poika löi hampaansa

ja nyt se on verinen siitä juuresta ja heiluu. Kohta 5v poika että pian ne alkaa irrota muutenkii, mutta ei nyt ois välttämättä tarvinnut kuitenkaan teloa. Pöh. En sitte tiiä miten sattu ku en ite ollu kotona, lasten ja miehen kertoman mukaan poika oli hypänny piikuveljensä päälle vahingossa ja silloin oli tärskähtänyt. Mies tyypilliseen tapaansa soitti miulle että nyt on sattunut ja käski tulla kotiin kahtomaan ite X) No, meijän reipas poika ei pienistä välitä ja loppuillan leikki aikalailla normaalisti, oli vaan onnellinen ku sai laimeeta mehua jossa oli jääpaloja :D

16.6.2012
riu
riu

joo myö mennään nyt aamupäivällä käymään. Se varoitti että mittää ei välttämättä tehä :D Sanoin että ei se haittaa X) Mutta onpa sitten tosiaan vakuutusta varten tsekattu :)

17.6.2012
riu
riu

Meillä tuo sattui päiväkodissa,ja silloin vietiin kuvattavaksi ja tehtiin vakuutuspaperit..että os pysyvään hampaasen tuli jotain,mutta ei onneksi tullut.

17.6.2012
huiskutin
huiskutin

joo aamulla pittää soittaa hammaslääkärille, ne anto päivystyksestä numeron :) Sanoi että kylmää vaan ja sitte soitto hammaslääkäriin joka päättää että mitä tehhään. Kuulemma joskus on sitte kuvattukin noita hampaita :)

17.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...