lauantailörpöt..

ei ollukkaan lörppiä, eikö kukaan jouda lörpättelee?

9.6.2012
ninnup
ninnup

voi pieni poikani ku oli uupunu, ei meinannu ees unimaitoo jaksaa juoda.. jossain vaiheessa jo lupsahti pullo pois ni sen verran havahtu että kaksin käsin yritti uudelleen ja sit avitin vähän ja huomasin et ihan on unessa, ei ees tutia jaksanu suuhun nostaa :D
raasu ku se väkisin valvoo koko päivän yksillä päikyillä vaikka ois kuin pienet päikyt (toissapäivänä nukku autossa puoli tuntia ei muuta), tänäänki heräs niin aikaseen ni aika aamusta jo nukku ne ainokaiset puoltoista tuntia ja alkuillasta yritettiin ni ei ruennu nukkuu vaikka oli aivan kanttuvei..
ärsyttää kyllä sitten tuo jonninjoutava kiukkuaminen joka asiasta, oon yrittäny tuota tutin käyttöö mahdollisimman vähälle mut se on ainoo millä ei huuda ja valita koko ajan ni täytyy varmaan ootella et se nyt itelleen tasottaa ton rytmin ja jaksaa kans valvoo ennen ku yrittää jättää pois..
näinköhän kerkee ennen ku uus luputtaja tulee taloon..

ai kauhistus ku ei yhtään väsytä vaikka tietää että ku nukkumahommat meni näin myöhäks ni 6 se varmaan tuo poika nostattaa ylös.. tekis mieli jotain herkkua

9.6.2012
ninnup
ninnup

Iltaa! :)

Voi ei Taivaltaja... :( Mut ehkä sit tulevaisuudes osaat iloita et ne on kaikki jo sairastannu sen. :) Hitto ku täs on just tää työn alotus... Oisin voinu muuten hakee sen meillekki. :)

Tääl alkais olla hommat pulkas, mie tein karppileivosten pohjan valmiiks, ja vihannessose keiton. Joten koska mun veljel on tänää eka vapaapäivä sinä aikaan ku ollaan tääl oltu, ni lähen käymää paikallises. :) Saattaa olla ehkä jopa muitaki "nuoria" paikal. :D Sit kotio nukkuu ku aikain herätys. :)

9.6.2012
Sralla
Sralla

voi ei taivaltaja.. kuin voi kaikki sattua noin yhtä aikaa, mulla pääsis paniikki-itkut

9.6.2012
ninnup
ninnup

Voi että taivaltaja, toivottavasti tulee silleen lievänä, ettei ihan mahdotonta oo. Mul on tääl yks vesirokkopotilas ja sitäki saa vahtii ettei raavi ja hän vielä tottelee aika hyvin. Nyt laitettii just joka rakkulan päälle voidetta ja mul on valkoinen lapsi :) mua kutittaa jo pelkkä katsominen.

Et todellakin jaksujakolmen potilaan kanssa ja ajattele silleen positiivisesti, et kerran rykäisyllä viikko sen sijaan et sairastuis yksitellen ja olis kolme viikkoa samaa. Hyvällä tuurilla sairaus väsyttää sen verran etteivät ihan täysillä jaksa riehua.

9.6.2012
Mummy83
Mummy83

ipu.. sitä odotellessa, tuo meidän gram -pakastinkaappi on ujellellu sulosäveliä jo vuoden päivät mut vielä rupsuttaa, saa nähdä kuin kauan :O se ei kuitenkaan oo ollu käytössä ku n. 6v vaikka on repa 10v vanha (entinen emäntä ei tykänny kaappimallista ni oli käyttämäti) jääkaappi on samanikänen mut se on pysyny hiljaa onneks..

viikoista en tiiä minne se aika menee, viimeks tuntu niin tuskaselle odottaa sitä päivää ku saa todistuksen käteen ja hakemukset kelalle ni just katoin kalenteria että herran veissulit sehän on jo ihan kohta ja rakenneultra ens viikolla :D jestamandeera kohtahan tulee kiirus XD

9.6.2012
ninnup
ninnup

Moron beibi,

Siis minoon niin rakastunu tuohon pikkumieheen että välillä tulee mietittyä että onko se jo vähän väärin esikoista kohtaan. Kun tulee pojalle lallateltua ja on niin äidin sylivauva. En kyllä hetkeekään kadu että tällanen viiden vuoden jyrkkä päätös yhdestä lapsesta kumottiin.

Rytmit meillä on tasaset ja kun yötkin menee oikein mallikkaasti niin mikäs siinä. Nukkumaan menee ennen klo 21 ja herää syömään siinä 04-06 aikaan niin johan nukkuu hyvin. Muistais vaan itekki nukkua. Eilen aamullakin jäin 06 syönnin jälkeen hereille ja oli niin ihanaa hipsutella yksikseen pihalla ja sisällä ja syödä aamupala kun toiset nukku :)

Mites siellä pohjoisessa itselläs menee?

9.6.2012
iputin
iputin

No mä just herra iputtimelle tänään muistutin että voi muistatko kuinka oli puksuttelua just näihin aikoihin vuosi sitten. Pari viikkoa oon kiusannu että eiköhän kolmas pistetä jo alulle. Meinas nimittäin pää ratketa kun menkat kesti kaks viikkoa! Mä olin niin happy raskausaikana kun ei ollu menkkoja :)

9.6.2012
iputin
iputin

Ai niin muuten, miten ihmeessä sulla voi olla noita raskausviikkoja jo NOIN PALJON :)

9.6.2012
iputin
iputin

Jännä kun äidillä tekee pahaa mieltä kun noita tavaroita laittaa pois. Kun osa on ihan vasta hankittu :)

Voi ei ninnup, tiedäthän sen pahan karman kodinkoneista jotta teidän cylinda ei välttämättä ole ainoa, vaan kohta lasahtaa joku toinen kone :( Se vaan on niin totta. Mä odottelen vielä sen 10-15 vuotta niin meillä lasahtaa kans kaikki. Keittiön kodinkoneet ja pyykinpesukone ja kuivausrumpu on samaan aikaan hankittu niin arvaahan sen.

Ja mikä se tosiaan on että sillon kun rahavirrat ei oo suotuisat niin tulee joku isompi hankinta.

9.6.2012
iputin
iputin

:D pitäähän se saada ison tytön huone tietenkin XD

hitto, mun täytyy ostaa astianpesukone :/ meidän yli 20v zylinda huutaa ja ulisee joka pesun läpitte, kerryttää vettä sisään eikä pese kunnolla, ei oo kyllä pessy enää hetkeen.. ja just ku ei liikenis yhtään semmoseen :'(

9.6.2012
ninnup
ninnup

moro hiukka etelämmästä ku metallilta :)

Isäntä puuhaa pihalla, just junnun kans vedettiin minitirsat sohvalla. Meillä neidillä on menossa suursiivous huoneessaan. Sille iski ison tytön vietti ja haluaa itselleen ison tytön huoneen. Poislähtevän tavaran määrä on aivan älytön. Onkin tuo huone ollu täynnä, mutta nyt mä joudun raivaamaan varastoon tilaa. Ja kaikki tämä alko siitä että isänsä osti hälle ison tytön puhelimen :D Toivottavasti saa kesäloman aikana valmiiksi, nytkin näyttää olevan luova tauko :D

9.6.2012
iputin
iputin

on hiljasta..

iltakahvetta hörpötellään ja kaveri tuliki käymään kylässä.. perustylsä lauantai kyllä, ei mitään tekemistä ja se mitä vois tehdä ni ei nyt innosta eli ulkoilu itikoiden syötävänä (ei edes tuule yhtään ku on seisova painostava ilma) ja siivous ku ei vaan jaksa..

9.6.2012
ninnup
ninnup

uh, söin iteki välissä..

käytiin kaupassa viemässä appiukon pullot ja saatiin muhevasti rahaa mikä meni kaikki siihen kauppareissuun ja kotia tultiin ni pojalle evästä, sit maito ja sänkyyn.. siitä on nyt liki tunti ku tultiin.. huutelu vaan kuuluu kopastaan et ei vissiin sit nukutakkaan vaikka silmät on puolitangossa ja kiukuttelee..

otin tän kesän ekat uudet potut kaupasta ja tuommosen kanapaletin ku oli tarjouksessa, yks osio paisteltiin pihvejä, pikkanen pikasalaatti ja uudet potut, huomenna sit paistan nuo loput potut ja syödään taas ehkä yks osio kanaa tai sit nuo lidlin naudat.. ihan jees pikaruoka tuli niistä..
poika tosin joutuu olemaan valmisruoalla mutta eipähän jää saamatta jotain tärkeetä..

kyllä meinaa uuvuttaa kerrassaan.. ulkona oltas palloo pelattu mut ei jestas tuolla voi olla hetkeekään.. pakko varmaan ostaa se hyttysansa, tuo määrä ja se raivo on jotain aivan käsittämätöntä

9.6.2012
ninnup
ninnup

...

9.6.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...