lörppää..

päivää.. vieläkö täällä on joku paikalla vai juhannuksen vietossa.. mä tulin vasta äskettäin kotiin sieltä kaupunkireissulta, vähän venähti ja nyt sit jomottaa joka pakkaan ku niin kauan oli jaloillaan.. ihan oli pakko istahtaa pehmoselle koneen kans hetkeks.. isi ja poika oli käyny suihkussa ku poika oli sotkenu ittensä yltäpäältä kakkaan.. no ehkä isi nyt muistaa et se kakkavaippa täytyy nostaa heti pois vessan lattialta ku tuo lapsi osaa avata vessan oven ku on vähän lenkka :D onneks en ollu kotona XD käytiin ikealla pyörähtämässä ja nyt sentään muistin ostaa tuon vikare -turvalaidan.. jei, ei enää neljättä reissua tarviis sen tähden tehdä :D

21.6.2012
ninnup
ninnup

Ehtoota! :)

Tääl kans kiva päivä. :) Aamupäivä puistoiltiin, pesin kaks koneellista pyykkiä, nukuin päikyt pojan kans, käytii kaupas, ja tultii heilan tykö tekee ruokaa. :) Tein seesamilohta kera voilla maustetuiden vihreiden papujen ja parsakaalin sekä porkkanan. :) Josko kohta sais pojan unille.

21.6.2012
Sralla
Sralla

ah, ihanaa.. poika nukku vajaan tunnin unet ja puol tuntia sitä suurinpiirtein heräteltiin siitä ni nyt on nii kiltti poika taas ♥ muru..

tuli lattialle viereen pötköttää ni sanoin sille et sano äiti ni poika sano että akka :D voi kauhistus, senkö se ensin oppi :D

21.6.2012
ninnup
ninnup

suurimmaks osaks meillä mies käyttääki tossa omassa pihassa ni jaksaa paremmin juosta perässä tai on ainaki mukana mut mein pojan käsitys leikistä on että lapio käteen ja juoksuks ja jos yrittäävät saada kiinni ni äkkiä vaihdetaan suuntaa ja juostaan vielä kovempaa.. en oo uskaltanu yksin mennä ees siks hetkeks ku oottaa miehen pukevan ulkovaatteet..

kun se hoitopoika mikä mulla oli ni äitinsä kans heidän terassilla juotiin kahvia ni poika leikki siinä alarapulla pikkuautoillaan ja välillä kävi max. kahden metrin päässä ja heti takas.. kädestä pitää nätisti kiinni ku vaan ottaa sen käsipuoleen..

tää hullu juoksee vaikka kilsan päähän postilaatikolle jos vaan saa riittävästi etumatkaa mut yleensä yrittää ensimmäisenä hevosten luo, sähköaidan läpi tietenkin o_0 käteen jos koskee ni spagetiks menee ja alkaa huutoraivari.. takapihalla ei ois mitään ongelmia mut se ku on kerran kierretty ja katottu ni joutaa karkaamaan etupihalle.. puuh!
viime kerran jälkeen sano jo mieski että ei jaksa juosta ku ei voi ees silmiä räpäyttää välillä ku jätkä on jo karannu, saati että kerkiis kattoo ympärilleen onko vaaranpaikkoja lähellä..

sitä virallista uhmaikää odotellessa.... jos siirtäs piharemppaa taas vuodella ja rakentaski vaan aitauksen etupihalle niinku koiranpennuilla?

21.6.2012
ninnup
ninnup

voi omatekoinen pitsa: mie oon siitä haaveillu viikkosotalla mutta ku meijän uuni on särki :/ Ja se ois niin hyvvää ja riittäs lounaaks seuraavalle päivälle jos tekee kaks peltiä ja ennen kaikkea miun mieli tekee! :D Myö käytiin kaupassa, yllättävän kivuton reissu vaikka oli aika tavalla porukkaa. Rahhoo meni, mutta sen nyt voi arvata kun ostaa iittalaa :D

Milläs viikoilla sie emäntä jo oot? Supistelut puh pois puhallettiin, no niin. Nyt voit nauttia loppuillasta :D

21.6.2012
riu
riu

taivaltaja: hommasitko sä ne valjaat keskimmäiselle sillon?

kokemuksia kaipailisin ku minä oon nyt miettiny niitä tässä sunnuntain kaupunkireissun jälkeen ku tämä reilu 1v on ihan mahdoton tuolla kaupungilla ja omassa pihassakin..
ei viihdy rattaissa ku murto-osan, samoin kärryissä eikä anna pitää kädestä, hirmu raivarit vetää ja juoksee vaan karkuun.. ite pitäs saada kävellä mut liikaa on vaaranpaikkoja..
meillä on omassa pihassakin sähköaidat ja hevoset ja traktoria kulkee tiuhaan ni jos ei mies oo mukana ni en yksin pärjää ku lähtee heti aitauksille juoksemaan ja ei ainakaan mahan kasvaessa ja selän kipeytyessä helpommaks muutu.. sais nyt tän kesän ja syksyn piettyä ton lapsen hengissä, talvella ei pääse niin kovasti karkuun ja on pehmonen lumi alla raivareille :D

21.6.2012
ninnup
ninnup

nonni, olipa ihana tulla kotiin ku kotona ootti taas keittiön lattialle puretut kaapistot ja poika on kiukutellu taas koko päivän.. aamulla vaikutti hyvältä ku oli ihan kiltisti mutta mulla ei nyt järki kestä tuota natinaa.. siis itkis vaikka kunnolla mutta ku joka asia täytyy natista.. pitää varmaan käydä korvatulpat ostamassa näitä päiviä varten..

just kysyin tossa kaverilta että lähettäskö joku päivä hoplopiin, en oo koskaan käyny mut jos sais siellä purettua energioitaan ni jos vähän vähempi natisis tai sit vielä enempi jos väsähtää.. ei suostu ees nukkuu toisia unia vaikka oli jo kolmen aikaan nuutua pystyyn.. nyt kattoo pikkukakkosta maitopullon kans tuolla petissään mut ku maito loppuu ni yleensä nousee sieltä ylös :/ miks pitää jättää ne toiset unet pois ku ei selkeesti jaksa? kelitki ollu sen verran kurjat ettei tonne ulos oikeen pääse.. kyllä oli kahden kans helpompi ku viihtyvät keskenään leikkien hyviä pätkiä päivästä, ei meinaa riittää kahdesta aikuisesta mielikuvitus keksimään tuolle lapselle tekemistä niinku se toinen lapsi..

huomen täytyy ettiä leikkipuisto tästä jostain, pari tiiän kyllä, yhessä on talon pihassa koira tarhassaan (ja tarha sinne puistoon päin just vajan takana) joka räkyttää koko ajan ku siin puistossa on.. sellanen suomen pystykorva, yhdessä on sit junarata ihan vieressä ilman mitään aitoja, meteli on kova ja tuo muksu vähän turhan livakka ja yks on tuolla matkan päässä, täytyy mennä rattaiden kanssa (autolla menis helpommin mut ei oo parkkipaikkaa ku lähin tässä omassa pihassa) ja siitä tulee taas oma taistelunsa.. huoh mut on se kokeiltava..

21.6.2012
ninnup
ninnup

Helou helou :)

Töistä kotiuduin, kävin pojat tarhasta ja tulin siksi aikaa sisälle liberoimaan ku mies leikkaa nurtsin loppuun. Olipas kiva tulla kotiin ku miun äiti oli innostunut laittamaan kukkia maljakoihin ja siistimään olkkarin :) Keittiössäkin oli pöytäliina ja voin kertoa ettei yleensä ole :D Tässä suunnitellaan kauppaan lähtöä... Se voi olla sitten kiva reissu X) Sen jälkeen en tee mittää, paitsi grillaan ja syön. Mutta eikös siinä oo jo kylliksi? :D

21.6.2012
riu
riu

käytiin tekemässä koko viikonlopun ostokset ja ei menny ku 145e!! tossa on 2 pakettia vaippoja, talous/vessapaperit, vauvan viikon korvikkeen ja 5 päivän piltit ja puurot. ja kaikkee mahollista. ei ihan viititty jonotella lihatiskille, se käytävä oli ihan tukossa :D

esikko kattoo vaihteeks röllin sydäntä, toivottavasti se ei sit pelkää rölliä kun mennään röllikylään parin viikon päästä :D sais yhteiskuvan.

missähän mun ajatukset on ollu, ihan hämmästynyt kun mies sanoi ettei niillä töitä huomenna ole, ei ole koskaan ollu aattona, miten mä nyt sillain sekoilin :D hyvä vaan kerkee huomenna sit hyvin kaikkee. eli mies jäi nyt 4 viikon kesälomalle, saa nähä millon menee järki toiseen :D

21.6.2012
mustikka88
mustikka88

Mä oon siivonnu ja suunnitellut kauppa reissua koko päivän!!! Mies on tulossa kotiin kera pitsan. Vielä yhden huoneen laattiat pesen ja pölyt pyyhin ja sitten saa juhannus tulla...huh!!!

Hyvää ja turvallista juhannusta kaikille!!!

21.6.2012
myrmeli
myrmeli

ja vuokattiin ku mentiin 2-2,5h /suunta ni iisalmen kohdalla alko poika jo hermostua, kajaanissa oli jo melkonen kiukku päällä.. ollaan yhtä innokkaita autossa istujia :D tosin pojalla on nyt tuo cybex ni siin viihtyy paremmin ku siin edellisessä ainaki lyhkäset matkat

21.6.2012
ninnup
ninnup

missä päin teillä porukat asuu, kuin pitkä ajomatka?
meillä ois tunti tai jopa puolitoista tonne porukoille, mä en jaksa ite istua sitä matkaa, ainakaan kahta kertaa päivässä ni ei tuu juuri lähdettyä ku ei sit oo tekemistäkään moneks päivää jäädä.. tuntuu persuuksissa jo tuo n. puoli tuntia suunta matkukseen ja takasi :D

21.6.2012
ninnup
ninnup

...

21.6.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...