Kiinnittymisestä

Ihan alkuun totean, etten yritä tulla raskaaksi, mutta tää nyt ois paras osio tälle. Eli alkion kiinnittymisestä kysymys. Kiinnittymisvuoto mulle on tuttu juttu, mut onko jollakulla tehny kipeetä muutama päivä kiinnittymisen jälkeen? Tilanne on se, että menkkoja odottelen. Torstaina tuli vuoto, joka mulla yleensä aina tuleekin päivää ennen menkkojen alkua...eli siis ihan pienen pieni verijälki paperissa, mistä tiedän varautua alkavaan vuotoon. Mut siis viel ei mensut oo alkanu ja eilen illalla alkoi kova kipu vasemmalla puolella alavatsaa, epäilisin, että aika lähellä munasarjaa. Kipu jatkunu viel tänääkin.. Ehkäsy meillä on sillä mallilla, että ihmettelen, etten aiemmin oo tullu raskaaksi. Eli siis keskeytetty yhdyntä ja sit lopuksi mies suvaitsee vetästä kumin päälle. Ei usko minua, vaikka oon sille sanonu, ettei se oo ollenkaa luotettavaa. Ja mullahan on krooninen vauvakuume, niin sopii mulle paremmin ku mainiosti ;) Ehkä se ukkokin salaa jotain sellasta toivois, mut ei myönnä itelleen..?

11.6.2012
zili
zili

Olin siis ihan sekaantunu tän mun kierron suhteen. Kun otin kalenterin käteeni, niin huomasin, että toi vuoto todellakin tuli juuri kolme viikkoa menkkojen alusta...eli siis sillon, ku kiinnittyminen ois tapahtunu.

No, sittehän mie olin ihan varma, että raskaana ollaan (ja tuuletin jo hurjasti mielessäni) mut testi vaan näyttikin negaa. Vuoto olis siis pitäny alkaa nyt torstaina tai viimeistää tän viikonlopun aikana, mut ei ainakaa viel oo alkanu. Testikin oli joku ClearBlue Plus, jonka pitäis näyttää jopa neljä päivää ennen kuukautisten oletettua alkamista. Ihan haaleen vaalee viivanpaikka siihen ilmaantu, mut ei sitä voinu edes haamuksi sanoa.

Ei tässä nyt auta ku odotella viikon päivät ja toivoa, että tilanne ratkeaa suuntaan tai toiseen :) Ärsyttää vaan, kun kokoajan tarkkailee kehoaan ja tuntemuksiaan, niin ihan selvää pahoinvointia ja väsymystä mukamas ois. Mul on just sellanen mieli, että se saa kehon tuntemaan ihan mitä tahtoo!!

16.6.2012
zili
zili

No kuule taivaltaja, mun pitää ihan kysyä tota siltä itseltään :D En tosiaan tiedä, ei vaan tykkää siitä kumin tuntemuksesta. Sit ei kuitenkaa halua että mie alottaisin pillerit (kierukasta puhumattakaan), kun "ei luota niiden ehkäsytehoon" XD Eli oiskohan kuitenki jotain alitajuista vauvakuumetta havaittavissa..? Sit tossa yks päivä tuumailtiin meidän keskimmäisen kanssa, et ketkä on isosiskoja ja totesin, ettei meidän pienimmästä välttämättä tuu isosiskoa koskaan, niin iskä oikein käänty kannoillaan ja kysyi "MITÄ?!" Oikein siis järkyttyneeseen sävyyn. Hah, hauska ukko!:D

11.6.2012
zili
zili

Juu, siis kaivoin tolle isukille oikein netistä monesta eri lähteestä todisteita, ettei ehkäisy noin pelaa, mut hän väittää, että tietää kyllä millon tulee. Noh, pässi mikä pässi, mut sopii mulle :)

 

Mul on oviskipu aika erilaista ja oisin ihmeissäni, jos näin myöhää ovuloisin. Eli siis tosiaan menkkojen ois pitäny nyt viikonloppuna alkaa. En kuiteskaa viiti sitä testiä viel tehdä, koska jos se oli kiinnittymisvuoto (jonka oon havainnu kolmesta viime raskaudesta ja siitä jo tienny olevani raskaana), niin eihän se viel sit näy testissä ku vasta loppuviikosta. No, odotellaan odotellaan:)

Oon siis vissii itekin jostain keskustelupalstoista joskus lukenu, että toisilla ois tullu kipua kiinnittymisen yhteydessä. Mut luulis et se tulee just sillon, kun se alkio (tai soluvadelma) porautuu sinne kohdun limakalvolle.

 

Hih, oispas aika vänkää olla raskaana :D Mut nyt kun tätä asiaa oon alkanu miettiä, niin menkat alkaa huomenna. Varmasti!

11.6.2012
zili
zili
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...