huomenta taas

mä nousin jo ylös ku satuin havahtumaan, miesväki nukkuu vielä.. otin laskunmaksu vehkeet tohon viereen ja kahvit ja ajattelin "törsätä" rahani :D vaille 9 pitäs sinne kaupunkiin lähtee.. jos kerkeis tässä herätä kunnolla.. sää näyttäs paremmalta ku eilen vaikka ihan samaa epävakaista foreca eilen lupas.. saahan nähdä mitä tulee, kylmä täällä on kyllä sekä sisällä että ulkona :O

21.6.2012
ninnup
ninnup

Huomenta.

 

mä heräsin kuudelta pakkaamaan ku ei taas voinu etukäteen tehdä oikein mitään. No tytön pitkän loman tavaroita pakkasin, ei tarvi sit viikon päästä kantaa uudelleen kamoja jos nyt jo jättää ne mutsille :)

mies lähtis eilen kavereidensa kans mökille. Mä en oo mökki-ihmisiä ja vielä vähemmän jaksaisin katsoa kännisiä ihmisiä, mut silti ihan pikkuisen ottaa aivoon. Se tosin kyllä kysy mielipidettä, mut tiesin et jos se ei mee ja tulee meidän kans reissuun, ni sit se on koko ajan semmoisella "koska lähdetään kotiin"-asenteella. Ni kompromissina se tulee perjantaina (joka nyt kyllä vaihtus jo lauantaiksi ja saa nähdä tuleeko ollenkaan..) mutsille, mihin me ollaan siis menossa viikonlopuksi.

mut joo, me lähdetään sukuloimaan jokatapauksessa :) ja ihan odotan innolla sitä ,ettei tarvi tehdä yhtikäs mitään koko viikonloppuna jos ei huvita ja on vielä lapsen"vahtikin" joka leikittää sitä niin ite voi vaik lukea kirjaa. Jäätävä työviikko takana. Vielä viikko ja sit tytöllä alkaa loma, ni oon kaks viikkoa miehen kaa kaksistaan kotona (tai no, riippuu sen työvuoroista miten paljon nähdään). Ja noiden kahden viikon jälkeen alkaa oma loma. ja sit se kesä siinä jo oliki :( 

tänäänki on aurinkoista joo, mut missä se LÄMPÖ luuraa?

21.6.2012
Mummy83
Mummy83

huomenta. tämä aamu on menny hyvin, esikkokin nukkui puoli 8aan. olen pölyjä pyyhkinyt ja ovet ja karmit. pyykit pitäs mennä vielä laittamaan. terassi on kaiteita vaille valmis, jee :D

sain vihdoin auton ilmastoinnin korjaukseenkin ajan. oon muutaman päivän yrittäny soitella. me mennään tänään kaupoille niin ei tarvi huomenna lähtee kun mies menee kuitenkin vielä töihin. me vietetään juhannusta miehen veljen perheen kanssa heillä ihan lasten kanssa. mukavaa.

pitäs mennä miehen nettipankkiin kattomaan paljon tuli rahaa, sille tuli nimittäin palkka ja lomarahat. pitää laskee paljon voi laittaa retkeilyyn ja matkailuun rahaa lomalla. ei tule konkurssia ennenku töihin menee taas heinäkuun lopussa :D

huiskutin, tosi hyvä tuuri sulla, mahtavaa reissua!

21.6.2012
mustikka88
mustikka88

No hui kauhistus! Ei rannalle ainaka! Niin kylmää näyttää sääennuste, vaik arskaki paistaa. :( Perseestä. Ei sen tarttis paistaa jos ei edes kykene lämmittään. :D

21.6.2012
Sralla
Sralla

Huomenta! :)

Thank god kaupat on vaa 12 asti auki huomen, ni ehtii vähän olla pojanki kans huomenna. :) Aika kummaa on se et koko kaupungis ei ole yksikään tarha auki juhannuksena. Mie ku hain vuoropäiväkotiin, jonka mainostetaan olevan yötäpäivää auki seitsemänä päivänä viikossa auki, ni ei ois tullu mieleenikä, et mun tarttee juhannusaatoks keksiä varahoitoa. :(

Tänää mulla vapaapäivä. En tiää viel mitä tekis, ehkä rannalle? Kaupast tarttee myös hakee illan ruokatarpeet, ku lupasin kokata heilalle. Nii ja sit sunnuntain kakkua varte tarpeet kanssa. :) Tosin menee kyllä ihan senttien laskemiseks. :(

21.6.2012
Sralla
Sralla

Huomenia!

Ai hyvä kun tuli puheeks huomiset kaupan aukiloloajat, mä kans oletin että ne on 18 saakka.. pitää huomenna käydä maitoa tankkaamassa lisää..

Mitä Juhannuksena? Mä olen töissä, tätä kolmivuorotyön ihanuutta.. tänään ilta, huomenna ilta ja juhannuspäivänä aamu.. Juhannuspäivänä mennään sit mökille saunomaan ja paistaa lettuja. :)

21.6.2012
Felize
Felize

Huomenta

Me käydään kauppareissu vasta huomenna kun kaapit on ihan tyhjät ja en jaksa pyörällä kuskata tänään=)Mies lähti työmatkalle ja aattelin laiskasti hakea jotain roskaa lasten kanssa ruuaksi ja pari maitoa että pärjätään huomis aamuun.

Meillä ei oo mitään juhannus suunnitelmia..2lasta lähtee reissuun ja 2 jää kotiin,aateltiin joku päiväreissu tehdä tähän johonkin lähistölle eläinpuistoon tai jos sataa käydään kylpylässä.

Ens viikolla ollaan kaksin lähdössä mökkeilemään niin nyt vaan kotijuttuja.

Täytyy ruveta netistä selaamaan löytyskö joku halpis hotelliyö Vaasan suunnalta..on ollu hyvä tuuri ja voitin sekä Powerparkkiin että Wasalandiaan koko perheen liput,joten sinne täytys tehdä reissu=)

21.6.2012
huiskutin
huiskutin

nea huomenna mennee kaupat puolilta päivin kiinni, että en kyllä kovin myöhään iltapäivään jättäs! JOkunen poikkeus tietysti, mutta noin pääsääntösesti.

21.6.2012
riu
riu

ennakoiva tekstinsyöttö ♥  en oo ikinä tullu toimeen sen kans :D

uh, nyt ois aamupalaa huideltu, pitää vähän naamaansa harjata ja vetästä tukkaa timakalle ranskanletille, tai otsis.. muuten saa kyllä rehottaa niinku huvittaa, kohtahan tuo pitää jo lähtee

21.6.2012
ninnup
ninnup

huomenia!

täälläkin herättiin tossa puol 7 maissa kun poika sitte päätti heräillä itekki siihen aikaa ja herättää mutki :) eipä tuota kyllä enää väsytäkkää :) ukko kulta se tuolla vielä koisaa (en tiiä monen aikaa oikein on tullu nukkumaan) joten anna vielä nukkuu. koirat pitäis kyllä käyttää mutta joutavat nuo oottaa kunnes ukkeli nousee ylös. nyt alkaa pojalla aamukiukku täs sylis :) alkaa varmaa tulee aamuväsy pikku hiljaa :)

mä oon tänää menos iehen ja pojan kans anopille ja sieltä kaverille pojan kans kahestaa ukko heittää meijät sinne ja kaveri tuo himaa. päästään vähän välillä isoon kaupunkiin pitkäst aikaa :) muista millo viimeks siel päässy kävelee kunnolla :) mies kun ei tykkää noista isoista kaupungeista (maalaispoika kun on). sitä ennen pitää päästä imuroimaa ja pesee lattioita kunhan tuo mies tuolta nyt malttaa nousta jossain vaihees :D

21.6.2012
immortal
immortal

no on! mukavasti herättää näin aamutuimaan :D
ja huomasin vielä ettei ois tarvinnu ees visaa lyhentää ku mies oli pistäny sinne muutaman satasen viikko sitten.. kiva ku ei kertonu, pistin ite nyt kans pari sataa..
ei siinä eipähän oo nyt sit velkaa siellä juurikaan mutta ku se on semmonen luotto et kerää korkoo tyyliin 10-20 senttiä kuussa eikä oo mitään muita kuluja ni ei haittais vaikka vähän roikuttas siellä ja lyhentelis vaan minimiä nyt kesän ku on muutenki vähät rahat ni nyt se on pistäny sinne varmaan viimeset rahansa kiinni ja mäki laitoin ison prosentin liiton rahoista.. ois kerenny isommat summat sit myöhemmin laittaa ku ois enempi mistä laittaa..
tuo mun toinen kortti ku kerää jo kuussa ihan kohtuulliset kulut velan päälle ni sen kans mulla on aina hoppu maksaa jos tarvii hätäsesti johonki käyttää mut tällä ei ois niin väliä..

eipä mulla sit montaa laskua ollukaan.. puolet meni ja sain vielä säästöönki, viikon päästä tulee lisää... yks lasku ois vielä mut sitä täytyy odotella et tulee kotiin ku en oo varma tuosta viitteestä ni en uskalla valmiiks maksaa vai onko jollain tietoo et onko hm:n tilillä muuttuva viite?
minusta se näyttää samalta ku aina ennenki mut ihan satavarma en oo ku niin kauan ku on viimeks semmosta laskua pyöritelly käsissäni ja joutunu maksaan..

jaha, se pitäs kohta aamupuurot laitella pojalle ja sit jos ite vähän mussuttas jotain ja laittautus..

21.6.2012
ninnup
ninnup

Huomenta :) edistystä tämäkin; torkutin ainoastaan puolisen tuntia X) Unihiekkaa silmissä, ihanaa kun huomenna saa nukkua niin pitkään ku nukuttaa. Tai ainakii melkein, kai ne lapset ajastaan herättää :D Että tännää vielä työpäivä eessä, pikkasen lyhyempi ja alkaa kivasti lippupalvelukoulutuksella :) Toivotaan tässä samalla että päivän subi ois joku hyvä :D

Ninnup, tuo laskujen maksaminen on siten ihanaa hommaa X)

21.6.2012
riu
riu

...

21.6.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...