Mahatauti

Kuuklettelin tossa vähä mahatautia kun tahtoisin tietää kauanko tätä pitää vielä kestää? Joka paikassa oli että muutama päivä, mut mikä on totuus? Kauanko teidän mahataudit on kestäny? Mulla alko lauantaina tää kauhia tauti, eikä tunnu helpottavan. Ylös ei oo tänään tullu enää mitään, mut shaiba on ku vettä vaan, tiedoksi. :D Ja maha aivan älyttömän kipee, sanan jokaisessa merkityksessä. Olin suihkuski varmaan tunnin ku tekee niin kipeetä ja vesi mukamas autto. Helpmii!

18.6.2012
RJ89
RJ89
3 years, 4-month-old toddler

aikalailla sama, päivästä viikkoon.. haarvinaisen kurja tauti.. nyt oli sellanen parin päivän mahatauti tässä äskettäin mut poikaa ku odotin ni tais olla reilu viikko jopa, moneen päivään ei ees kunnolla pissaa tullu ku mikään ei kerenny imeytyä ku tuli samoin tein ulos.. gefilusmehua otin sit hörppy kerrallaan aina välillä ni alko jo illasta helpottaa samana päivänä

gefilusmehua ja jos nyt ei enää okseta ni voi ottaa jo kapselinaki rauhottaa mahaa, kaurapuuro rauhottaa mahaa myös ja mustikka.. banaani kovettaa.. tai sit jos oikein häirihtee ruikuli ni imodiumia apteekista..

18.6.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...