iltaa! :)

Long taim nou sii :D Ollu niin hirvee kiire lomalla ettei oo ees oikein libresseen kerenny :D Mitäs mammoille kuuluu? Täällä on ollu aivan ihana kesäinen päivä ja ollaan oltu pihalla suurin osa siitä. Kai muuallakin on saatu auringosta nauttia? :)

11.6.2012
riu
riu

on ku unohtaa kaiken mahdollisen..

edellinen viesti lähti sitten keskenään matkoille :D libbe on sitä mieltä että lopeta tuo jurpatus jo XD

11.6.2012
ninnup
ninnup

oi miten kiva idea tuo kuormalavasta tekeminen..

tulin pojan kans köllimään, jätkä nukahti taas pullo huulille.. tuti on kädessä mut ei työntäny suuhunsa.. isäntä lähtee vielä saunaan, laitteli itikkamyrkkyä nahkaansa ku meni jotain johtoja virittelemään ni ei kuulemma lähde vesipesulla.. kaljaa ois pitäny vielä olla, sanoin että jos et saa nahkaas hinkattua ilman kaljoja ni sit pitää olla peseytymättä..

unohdin sen lääkkeen kuitenki.. muisti hyvä, taas yks tuskainen 10 pv tiedossa ku pitää kytätä et muistan ottaa noi, täytyy huomenna leikellä sellaset 3 tabletin levyt itelle ja laittaa aina illalla seuraavalle päivälle tuohon pöydälle ja aamulla alottaa aina uus, se on ainoo systeemi miten muistan ottaa enkä mee laskuissa sekasi.. leikkauksen jälkeen ku oli niin paljon sitä kipulääkettä otettavana ni samalla tavalla laitoin päivän maksimit aina johonki rasian kannelle kahvinkeittimen viereen ja siitä sit otin tarvittaessa ettei mee laskuissa sekasi.. sillon oli kuiteski 7(-10) lääkettä vuorokaudessa ni vähemmästäki ois menny sekasi, ekan viikon sai melkein ne maksimit syödä..

mies soitti siskolleen et tarviiko vanhaa vaatekaappiaan, ei tarvinnu ni saadaan siltä toiseen huoneeseen vaatekomero, jes! tarvii vaan yhteen uhrata rahoja, vielä ku osais päättää et kumpaanko sen pienemmän kaapin laittas.. ehkä tolle pojalle ku siin on kaapissa itessään vetolaatikot, toisessa ei ni sinne pitäs korit laittaa sukille ni ne korit ja sukat ois pitkin lattioita jos se ois pojan huoneessa..

ostin ne kakkutarpeet, meinasin tänään tehdä pohjan mut unohdin.. ja unohdin ottaa myös lakat sulamaan.. mikähä

11.6.2012
ninnup
ninnup

Iltoja.

Meillä taisi mini lopettaa tissittelyt asenteella kerrasta poikki. Se ei ole nyt toissaillan jälkeen suostunu tissille ollenkaan. Eilen aamusta jäi tisuttelut välistä ja illalla ei sit suostunu ottaa eikä tänään aamulla eikä illasta.

Kohta täytyy lähtee apteekista hakee jotain kalsiumvalmistetta sille ku ei juo maitoo tissistä eikä purkista (niin hirveitä pieruja ja paukkuja ettei mitään järkeä tarjota, ja huutelee yöllä kivuissaan jos maitoa saa).

Tuttikin taitaa olla vierotusvaiheessa ku kelpaa joten kuten satunnaisesti.  Välillä käy sen hakemassa pöydänkulmalta mut yhtä pian nakkaa sen jonneki nurkkaan.

Jotain herkkua tekis kovasti mieli...

11.6.2012
misukka
misukka

okkei, eli kirjottelen sitten vaan tähän iltaketjuun, etusivun ketjulistaan en pääse :O

tilattiin nyt sit se astianpesukone.. eilen ois maksanu 369 ja niitä oli 10 kpl jäljellä, mies tapansa mukaan viivytteli ja nyt ku katottiin ni ainoa kappale ja hinta pompsahti 419..
pitäs ihan tutkia saako paypal systeemiä samalle kortille kaksia tunnuksia ku mies on tehny paypal tunnukset tolle mun luottokortin rinnakkaiskortille ni en tiiä saanko omia tehtyä sille periaatteessa samalle kortille (eli siis pääkortille).. ei oo ihan eka kerta ku käy näin ku tuo on tuommonen vitkuttelija.. onneks sentään kymmenissä euroissa tuo hintaero ku muissa kaupoissa tuosta se huonompi malli oli kuitenki toista sataa kalliimpi ku tuo..

täytyyki lähtee popsii noi lääkkeet ennenku unohdan sentäs..

11.6.2012
ninnup
ninnup

katotaampa saanko kirjotettua.. vaihteeks tökkii niin ku viimesen viikon joka toinen tunti

11.6.2012
ninnup
ninnup

Onnee vaan niiden albumiin laittamiseen :)

Tarttis itekki vaivautua mut noi on jotenki niin hanurista ne ifolorin yms ohjelmat ja sit ku tosiaan tekee sitä kerran paris vuodes ni määrä on melkoinen ja vaatii aikaa. :/

Täällä on ollu kans tosi nätti ilma, ei sillä et siitä olis voinu yhtään nauttia.. tehtii tytön kans äsken värityskirjoja ja keksittii et tehdään tuoreelle serkulle kortti. Siis mä teen ja tyttö värittää. No, tytön ideoina et siinä täytyis olla vauva tai nalle ja sit tarttisolla samalla tavalla tehtyku viimeks kaverisynttäreile ku tehtiin salama mcqueen, josta konepellin nostamalla sain näkyviin onnentoivotukset.

Joten nyt meil on sit baby disney hahmona mikki, jolla sylissä nalle ja nallea nostamalla pois sylistä on toivotukset. Tytöl vaan herpaantus tuo värityskyky jo niin et jatketaan huomenna :)

Mies edelleen töissä kerpele ku pitäis kauppaan ehtiä. No, on abc auki jos niin myöhäiseks menee..

11.6.2012
Mummy83
Mummy83

mie täällä lataan yli tuhatta kuvaa koneelle... Saattaa hetken kestää ifolorin tilauksen tekeminen :D

11.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...