Kontrollikuulumisia

Tänään käytiin keuhkolääkärillä. Tämänhetkinen pahenemisvaihe näyttäisi olevan helpottamassa, enää ei keuhkot vinkuneet ja rohinakin oli jo maltillisempaa. Urholta otettiin 11/11 skopiassa värekarvanäyte, jonka oli tarkoitus kertoa värekarvojen toiminnasta, eli yhtänä epäilynä on, ettei värekarvat toimi, jolloin lima ei poistu luonnollisesti keuhkoista. Näytteen valmistumisaika piti olla 3-4kk, mutta tuloksia ei ole tullut vieläkään, eli näyttäisi siltä, että tulokset ovat hukkuneet tai koe on jäänyt lähettämättä eteenpäin yms. Ja tämähän tarkoittanee sitä, että skopia on tehtävä uudelleen, eli taas on nukutettava..ja näiden nukutuksien/kehossa tehtyjen operaatioiden jälkeenhän Urho on saanut todella voimakkaan bakteeritulehduksen :/ Koko tämä tila limoineen ja tulehduksineen selittyisi tuolla asialla kokonaan ja hoitona on sama hoito mitä Urho on marraskuusta asti saanut (hypertoninen keittosuola) ja isompana erittäin raskas/kovatehoinen liikunta. Allergiatestit otettiin samalla. Viime syksynä kaikki oli negaa, mutta nyt on rajusti oireillut kevään siitepölystä, johon allergialääkkeet aloitettiin, joista ei kuitenkaan ole ollut apua. Tulosten perusteella sitten joko lopetetaan allergialääkkeet tai jatketaan niitä. Nenänielusta otettiin limänäyte, josta testataan bakteerikasvu. Kakasta otettiin abripulinäytteet, mikäli kantaa ei ole (Urho ripuloi edelleen/kakka on löysää) keuhkolääkäri haluaisi aloittaa uuden estolääkitysantibiootin..Zitrokuuri​na. Tämä on ihan painajaisratkaaisu, koska maitohapot tuplaten Urho ripuloi viimeksi ko. kuurista (joka oli 3pv) 2vk siten, että 20x päivä ja voimakkaasti ripulointia 2kk!!!! 2vk päästä soitto-aika ja mietitään jatkot tulosten perusteella. Lääkäri myönsi, että hänellä ei ole muuta tarjota..näin siis jatketaan ja katsotaan mitä tapahtuu, hyvässä tai pahassa.

18.6.2012
tyttö
tyttö

Me saatiin tänään ILOISIA UUTISIA! Urhon uudet allergiatestit oli KAIKKI negatiivisia! (pölyt,heinät,ruoka-aineet) Nyt päätettiin jättää kaikki allergialääkkeet kokonaan pois ja katsotaan mitä tapahtuu.

Limanäytteessä (nenänielu) ei kasvanut yksikään bakteeri.Ja antibioottiripulikanta (joka oli ärhäkkää mallia) on hävinnyt suolistosta. Toistaiseksi kuitenkin päätettiin olla aloittamatta estolääkityskä, koska Urho on nyt juhannus perjantaista lähtien ollut jopa oikeinkin hyvänä, on ollut päiviä, että on suolaakin tarvinnut antaa vain kerran. Ja iho on supersiisti!

Toiveissa tosissaan nyt vihdoin on, että saataisiin tämä kesä levätä. Syksyllä on taas odotettavissa samaa sirkusta (niin oman ja lääkärinkin arvion mukaan)..mutta hyvä näinkin. Sitä nyt ei tiedä meneekö tämä näin ruusuisesti tämän kesän osalta, mutta johan tässä on 12 hyvä päivä menossa!

Kyllä vaan arki on helpottunut kummasti, kun toisen lääkintään ei mene niin jumalattomasti aikaa. Tää onkin ihan easya neljän kanssa :D Mulla on loma ja lapsilla myös 1,5kk lomaa, ihanat kelit jne. Mikäs meidän on tässä olla :)

3.7.2012
tyttö
tyttö

On olemassa 2 antibioottia, joita voidaan käyttää estolääkitystyylisesti ja toiselle Urho on resistenssi.Jäljelle jää juuri tuo Zithromax. Joka otetaan estolääkitystyylillä 2 tai 3 kertaa viikossa. (on pitkävaikutteinen antibiootti)

Mitään muuta hoitoa ei ole tilanteeseen olemassa. Nyt on vain punnittava hyödyt ja haitat alotetaanko esto tuolla vai ei. Ei tunnu mukavalta ajatella poikaa vaippa-alue vereslihalla (polttaa ihon heti rikki) seuraavia kuukausia :/

Mutta maltilla odotetaan uudet tulokset ensin, hötkytään vasta sitten.

19.6.2012
tyttö
tyttö

Voi herranen aika sentään millaisia kuulumisia :( Ihan käsittämätöntä, mitä kaikkea te joudutte kestämään. Voimia ja jaksamista sinne.

18.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...