no mutta päivää! :D

Mahtava keli on pihalla je siellä oltiinkii jo hyvä tovi. Nyt sitte pienin unilla ja miun pitäs kirjottaa yks raportti tässä samalla. Ku vaan jaksas :D Auto käytettiin katsastuksessa (nyt voi taas vuuen ajella) ja samallahan lapset sai välipalan. Saatto katsastuskonttori jäähä tappiolle tuosta meijän käynnistä, 20 e makso, mutta kun kolme lasta vetää mehua, pullaa ja keksiä, niin... :D Mitäs mammojen torjantaihin kuuluu? Meillä on loppupäivä kotona öhmöttämistä. Mies on iltavuorossa joten saan nauttia geeniperimäni seurasta ihan yksin. Ja ilta mennee väistellessä vauvakuumeista isimiestä :D

14.6.2012
riu
riu

Hitsi, ei päässy oikeen maistelee jädee vielä. Olis pitäny pakastimessa vähän jäähdytellä sitä ja sit vasta laittaa koneeseen ni ois varmaan tullu kerralla hyvää. Nyt jäi sellaseksi hileiseksi eli kylmennys ei ihan riittäny. Laitettiin annospaketteihin ja pakkaseen. Huomenna ehkä pääsee maistelemaan. Hileisenäkin oli kyl ihan hyvää.

Ohje kun on, että pitäis olla jääkaappikylmää ja sit masiinaan pyörimään. Tais olla hippusen liikaa mehua tai jotain muuta feelua. Ehkä ne mangopalat olis pitäny pakastaa tai jotain... Noh, ensi kerralla koetetaan uusilla jekuilla.

14.6.2012
misukka
misukka

taivaltaja tuo kuulostaa kyllä aikas hyvältä ruualta, kelpais varmasti miullekkii :) Mutta saa nyt uottaa toimivaa uunia... Siunkii päivä kuulostaa jokseenkin mukavalta, sopivasti toimintaa ja lekottelua, sitte vielä leffa illalla :)

Jösses mummy, miten voi olla mahollista ettet oo koskaan käyny kokkoa kahtomassa? Miulla on ehkä kaks juhannusta elämässäni jääny kokko näkemättä, muuten on joka vuosi se kahottu :) Täällä on semmonen lapsiperheille passeli kokko kasilta, keskustassa on sitte toinen kymmeneltä, ja voi olla että molemmat käyvään :)

Misukka ooooh, mie voin tulla testimaistajaksi millon vaan! Ehkä ois passeli hankinta meillekkii :D Tosin mie jos tästä levenen niin pittää ostaa joku vanha jenkkirauta että miun perä mahtuu penkkiin X)

Nea joo teille ehkä ihmisten aikaan X) En kehtaa ees sannoo monelta myö herättiin :D Noh, es viikolla se ois siihenkii muutos eessä, lapset mennee maanantaina taas hoitoon... Vielä ois loma maistunu, mutta ei se auta ku mennä hommiin :) Ja totta tosiaan, morsiamen kuuluu olla näyttävä! :D

14.6.2012
riu
riu

Täytyy riu tunnustaa että mulla ei oo juhannuskokosta aavistustakaan.. ehkä Ruissalos vois olla..

En oo kyllä muuten ikinä eläissäni käyny semmoista katsomassa :) et kävis tähän ensikertalaisten vuoteen :)

Nealla on rennon kuuloinen päivä ja se suuri päiväki tosi lähellä. :) ja ihan oikeassa oot, morsiamen KUULUU olla näyttävä :)

Misukan jädekokeilut kuullostaa kivalta :P meil mirs kans himoitsi tot konetta, mutku se ite syö niin kauheest jädeä, niin se olis taas mulla leveneminen edessä :/

Kyl ne tärkeimmät nappulat pian oppii, ninnup :) sit on vuoden parin päästä kiva löytää yllätyksiä et ai tällä saa NÄiNKI pestyä.. ;)

14.6.2012
Mummy83
Mummy83

joo, jätskikone löytyy. Lidlistä ostin ko makso vajaan 30 euroo. Litran sillä saa kerrallaan tehtyy ja  suklaabanaanijädee onki pakkasessa ku laitettu sinne talteen tulevaa viikonloppua oottelemaan. Ja nyt sit toi mangoherkku. Aaahhhh! Sitä on kyl pakko ihan vähän maistaa jo tänä iltana. Laittelin siihen perusjäätelömassaan puolikkaan mangopiltin ja desin verran vahvaa mangomehua. Ja sit ku kone pörrää ja vähän on jäähdyttäny sitä, ni sit menee vielä pienen pieniä mangopaloja joukkoon.

14.6.2012
misukka
misukka

nean päivä kuulostaa tosi kivalta :) Ja ihan sohvailun arvoiselta :D Ei kai tännää tarvinnu nousta ennen kukon pieremää?

14.6.2012
riu
riu

ai sie mummy olit jo töissä X) No, ei oo ennää pitkä aika siihen viikonloppuun X) Onkos muuten teillä päin jossain kivaa juhannuskokkoa lapsiperheille?

Hahah silleenhän ne vauvat tullee tilauksesta just halutulla sukupuolella :D Toimii kiinassakin hienosti X) Eikä siinä jos tyttö tullee, onhan noita muitakin tytön kanssa seurustelevia tyttöjä :)

Misukka onko teillä siis jätskikone? Vautsi, se on varmaan aika kiva vekotin! Ja ois meillä aika kovilla X) Kestääkö siinä miten pitkään ennen ku on valmista?

Mie lupasin pojalle että se saa pelata koneella... Pakko se on päästää ja sittenpä onkii kiva selvitellä sen aiheuttamia tuhoja X)

14.6.2012
riu
riu

Iltoja

Meillä ihan justsillään iltapuurot pojilla. Mangojäätelö on jääkaapissa jäähtymässä ni laitetaan se pörräämään koneeseen jahka noi nappulat on koisimassa.

14.6.2012
misukka
misukka

Eiku riu tänään olin töissä jo, inha mennä kahdeks päiväks. Mut tuleepahan viikonloppu nopeammin :) ja ens viikko on joo tynkä ja kaikkee kivaa täynnä: tytön synttärit, kesäteatteria, miehen miniloma ja juhannus, jolke ei oo muita suunnitelmia ku ylipuhuamies mukaan ja mennään kattoo suvun uusinta tulokasta 3

14.6.2012
Mummy83
Mummy83

Mukavaa viikonloppua myrmelille! Ja otat tuon viimesen vaihtoehdon käyttöön niin veikkaan että siullakii  on paljon kivempaa :D

jonna ei kun uutta putkeen vaan, sillähän siitä vauvakuumeesta hetkellisesti eroon pääsee... :D

Mummy joko siulla siis on huomenna työpäivä? Viikkoo myöhempään niin oisit saanu juhannuksen samaan syssyyn vapaaksi... No mutta onneks ens viikko on siullakii varmaan lyhkempi :)

Meillä on ruoka ihan näillä näppäimillä valmis. Sitte jos ois vielä vähän aikaa pihalla kun tuota hyvää keliä riittää. Miehen siskon kerkesin jo viemään kottiin, että ei tässä ihan turhan panttina oo tullu oltuu :D

14.6.2012
riu
riu

Päivää.. olis voinu olla tytön kans kotona vaikka loppuviikon :) inhottava mennä keskellä viikkoa takas töihin ku pitää hypätä lennosta puikkoihin.

Huomiseks ajattelin leipoa jotain töihin ja teulee samalla testattua yks ohje mitä meinasin et vois tehdä lauantaisille synttäreille. :) täytyis joku kiva suolainenki keksiä ..

14.6.2012
Mummy83
Mummy83

Mäki heräsin yöllä noin kuin beibi mut se joka siellä jaloissa nukkui oli mun mies. Hieman rauhaton yö meillä molemmilla.

Mullakin olis huomenna raha päivä! Ai että tulee lomarahatkin=) no eipä ne nyt muutamalta päivältä kauheesti ole mut ekstraa joka tapaukses ja lauantaina päästään miehen kans kahestaan provinssiin... Oootan niin kovasti=) vaikka eipä tuos kahestaan sanas oikein mitää totuuden perää ole ku miehellä on joka puolella tuttuja niin jää joka vaihees varmasti taas suustansa kiinni... Sit musta tulee joko yksin "fanittava" tai sellanen seinäruusu tai kolmas pyörä...tai sitten mä vaihdan mun normaalia suhtautumista ja juttelen tyhmiä kaikkien päälle=) Toivon että tulis hyvä ilma!

Nyt pitäis siivota mutta huvitustippoja nolla ja kämppä ihan hirvittävä...Ruoka tulos ja nälkä kurnii...

14.6.2012
myrmeli
myrmeli

oi beibi, miekii halluun suklaapiirakkaa! Ja kuulostipa tuo alku hauskalta :D Oi beibi... :D Paranemisia sinne teijän torppaan, toivottavasti on nopea tauti :)

Mustikka se pienten nauru on jotakii niin ihanan valloittavaa, siitä tullee itekkii väkisin hyvälle tuulelle :) Vauva rupes sitte karhunkaatajaks :D

Miehen sisko on meillä, se meni pihalle lasten kaa ja mie jäin sisälle yksin. Ja heti sitten tuun libresseen :D Ei vaan, kirjoitin tuon yhen raportin pois kuleksimasta. Kohtahan tuo pittää viiä kottiinsa ja miunkii pittää kohta tehä ruokaa :)

14.6.2012
riu
riu

juu kyllä vähän aikaa paistoikin lämpimästi, nyt sataa vettä. miestän odottelen kotiin saapuvaksi että tietää illan ohjelman. voi juukelis buukelis tulee kivat polttarit kaverille, kahen viikon päästä ois ne :D

päätin tossa just että noista mun lisäansiorahoista mitä jää auton ilmastoinnin korjauksen jälkeen, käytän osan kyl ihan itteeni, toivottavasti jäis paljon :D

inhottaa tämä ns. jatkuva vauvakuume, mutta pari vuotta kun kestäisi. auttaa paljon nuo ihanat ultra uutiset :D

haahhaaa, esikko rupes nauramaan niin menin kattomaan mille se nauraa, niin sille kun vauva painii lattialla jättinallen kanssa ja kauhee pärinä päällä :D voih..

14.6.2012
mustikka88
mustikka88

meillä on huomenna rahapäivä ja kun ensin ollaan maksettu laskuja ihtemme kippeeks ja käyty oletettavasti hyvin kallis kauppareissu niin jos sitte kävis henkkamaukassakin :) Mutta kahellaan nyt... :D

Vai meinas ne että se ois tyttö tällä kertaa? Voi että, ihanaa päästä varmasti pientä rinsessaa hoivaamaan :)

14.6.2012
riu
riu

niin ja hienoa tässä päivässä on myös se, että ulkona käy pienoinen tuulen vire, joten ei itikan itikkaa meijän pihala :)

14.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...