Voihan tutti.

Kaipailisin vinkkejä siitä, miten olette lapsenne vieroittanut tutista ja kuinka vanhana? Meillä yks tuttiaddikti :) Hereillä ollessa hän ei saa tuttia, vain päikkäreillä ja yöunilla. Täytyy aina piilotella tuttia eri paikkaan, kun aina ne lööytää jos samaan paikkaan laittaa. Siksi neuvoja vailla.

14.6.2012
milai
milai

meillä esikko tuli vierotettua vahingossa kun neuvolalääkärissä käytiin ja kellonaika oli semmoinen ettei tutia kaivannut kun käytti vain unilla. Noh, lääkäri venähti ja uniaika pukkasi päälle kotimatkalla bussissa. Hirveää huutoa vartti ja just ku oltiin kotia pääsemässä ni nukahti. Eikä sitten enää tarjottukaan. Pari iltaa vähän kitisi tuttia mutta sillä selvä. Ikää oli joko vuosi tai puolitoista. Taisi olla puolitoista, kun kerran neukkulääkärissä oltiin.

Nyt minimies 1v2kk ja tuntuu ettei juurikaan tuttia kaipaa. Voisi kai alkaa pikkuhiljaa ottaa pois. Tuntuu kyllä että taitaa vierottaa itse itsensä kun ei kovin hanakka ole enää tutia ottamaan.

14.6.2012
misukka
misukka

meillä poju oli vähän rento 1,5v, vietiin tutit linnuille, laitettiin palotikkaisiin roikkumaan ja ne siis nähtiin koko ajan ikkunasta, yhtenä aamuna lintu oli hakenut yhden tutin ja kohta siellä ei ollutkaan enää ainuttakaan tuttia roikkumas (tais olla kolme tuttia yhteensä)! poika ei syönytkään kuin unilla tuttia ja eka yö meinas olla vähän itkunen tutin perään, mutta hyvin ymmärsi ku juteltiin, että ne on nyt linnuilla :) Nyt poika kohta 4v ja muistaa tänä päivänäkin missä hänen tuttinsa ovat :)

toinen lapsi ei sitten tuttia olekkaan koskaan syönyt, joten ei tarvinnut vierottaa :D ..nyt meillä on kolmas lapsi joka on 4päivän ikäinen ja hän syö jonkun verran tuttia ja meinaan kyllä sitä hänelle tyrkyttääkkin aina välillä, on se tutti vaan monen tilanteen pelastajakin ja ehkä jos se tutti maistuisi, ni ei tarttis käyttää tissiä tuttinaan :D

14.6.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...