Noin 15 tuntia...

Mulla siis käytössä nuo Yasminellen ehkäisypillerit. Tuossa oli isännän kans pientä vipinää perjantaina, ja lauantain napin muistin ottaa ajallaan eli klo 9 aamulla mutta sitten eilisen pillerin kanssa meni siten että tajusin vasta iltamyöhään klo 00.00 paikkeilla että huh, sunnuntai oli jäänyt ottamatta eli äkkiä laskettuna 15 tunnin väli lauantain pillerin kanssa. Ja kun ohjeessa sanotaan että ehkäisy pitää jos edellisen pillerin ja seuraavan pillerin ottamisen välissä on alle 12h, ja jos yli 12h, ehkäisy saattaa olla heikentynyt. Mutta eikai se nyt noin lyhyessä ajassa ehdi mitään tapahtua? Sain eilen oikein pienen paniikin itselleni, kun ajattelin että jos tässä nyt on tultu sitten raskaaksi. Ja pitäisi koko kuukausi odottaa nyt sitä tietoa.. Sitten vielä laskin että kierto oli perjantaina n.15pvä tienoilla, eli taitaa olla otollisimmat ajat tulla ylipäätään 14-15pvä kohdilla raskaaksi. Tietysti juu, mun tuuria. Esikoisesta meinaan tulin raskaaksi juuri 14pvä kohdalla. Mitä ootte mieltä?

11.6.2012
mandarin88
mandarin88

Mulla on nyt siis 6 pilleri menossa. Ekalla viikolla siis ollaan.

Ja kävin eilen hakemassa sen jälkipillerin apteekista. Pikkuisen jotenki tuntu että apteekkitäti piti

vähän hölmönä kun kerroin että 3h tuli otettua pilleri myöhässä. Jotenki vaan hymähti ja sano että 12h on vaan suositus ettei usko olevan merkitystä jos noin lyhyt aika on tullut viivettä. Noh, parempi ottaa varmuuden vuoksi ja ostin sen sitten.

Kuitenkin samoihin aikoihin (tosin silloin ei esikoisen aikana ollut pillerit käytössä) tärppäsi aikanaan kuin nyt olisi, joten ihan hyvin voisi olla mahdollista.

Mitä enemmän asiaa ajattelee, mahdollinen raskaus ei nyt kuulostais hyvältä.

 

12.6.2012
mandarin88
mandarin88

Niin monesko pilleri sulla on levystä menos?

11.6.2012
myrmeli
myrmeli

Kyllä mä oon tota hormonikierukkaan funtsinu jo ties kuinka kauan. Mutta aina vaan oon ottanut

kumminki uusintareseptin e-pilsuja. Ja sitte on aina tämä ongelma ku unohtaa ratkaisevalla hetkellä...Kai mä käyn hakemas katumuspillerit :D Jotenki vaan hävettää tän ikäsenä semmosii hakea, niin kuin  ei tietäs että seksiä ku harrastaa, voi tulla raskaaksi :D Kattelin että tänään klo 24 ois 72 h (joka tarvii olla että ne pillerit toimii) joten juuri ja juuri ehdin :P Ja sitte ku tuntee pienellä paikkakunnalla suurinpiirtein kaikki tuos keskustan apteekis.. :) No rinta rottingilla hakemaan... On se pienempi paha ku se että tosiaan pieni vaaveli sieltä alkais kasvaan ja tämä todellaki on ny mitä huonoin hetki semmoseen.

Isäntä kyl taas nauraa tälle mun toilailulle...ei se oikeesti usko että 3 h unohdus ny tommosta sais aikaan. Mutta sepä ei raskaaksi tulekaan vaan minä. Varmaan oon joku hedelmällisyyden perikuva, ja tuollainen jo vaikuttais mulla :)

11.6.2012
mandarin88
mandarin88

Hae katumuspilleri jos oikein rassaa mieltä. Itsekkin syön noita yasminia ja vois sanoa että dementtia vaivannu ja joka kuukausi koheltanu. Maaliskuussa menin ottamaan päivän annosta ja totesin sen jo ottaneeni eli en yhtään muistanu olinko kenties eilen ottanut kaksi, joten voi olla että tuli päivän mittainen pakollinen liian pitkä tauko. Seuraavas kuus unohdin niin että unohdusta oli noin 14 tuntia ja toukokuus olis oksennus/ruikkutaudis ja silloin oli vielä toinen pilleri. Tiedän tuon sun paniikin, mutta ota rauhallisesti vaan. Eihän sille mitään voi vahinko on sattunu ja vahingolle ei voi enää mitään.

Nuo monen kuukauden kohellukset on kyllä mut saanu uskomaan että kunhan otan noita edes sinne päin niin hyvä on. Jos en sitten niitä tapauksia ole joilla tulee kuukautiset raskaudesta huolimatta=) kaks edellistä raskautta on ollu kyllä niin pahoinvoinnin täyteisiä että en usko sen yhtäkkiä vaan katoavan=)

Ymmärsinkö oikein että sulla on nyt pillerilevy puolessa välissä suunnilleen? Jos näin on eli pillerit menos 7-14 vaiheilla, niin sittenhän sulla ei todellakaan ole mitään hätää koska ohjeissakin sanotaan että ottaa ihan normaalisti noi pillerit, nou hätä... Onko sulla noita ohjeita tallella...saisit mielenrauhan ku itse saisit lukea=)

11.6.2012
myrmeli
myrmeli

Ja siis oishan se vauva juu ihana, ei siinä mitään :) Ku mun esikoisvauvakin on jo 4,5 vee iso mies.

Mutta nyt ei oikein tähän väliin passais, ku kaikki on vähä kesken. Amk-koulu, taloprojekti yms.

Kaikki on just taas sen verran kesken, et jos se napero tähän 9kk päästä pyörähtää, nii huh. Siinä on sitte sulattelemista yks sun toisella :) Täytyy ny vaan toivoa että tuo mun pieni unohdus oli vaan pieni unohdus..

11.6.2012
mandarin88
mandarin88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...