päiveetä :)

kun ei ketjua aineskaa minun koneella näkynny ni laitan mie sen sitte ... :) mitäs mammojen iltapäiviin kuuluupi?

18.6.2012
lenkkari
lenkkari

Voi mammat kuulkaa ku annoitte mulle hyviä uutisia tämän ketjun kautte. Tajusin just teidän jutuista, että mullahan ei pirhana soikoon olekaan kuin neljä päiväinen työviikko!!!! Voiko tämä olla tottakaan?!?!? Jotenki vaan ajattelin että juhannus on vaan normaali viikonloppu ja se on sitte joskus mutta....Siis vau!!! Piti oikein työvuorolista kaivaa ja kattoa ettei siihenkään ollu töitä laitettu...ja ei ollu=)jippi aijee. Kiitos tästä mammat ku herätitte tämän äiteen talviunilta=)))

Menee kyllä viikko suunnitelmat taas ihan uusiin puihin mut onneksi mä olen siinäkin kovin harjaantunut=D

18.6.2012
myrmeli
myrmeli

Minä täällä yritän keitellä pottuja ja saaha lapset piakkoin syömään ku 20 yli 5 pitäis olla terveyskeskuksella vauvan korvakontrollissa. 3kk sitten oli korvatulehdus ja 6vk sitten oli kirkasta nestettä vielä korvissa, ni kattellaan miltä nyt näyttää.

Mies lähti viemään autoa nelipyöräsuuntaukseen ja sitten ostaa uudet eturenkaat. On kuulemma hiukka turhan hasardia ajella tuolla ku ihan pienelläki vesisateella tahtoo lähtee tassu alta. Kiva et hoitaa nää hommat näin "ajoissa". Katsastuksen vika päiväki on tuossa parin viikon päästä.

18.6.2012
misukka
misukka

vitsi mikä keli, äsken tuli rakeita ja ukosti niin että oli sähköt pois sit nyt paistaa taas aurinko :D

liha on uunissa, kerkee vähän aikaa olemaan koneella. mun veli oli ostanu ihan uuden 500 kuutioisen mönkiän mikä on liikennekäyttöön. pääsee ajelemaan :D kuinkahan sitä osaa enää. ja niin isolla mönkkärillä..

mies laittelee tuolla terassin kehikkoa suoraan. toivottavasti saa sen ;)

18.6.2012
mustikka88
mustikka88

meilläki on lähinnä silleen ollu että tuo anoppi pyytää ihan omasta halustaan nuita tyttöjä yökylään tai sitte päiväks leikkimään niille :) mikä on ihan extra kiva juttu kun sillon tietää aineski varmuudella että toinen oikeesti haluaa muksut sinne :) ei tarvii siis tyrkyttää :) tälleen lomilla lähinnä ovat olleet ja nytkin siis mummolla eka kesälomapäivä ni mikäs sen mukavampi ku viettää sitä lastenlasten kanssa ;D

18.6.2012
lenkkari
lenkkari

hmm...voishan se vaikka tuota hammasten teko projektia olla ... eipä nuo meitin muksut aineskaa oo mielellään sillon ylipäätään syönny mitään kun niille on hampaita ollu puhkeemassa :)

18.6.2012
lenkkari
lenkkari

en miekään kovin usein viitti pullaa leipoa,mutta eilen aattelin et tänään leivon nuitten tyttöjen kanssa kun tuo pienin on päikkäreillä ni toisin kävi...yksin leivoin sit kun torppa kerran tyhjeni ;D

ei vaan kivahan se oli kerranki leipoo itekseen,ilman et tartti tehä mahotonta siivous urakkaa sen jälkeen :) nuitten kanssa kun leipoo ni on taikinaa kyllä jokapaikka puolillaan,vaik kiva niitten leipomista on kyllä katella kun tekevät aina pullaukot jokainen :)

kiva kun nuo muksut on niin omatoimisia ja lähtevät tuolleen mummolaan ;D meilläki mummo tuli aamulla hakemaan vanhimman tytön sinne leirille (kun minul ei oo autoa tässä päiväseltään käytössä) ni sit sen jälkeen tuli hakemaan meiät (minut+ nuo 3 tenavaa) ja käytti meiät tuon pikkusen hammaslääkärissä ja neuvolassa,toi kotio ja ilmotti vievänsä nuo 2 niille leikkimään jollonka tuo toisiks vanhin sano että hänpä haluaa jäädä yöksi (Joka sopi myös mummolle) ja tuo 2 v. sano et hän haluaa mennä vaan leikkimään eikä jää yöksi... :) jotenka mummo tuopi sitte kuulemma illalla tuon pari vuotiaan kotio ja toinen jääpi sitte yöksi mikäli vielä haluaa :)

18.6.2012
lenkkari
lenkkari

minä sain just äsken viimeset pullat pois uunista ja panttasin päivä kahveen juontiakin silleen että kun tuo urakka oli loppu niin sitte istahin ja söin voipullan ja join kupin kahvia...ja ei siitä pääse mihkään ,kyllä tuo uunituore pulla on sairaan hyvää ;D

meillä "pikku iita" nukkuupi päikkäreitä vielä ja kaksi seuraavaa meni mummolaan leikkimään ja vanhin on leirillä...jotenka ihan omaa aikaa hetki :D

aurinko paistaa ja lämmintäkin olis ihan kiitettävä määrä:)

18.6.2012
lenkkari
lenkkari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...