Rintaliivit

Siis mä vihaan rintaliivejä yli kaiken. Koskaan en ole vielä pitänyt sellaisia jotka olisi mukavat päällä ja otankin heti aina pois kun mahdollista. Nyt olisi pakko saada uusia ja kysynkin että mistä ostatte rintaliivinne ja oletteko tyytyväisiä? Olen tässä miettinyt että pitäisikö mennä ekaa kertaa ihka oikeaan liiviliikkeeseen ja maksaa itsensä kipeäksi.

16.6.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

Nyt on käyty Changessa ja täytyy kyllä kehua palvelua! Mulla olisi rinnat kuulemma ihan oikeasti 60DD mutta koska sellaisia rintaliivejä ei ole olemassakaan ostin yhdet 65DD. Eipä tuossa koossa tuollakaan hirveää valikoimaa ollut mutta hm:stä ja muista vaatekaupoista niitä ei saa ollenkaan. Joten ostin yhdet ja kyllä tuntuivat heti paremmilta. Käytän noita hetken ja käyn sitten ostamassa toiset samanlaiset jos tuntuvat hyviltä. Mullehan ei ole mitään uutta että mulla on vaan yhdet tai kahdet rintsikat koska on kertakaikkiaan niin vaikeaa saada sopivia.

20.6.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

no mie oon ilmeisesti maailman ainoa pienirintainen läski :D Kaupoista ei todellakaan löydy sopivia liivejä vaikka kuinka etsisi, enkä jotenkii viiti mennä nolaamaan ihteeni mihinkään liikkeeseenkään... Täällä kun ei edes varsinaista liiviliikettä ole X) Noh, näillä mennään. Ehkä mie joskus oikeesti saan aikaiseksi laihdutettua X)

17.6.2012
riu
riu

Täytyy tosiaan mennä ihan liiviliikkeeseen. Mä en ole vaan koskaan kehdannut mennä pelkästään sovittamaan vaan ajattellut että sieltä täytyy ostaa sitten ainakin ne yhdet liivit.

Mulla on ylihuomenna tiedossa yhden hengen shoppailureissu ideaparkiin. Mun mielestä siellä on toi Sweeneyn kehuma Change.

Mä olin ennen raskautta kokoa 70D. Nyt kun kävin hm:ssä niin omasta mielestäni olisin ollut juuri siitä c:n ja d:n välistä. Eli c kuppi oli liian pieni mutta d kuppi taas liian iso.

17.6.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

Kiitos kaikille mahtavista kommenteista. Mushu mulla on isot rinnat mutta pieni ympärys. Monesti esim. Hm:llä saattaa olla mallistossa vain parit liivit joissa munkin kokoa. Toinen asia mikä haittaa on etten voi pitää mustia liivejä ollenkaan saan heti ihottumaa.

16.6.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

Mä ostan melkeinpä aina H&M liivit. Joskus Lindexiltä, mut useimmiten tuolta H&M. Ja oon kyllä tyytyväinen, eihän ne heti istu niinku vanhat mutku malttaa hetken niin johan homma toimii.

16.6.2012
RJ89
RJ89

Mä oon Lindexin kannattaja B/C kuppieni kans, jotka ei tarvi kummoisempaa tukea :)

16.6.2012
Mummy83
Mummy83

Tuohon viimeiseen lauseeseen kommentoin että KYLLÄ! Asiantuntija osaa ohjata sinua ostamaan just sopivat liivit just sulle. Itse osatan liivini EveLace- nimisestä kotimyyntifirmasta. Kuppikoko D, en löydä muita hyviä itselleni kuin sieltä.

16.6.2012
hookoo
hookoo

eikä kukaan mamma ole sattunut näkemään ostos teeveen mainoksia? xD siellä mainostetaan noita comfortisse bra ja aire bra mikä lie noi saumattomat liivit :D oli ainakin hetki sitten hyvä tarjous, kuudet liivit 60€(?) eri värisiä.. kyllähän nuo vähän mummourheiluliivit on mutta varmaan tosi mukavat ainakin xD ja miksei tommosiinkin tottuisi kun sentään on eri värisiäkin x) hehee oli pakko vaan sanoa vaikka eihän noi päällä kyllä sitten ehkä miestä vietellä :D mutta siitä vaan tilaamaan koti ovelle ja palauttamaan jos on huonot x)

16.6.2012
AMP91
AMP91

Sovotin oikeessa tissiliivikaupassa itelleni sopivan kokoset ja sen jälkeen tilainen "merkki"liivejä englannista figleaves.com

16.6.2012
Felize
Felize

Miksei kaikki aloitukset tule automaattisesti etusivulle.

16.6.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...