puhuvat My little pony vauvat!!!!

Siis semmoset, joilla on pehmeä, pehmolelumainen vartalo ja pää vain muovinen... ja sanovat joitain lauseita. Montako erilaista niitä on olemassa?? Ostin Marsipaani-nimisen ponin hiljattain ja innostuin niin, että haluaisin löytää niitä muitakin. :D Ja sekin kiinnostaisi, että onko näitä vielä jossain myynnissä vai saako hommattua pelkästään käytettyinä? ja jos saa ostettua uutena, niin paljonkohan mahtavat maksaa?

17.6.2012
Halitintti
Halitintti

joo ainakin meidän pinky pie on ostettu prismasta ja silloin ku sitä ostettiin myös cittari myi mutta otettii sit noi bonukset samaan syssyyn. ja joku neljän kympin hujakoilla oli hinta. Ja sehän puhuu vaikka ja mitä, antaa pusuja, röyhtäisee, imee ja kävelee... Ostettiin se 4 vuotiaalle ja vähän mietitytti että onko liian vauvainen mut ei se ollu. Se kiinnostaa just yhtäpaljon kuin nuketkin...meidän tyttöä vain tiettyinä päivinä...eniten tykkää jostain matka/prinsessa/legoleikeistä... ja meidän kaks vuotias poikakin tykkää tuosta ponista=) otteet vaan on vähän kovat välillä vaikka kauheasti sitä takaisin pussaileekin=)

Musta nuo ponit on "toimivina" olentoina paaaaaaaljon kivempia kuin ne puhuvat vauvat...niistä mä saan kylmiä väristyksiä niin pelottavia ne on=)osa vielä niin oikean näköisiäkin...hyrrr...

19.6.2012
myrmeli
myrmeli

Hoblaa ja halitintille olis postia odottelemassa kera kuvan :)

19.6.2012
iputin
iputin

poni löytyi runsaiden etsintöjen jälkeen. Vois väittää et käytettyjen lelujen kaupan vois perustaa noista neidin vanhoista leluista :) Taidan tehdä kunnon kirppispöydän noista kaikenmaailman barbeista, my little ponyista sun muista ihme ötököistä :D

Mut enivei, laitan sulle aamulla kuvaa sähköpostiin ponista. Alkuperäistä tuttipulloa en löytäny sitten kirveelläkään.

18.6.2012
iputin
iputin

Joo laita iputin viestiä tänne tai sitte sähköpostiin ilmotusta (osotteen löytää kifppis-ketjusta) :)

17.6.2012
Halitintti
Halitintti

Tietäisiköhän Jii, mistä noita mahdollisesti voisi ostaa (kauppaa)?

17.6.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mun pitää kattoo missä se on, vasta sen tytön huoneessa näin, mutta just viime viikolla vietiin jätesäkkitolkulla tavaraa neidin huoneesta pois kun halus ison tytön huoneen. Tuttipullo on hukassa, sen tiedän. Meil on sellanen hmm... minkähän värinen se on... tumman vaaleanpunainen. Mä etin sen tässä kun ehdin ja laitan sulle viestiä tänne? Tänään tai huomenna. Voin kuvankin siitä laittaa.

Meillä tosiaan tarpeeton kun tuskin tuo poika sillä leikkii :)

17.6.2012
iputin
iputin

et iputin olisi myymässä omaasi? :D Laitoin ilmoituksen tuonne kirppis-ketjuunkin kyllä :)

17.6.2012
Halitintti
Halitintti

joo luultavasti samoista puhutaan :) Ainakin tuo poni puhuu joitain lauseita...

17.6.2012
Halitintti
Halitintti

onks nää sellasia 25cm korkeita? Istuvia "vauvoja". Meillä joku tollanen poni jolla pehmeä kroppa, kova pää jossa "hiukset" tai harja kumpi se ny on... mukana tuli tuttipullo ja kun pullon tai sormen laittaa suuhun poni alkaa maiskuttaan ja tais sanoakin jotakin... puhutaankohan me samoista?

Mielestäni näitä jossain kaupassa oon vielä nähny...

17.6.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...