Paljonko ja milloin "hoitolainen" ikävöi äitiään?

Iltaa kaikille mammoille! Meikäläiselle on tarjottu opettajanhommia elokuusta alkaen. Olisi ehkä 18 tuntia viikossa, mutta hyppytuntien takia päivistä saattaa tulla normaalimittaiset. Lisäksi huomasin, että kyseisellä yläkoululla on tunteja joskus kl 16 asti. Nuorin lapsistamme on elokuussa 2v8kk. Saamme tod.näk. hoitajan kotiin eli hoitopaikka pysyy tuttuna. Mutta olisin hyvin kiinnostunut tietämään: Kuinka paljon ja missä vaiheessa päivää tuon ikäinen lapsi ikävöi äitiään? Valitettavasti hänellä on vielä vaipat eli joutuu suostumaan siihen, että vieras ihminen pesee pyllyn. Kiitos etukäteen!

10.6.2012
odottaja
odottaja

no meillä esikko meni päivähoitoon vuosikkaana eikä ole ikävöinyt missään vaiheessa.

Lapset ovat erilaisia ja usein päivähoidossa on niin paljon menoa ja meininkiä ettei lapsi välttämättä edes huomaa. Tai sitten voi olla niin herkkis että vaatii jonkin aikaa siihen, että tottuu olemaan vieraalla hoidossa.

Jos kerran saatte hoitajan kotiin niin luultavasti pääsette todella helpolla. vai huutaako lapsenne heti kun joutuu hetkenkin olemaan erossa teistä vanhemmista. Onko pienimmäisenne ollut koskaan erossa sinusta? Sitä ainakin voisi olla hyvä harjoitella tässä kesän aikana.

10.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...