Liukuvoiteet ei auta eikä seksi onnistu.

Mitenköhän tän asian muotoilis... no otsikko kertoo jo jotain. Eli meillä ei liukuvoiteet auta (vaikka käyttää kuinka paljon) vaan homma on kuivaa ku vanha puu niin sanotusti eikä seksi onnistu. Oon raskaana (nyt rv 27+5) ja esikoisen raskausaikana tätä ongelmaa ei ollu vaan sillon olin aina vähän liiankin märkä. Mulla on ollu tässä raskaudessa yhen kerran hiivatulehdus ja hoidin sen asianmukaisesti pois (emme hoidon aikana harrastaneet seksiä sitä vähääkään). Joskus myös seksin jälkeen alapää on vähän kipee ku ei oo tarpeeks märkää ja liukasta se touhu ja vähän turvonnu ja mieskin on sanonu että häntä sattuu siis jo yhdynnän aikana. Siispä me ei olla harrastettu seksiä vaan ollaan tyydytetty toisemme toisilla tavoin. Alussa se ei haitannu mutta nytte se on sitte ruvennu haittaamaan, koska haluisin harrastaa seksiä mutta tiiän et siinä on se vaara että se taas sattuu ja niinpä oon luopunu koko ajatuksesta et pystyn loppuraskauden aikana harrastamaan seksiä enkä hetkeen sen jälkeen.  Ja liukuvoiteena käytetään tota äitiyspakkauksen mukana tullutta liukkaria, et pitäskö koittaa jotain muuta liukastetta ja jos ei auta ni pidättäytyä seksistä kunnes lapsi on syntyny ja haluan taas synnytyksen jälkeen harrastaa seksiä, vai pitäskö tässä neuvolasta kysyä et tutkisivat oisko tuolla alapäässä joku tulehdus mikä vois aiheuttaa tän? Kiitos niille jotka luki ja kiitos niille jotka vastaa :)

17.6.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

Kiitos vastauksista, kattelen ton linkin nyt kun on aikaa :) Meillä on tuota Ceridalia, just tässä löysin ku pengoin ja siivosin tavaroita :D täytyypä alkaa laittaa sitten sitä joka päivä ja hommaa jostain jotain muuta liukkarii, jospa se seksielämäki piristyis sen myötä ;D

23.6.2012
Keisarinna
Keisarinna
16-month-old baby

se äp-liukkari on juurikin tuota klick natural glidea.. ainakin mulle on tullu tuo 2010 pakkauksessa, tänään muistin kattoo tarkemmin sen putelin.. täytyy hommata jotain muuta

22.6.2012
ninnup
ninnup

En suosittele ceridalia liukkariksi,alapään kostuttamiseen kyllä,silikonipohjainen liukuvoide on paras varmaan sinulle,koeta niin tiedät ehkä se seksikin maistuu sitten paremmalle.

Meiltä löytyy myös erostakin ja muita tutustu valikoimaan,alhaalla linkki ;)

17.6.2012
Surunauha
Surunauha

Hei

Minä työni puolesta olen tekemissä liukkareiden ja muiden välineiden  kanssa,kun olen erotiikkaväline esittelijä ja seksuaalineuvojan kouluttama.

Itse huomasin raskausaikana että toi äp pakkkauksen liukuvoide ei sovi,itsellä kirveli joten se on ihan kuraa. Minä suosittelen Lyolou silikoni tai vesipohjaista jotka ovat korkea luokkaista tavaraa. Tosiaankin on tosi mukavan tuntuista ja pitkäkestoista yksi mikä on hyvää on ID Glide,näitä kaikkiasaa meidän verkkokaupasta. Tuotteet soveltuu raskaana oleville koska niissä on helliviä ainesosia ja sopii myös niille joilla on virtsatietulehduksia ja hiivaakin usein.

Laitan tähän linkin ja voin suositella sitä sinulle ja kaikille muille jotka kaipaavat laadukasta tavaraa ja hyvää sellaista.

 

http://www.teasers-shop.com/eshop/

17.6.2012
Surunauha
Surunauha

eikös se joku klick oo se äp-puteli, merkkiä en muista.. meillä oli joskus joku aquaglide, se oli tosi livakka (mies sano että liianki) mut en oo raskausaikaan kokeillu tässä raskaudessa ku loppu se puteli ennen plussaa ni en tiiä oisko se sen parempi

17.6.2012
ninnup
ninnup

Suosittelen rfsu:n Klick naural glidea. On ollut täällä raskauden aikana ja jälkeen pettämätön kaveri makkarissa :)

17.6.2012
AlliU
AlliU

hei kuule ku musta tuntuu että toi ei ihan joka kerran riitä toi äp-liukkari täälläkään, jotenki kuivahtaa kesken pelin tai jotain.. tässä raskaudessa on tosiaan ollu täälläki vähän kuivempaa ku viime kerralla (normaalioloissa mä oon aina kuivanlainen mut on toi sillon riittäny) mut teillä on kyllä harmillinen tilanne.. 

ceridal-öljyä kannattaa sivellä jos tuntuu muutenki paikat kuivilta, helpottaa omaa oloo ja sitähän voi liukkarinaki pitää ja sit kokeilla jotain livakampaa liukkaria, kunhan on vaan sallittu käyttää..

17.6.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...