NAN 1, 2 ja 3 ??

Ohoi, kysymys NANneista! Mitä ihmettä se kolmosmaito on? Siis onko se niinkun periaatteessa samaa korviketta, mutta enemmän silti tavallista maitoa? :D Siis saatteko kiinni mitä tarkotan? :D Onko kolmosessa siis sitä proteiinia pilkottu vielä vähemmän kun kakkosessa? Meidän kun pitäis lähteä kokeilemaan noita oikeita maitotuotteita, mut kokeilin maustamatonta aikuusetn jukurttia ja meni yhdeksi yöhuudoksi koko touhu ja neuvolassa meinas jotain korvikejukurtteja? Ei kerro mulle mitään.. Mut siis pointti se että niissä se proteiini olis vähä pilkottu, kun noissa aikusten jutuissa sitä ei oo pilkottu. Olipa ny sekavaa, koittakaa ymmärtää. :D

10.6.2012
RJ89
RJ89

meillä tällä vauvalla menee kyl kaikki, oonkin ostanu millon mitäkin mutta pääasiassa tuttelia ja nyt kun tuli suomalaista tuutia myyntiin niin olen ostanut sitä ihan sen takia että on suomalaista ja haluan tukea suomalaisia tuotteita joka asiassa.

ite alotin esikolla normimaitoon totuttamisen sillein että lisäsin sitä korvikkeen joukkoon aina pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. jugurtit alotin myöhemmin.

15.6.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...