iltaa! :)

Long taim nou sii :D Ollu niin hirvee kiire lomalla ettei oo ees oikein libresseen kerenny :D Mitäs mammoille kuuluu? Täällä on ollu aivan ihana kesäinen päivä ja ollaan oltu pihalla suurin osa siitä. Kai muuallakin on saatu auringosta nauttia? :)

11.6.2012
riu
riu

Iltoja.

Meillä taisi mini lopettaa tissittelyt asenteella kerrasta poikki. Se ei ole nyt toissaillan jälkeen suostunu tissille ollenkaan. Eilen aamusta jäi tisuttelut välistä ja illalla ei sit suostunu ottaa eikä tänään aamulla eikä illasta.

Kohta täytyy lähtee apteekista hakee jotain kalsiumvalmistetta sille ku ei juo maitoo tissistä eikä purkista (niin hirveitä pieruja ja paukkuja ettei mitään järkeä tarjota, ja huutelee yöllä kivuissaan jos maitoa saa).

Tuttikin taitaa olla vierotusvaiheessa ku kelpaa joten kuten satunnaisesti.  Välillä käy sen hakemassa pöydänkulmalta mut yhtä pian nakkaa sen jonneki nurkkaan.

Jotain herkkua tekis kovasti mieli...

11.6.2012
misukka
misukka

Onnee vaan niiden albumiin laittamiseen :)

Tarttis itekki vaivautua mut noi on jotenki niin hanurista ne ifolorin yms ohjelmat ja sit ku tosiaan tekee sitä kerran paris vuodes ni määrä on melkoinen ja vaatii aikaa. :/

Täällä on ollu kans tosi nätti ilma, ei sillä et siitä olis voinu yhtään nauttia.. tehtii tytön kans äsken värityskirjoja ja keksittii et tehdään tuoreelle serkulle kortti. Siis mä teen ja tyttö värittää. No, tytön ideoina et siinä täytyis olla vauva tai nalle ja sit tarttisolla samalla tavalla tehtyku viimeks kaverisynttäreile ku tehtiin salama mcqueen, josta konepellin nostamalla sain näkyviin onnentoivotukset.

Joten nyt meil on sit baby disney hahmona mikki, jolla sylissä nalle ja nallea nostamalla pois sylistä on toivotukset. Tytöl vaan herpaantus tuo värityskyky jo niin et jatketaan huomenna :)

Mies edelleen töissä kerpele ku pitäis kauppaan ehtiä. No, on abc auki jos niin myöhäiseks menee..

11.6.2012
Mummy83
Mummy83

mie täällä lataan yli tuhatta kuvaa koneelle... Saattaa hetken kestää ifolorin tilauksen tekeminen :D

11.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...