1-vuotias herää aamuvarhain, oli nukkumaanmenoaika mikä tahansa

ollaan kokeiltu päivän rytmittämistä eritavalla ja päiväunien määrää ja niiden ajankohtaa muutettu mutta ei ole onnistunut. muksu herää siis klo 5.30-6.00, menipä nukkumaan sitten klo 18 tai 21. oon laittanut sitten muksun nukkumaan n klo 19-20 että saa riittävästi unta. nyt tulee se MUTTA, miten tuon sais niin että nukkus edes tunnin pidemään jos laittas sen nukkumaan klo 21??? näin kesällä ois kivaa ulkoilla iltoisinkin, nyt on kyhjötettävä sisällä kun lapsi nukkuu :/ jokin sisäinen kello tuolla täytyy olla, ei se muuten tajua herätä noin aikaisin. meillä on läpi yön valoisaa ja huone pimennetty, että luulis ettei auringon nousun seurauksena heräis... oisko huoneen vaihdolla merkitystä??? auttakee!!

9.6.2012
Boco
Boco

Meillä poika on 2v mutta jo vuoden ajan ollaan menty samalla kaavalla. Poika on vaan aamuvirkku ja sille ei voi mitään. Klo 22 mennään nukkumaan ja aamulla herätään 4-6 välillä sen myöhempään ei nuku vaikka valvoisikin osan yötä.

9.6.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

veikkaisin että tekee poskihampaita. meillä isäntä herää kukonlaulun aikaan nukkumaan menoajasta riippumatta. Helpottanut isommilla kunhan on hampaat puhjenneet.

9.6.2012
Etana81
Etana81

pari viikkoa yli vuoden :)

mä kokeilin venyttää noita aamu-unia mutta sitten oli jo klo 11 niin väsynyt että huusi ja ei alkanut syömään. ja illasta tuo unen viivyttäminen onnistuu kun ulkoillaan, on valvonut klo 14 klo 21 astikin mutta ei vaikuttanut mitenkään siihen että nukkuisi pidempään. tää meidän muksu on ollut syntymästään asti sellainen että jos ei pääse nukkumaan kun nukuttaa niin nousee raivoon ja sitten sitä onkin vaikea saada enää ollenkaan rauhottumaan. sellaista vinkkiä vielä ajattelin kokeilla että valvotan ihan klo 24 niin katotaan onko nukkuma ajankohdalla merkitystä. tietysti se taas vaatii että nukkuu pikku tirsat sit klo 18 että jaksaa valvoa.

9.6.2012
Boco
Boco

sen verran tuossa on vekslattu että klo 15 jälkeen ei nuku enää pitkiä päikkyjä jos ollenkaan. eli aamusta nukkuu tunnin tai puoli sit klo 12-13 alkaa unille ja nukkuu n 2 tuntia. ja sillon ottaa viel iltapäivästä tirsat (esim autossa) jos herää päikyiltä ennen klo 15.

9.6.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...