Normaalia?

Hei! Olen 37rv nyt ja la aika ois 1.7.. Mulla on hirveitä supistuksii aina välillä,valkovuotoo tulee hirveesti,ala maha on kipee.. Onko muilla ollu samanlaisii tuntemuksii niin ja tuntuu et menkat alkais ja et ois hirveet menkkakivut... Valkovuoto eniten hirvittää kun sitä todellakin tulee paljon.. Oon alkanu miettiin et onks tää sitä et synnytys lähel vai mistä tää johtuu.. Muilla samanlaisii kokemuksii ?

12.6.2012
emmise
emmise

Ei ollu kauheen mieltä ylentävää kun sain unta vasta 1 aikaan ja heräsin 5 aikaan hirveeseen maha kipuun ja kuumuuteen mikään ei tuntunu auttavan :/ sain unta vasta 7 aikaan ja 8 olikin jo herätys ja maha kivut senkun jatkuu jatkumista välillä onneks taukoja että ei satu koska tunne on kun ois astetta pahemmat menkkakivut tai jotain muuta vastaavaa :ss

14.6.2012
emmise
emmise

Sitä oon aatellukkin et varmaan synnytys lähenee, mut ei koskaan voi tietää kun ensinmäinen lapsi vasta tulos :)

13.6.2012
emmise
emmise

Ihan lupaavalta tuo kuulostaa, jotta olisi lähtö lähellä. Toivottavasti pääset pian tositoimiin. Ja jos huolestuttaa ni aina voi käydä synnärillä näytillä. Kannattaa toki soitella sinne eka.

Kaikki mainitsemasi kuuluu kuvioon. Koeta olla rennosti äläkä taistele kipuja vastaan vaan anna niiden tehdä tehtävänsä.

12.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...