti
Halitintti

Voiko olla totta että täysimetän ja mulla tulee menkat 3kk synnytyksestä :O Terkkari ei oikeen uskonut kun sanoin, mutta naamaan ilmaantui näppyjä ja vatsaa turvottaa ni mitäpä muuta tää ois?

26.6.2012
p1rpana86
p1rpana86

Raskaustestit olleet negoja tähän mennessä ja miehestäki ollu kolme viikkoa erossa xD mutta katsellaan ja ihmetellään o.O

23.6.2012
Halitintti
Halitintti

Tänään ollut taas täysin vuodoton päivä, eikä oikein tuntemuksiakaan. En muuten edes kiinnittäisi noigin tuntemuksiin mitää huomiota, mutta tuo vuoto ihmetyttää. Ei oo edes jatkuvaa vuotoa. Wukä mitää pillereitä/kierukkaa käytös

22.6.2012
Halitintti
Halitintti

Mulla alkoi synnytyksen jälkeen ovulaatio oirehtimaan samalla lailla. Ovulaation tunnistin heti kun täysimetys loppui 5kk iässä mutta kuukautiset alkoivat vasta tästä 1v 2kk päästä. Äläkä kysy miten voin ovuloida mutten saa kuukautisia. En tiedä itsekään vastausta mutta niin ne kivut vaan kertoo.

22.6.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...