Paljonko ja milloin "hoitolainen" ikävöi äitiään?

Iltaa kaikille mammoille! Meikäläiselle on tarjottu opettajanhommia elokuusta alkaen. Olisi ehkä 18 tuntia viikossa, mutta hyppytuntien takia päivistä saattaa tulla normaalimittaiset. Lisäksi huomasin, että kyseisellä yläkoululla on tunteja joskus kl 16 asti. Nuorin lapsistamme on elokuussa 2v8kk. Saamme tod.näk. hoitajan kotiin eli hoitopaikka pysyy tuttuna. Mutta olisin hyvin kiinnostunut tietämään: Kuinka paljon ja missä vaiheessa päivää tuon ikäinen lapsi ikävöi äitiään? Valitettavasti hänellä on vielä vaipat eli joutuu suostumaan siihen, että vieras ihminen pesee pyllyn. Kiitos etukäteen!

10.6.2012
odottaja
odottaja

ja aikalailla 8 tai 8.30 - 16.15 on noi hoitopäivät et melko normi työpäivän pituus.. pyllynpesuun tottuu kyllä.. meni meilläki pari päivää pienellä itkulla ja vastaan vääntämisellä mutta sitten jo seuraavalla viikolla ilman ongelmia :)

10.6.2012
ninnup
ninnup

no jos tosta omasta hoidokista voi jotain päätellä, nyt 1v3kk ni ikävää on joinain aamuina semmonen 5-10min ku isänsä on sanonu heipat ja lähteny ja päivän päätteeks sitten ku äiti tulee hakemaan ni se ikävä purkautuu ni siitä ku äiti tulee siihen ku on puettu päälle ja ovat pois lähdössä..
kiukkuna purkautuu se päivän ikävä, joskus kiukutaan enempi ja joskus ei juurikaan mut enempi sillon päivän päätteeks ku aamulla sitä ikävää.. ja tuo kiukku on sit välillä vaan tavaroiden viskelyä ja kitinää, harvoin ihan itkua..

joinain päivinä 1-2pv viikossa ni alkaa iltapäivällä 14-15 maissa huhuilemaan äitiä mut sit ku selittää että ei oo äiti täällä, vielä leikitään ja syödään ja vähän leikitään ni sit äiti tulee ja se huhuiluki unohtuu ja leikki jatkuu.. nyt viime aikoina vähän enempi on ollu tuota huhuilua ku nukutaan vaan yhdet päikyt ni päivä tuntuu lyhemmältä, vielä kuukaus sitten se oli ehkä kerran kahteen viikkoon ku huhuili, päivät tuntu lapsesta lyhemmiltä ku nukku parit päikkärit..

10.6.2012
ninnup
ninnup

no meillä esikko meni päivähoitoon vuosikkaana eikä ole ikävöinyt missään vaiheessa.

Lapset ovat erilaisia ja usein päivähoidossa on niin paljon menoa ja meininkiä ettei lapsi välttämättä edes huomaa. Tai sitten voi olla niin herkkis että vaatii jonkin aikaa siihen, että tottuu olemaan vieraalla hoidossa.

Jos kerran saatte hoitajan kotiin niin luultavasti pääsette todella helpolla. vai huutaako lapsenne heti kun joutuu hetkenkin olemaan erossa teistä vanhemmista. Onko pienimmäisenne ollut koskaan erossa sinusta? Sitä ainakin voisi olla hyvä harjoitella tässä kesän aikana.

10.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...