pitäkääs peukut pystyssä. :)

Tänä aamuna sain tekstiviestin tämmösestä työntekijöiden välitysfirmasta. Alkuvuodesta laitoin tonne firmaan tietoni ja nyt tuli sit viesti et olis tarjolla töitä, jos vielä kiinnostaa ja on tarvetta. Soitin sit samoin tein sinne ja sieltä lupasivat lähettää miun tiedot sinne työpaikalle. Äsken sit soitti se täti uudestaan ja anto mulle puhelinnumeron mihin soittaa sinne työpaikalle ja sopia tapaaminen. Soitin, niin tää setä oli sit hommissa ja sano et soittaa kohta takas. Iiik jännää. :D Työ olis niinkin yksinkertasta, kun pakkaamishommaa. Mut sama se mulle mitä työtä, kunhan nyt jostain edes rahaa sais. :) joten pitäkää peukkuja et pääsisin töihin. :)

12.6.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
15-month-old baby

Oi onnea!!! :) tuntuu aiva omalta ilolta sun työnsaanti-ilos, ku on itellekki ajankohtanen aihe tällä hetkellä. Ite en vaan oo viä saanu töitä :/ mutta taas tänään lähti yks työhakemus ja huomenna taidan laittaa toisaalle uuden. Kyllä se joskus tärppää :)

17.6.2012
Halitintti
Halitintti

No tää nyt ei olis parempaan saumaan voinu tulla, kun mies jäi just kuun alusta työttömäks.. Joten hyvä ajotus oli tällä. :)

12.6.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Kiitos kiitos. :) ainakin elokuun alkuun olis töitä. :)

12.6.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

onnea työpaikasta :)

12.6.2012
misukka
misukka

JEEEE! Perjantaina alkaa työt! :D

12.6.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...