jos vauva joutuu sairaalaan, miten imetyksen käy? :o

olen miettinyt kun tuo poikamme on niin pieni ja kovassa kuumeessa ja ollaan menossa kohta ilmeisesti lääkäriin, että miten imetyksen käy jos jouduttas sairaalaan pidemmäkski aikaa esim yön yli, eikai ne pakota pientä korvikkeille vai saako vaan tipasta ravinnon? :( miten sitten yöt, en osaa nukkua ilman vauvaa :( haluaisin imettää häntä kipeänä varsinkin kun on terveellistä mutta onko jotenkin sairaalakohtaista tai osaston mukaan? olen vähän nuhassa että saanko edes mennä sinne pienten vauvojen keskelle jos omani sinne joutuu. olen muutenkin miettinyt miten imetyksen käy jos itse tai vauvani sairaalaan joutuisi näin pienenä, miten se muka pärjää ilman vanhempiaan sielä ja me ilman sitä? (kai se vaan pärjää, tiedän :D) ja tiedän ettei imetys välttämättä kummemmin edes aina kärsi pienestä tauosta jos pumppaa jne..

13.6.2012
AMP91
AMP91

niin mäkin menisin siksi kysyinkin että pitääkö väkisin mennä vai ihan luvalla :D

joo oltiin tänään lääkärissä/ensiavussa ja lääkäri otti verikokeita ja pissanäytteet ja muut, kaikki oli kunnossa.. kun päästiin kotiin kuume nousi taas ja annettiin tällä kertaa nestemäistä lääkettä ja vaihdettiin panadol buranaan niin on kuin uusi vauva ja lääke jopa vaikutta enemmän kuin sen tunnin =) toki nuhaa vielä on mutta syö tosi hyvin ja nukkuu jonkun verran paremmin.. rupes jo sairaalalla syömään ihan yhtäkkiä ja kuume laski kans ja sit nukuttikin kuin tukki pari tuntia=) kunnes tosiaan tultiin kotiin :/ mutta ainakin vielä kuume on alhaalla buranan ansiosta..perjantaina kuulemma pitää mennä uudestaan jos ei kuume ole laskenut kokonaan.. :/ voi voi pientä..

hitto oli kyllä naurettavaa kun jouduttiin tunti odottamaan lääkäriä ja kaikki muut meni edelle!! vauva on 5kk eikä syö eikä nuku niin luulin että vartissa päästään mutta ei, kaikki maailman mummot ja teinit meni edelle vaikka tuli meidän jälkeen kunnes karjasin tiskille että ei me pienen vauvan kanssa voida odottaa montaa tuntia kun se ihan kuihtuu silmissä! sit meni viä vartti niin päästiin.. ihme touhua. kertokaa KUKA pääsee kipeän kuihtuneen vauvan edelle priorisoinnissa?! kerroin vauvan saaneen juuri kuumelääkkeen joten kuume on sen tunnin varmaan pois ja kun se mitattiin siinä heti niin olihan se poissa mutta rupesi pian taas nousemaan, niinkuin yritin selvästi sanoa mutta ei, hän laitto meidät jonon perälle koska ei ollut kuumetta sillä hetkellä vaikka kuinka oli syömättömänä ja väsynyt ja mietin vaan että nuokkuuko tuo vai meneekö siltä taju :( vauvathan kuihtuu hemmetin nopeasti.....

13.6.2012
AMP91
AMP91

Minä ainakin olen ollut sairaalassa yön mukana,kuopus oli silloin vielä täysin imetyksellä.

13.6.2012
huiskutin
huiskutin

no niinkin tarkan ajan kuin 40 tuntia... mutta valittaa kovasti eikä syö kunnolla tissiä enää, eilen vielä ahmi oikein, hehheh ei taidakaan olla hampaiden tulo, kuumekin nousi tänään yli 39 ja nukkuu minuutin pätkissä ja vain sylissä.. samantien kun laskee edes puoliksi alas niin silmät rävähtää auki.. :(

13.6.2012
AMP91
AMP91

ikää siis jo kuitenkin 5kk ja on osittaisimetyksellä (2prk sosetta/pv), mutta kipeänä syö vain tissiä jos sitäkään enää..

13.6.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...