merkeistä =)

elikkäs ihan huvikseni kyselen =) mikä on teidän lempi tuotemerkki lapsilla? =) saa olla kyse leluista tai esim vaatteista.. ja mikä on tuotteen hinta luokka ja miksi se on lemppari? missä sitä myydään? itse rakastan barbapapa tuotteita :D meillä on pojalle barbapapa mobile, kylpylelut, helistimet ja muutama vaate mitä nyt on huutonetistä löytynyt =) hennesin mallistosta kun on kadonneet ja tykkään ostaa enemmän käytettyä muutenkin näillä tuloilla, vaikka perushintaluokkaa kai nääkin on, helistin oli 7€ ja 3 bodyä olikos 20€, mobile 35€.. olisi ehkä enemmänkin näitä mutta tuo vaaleanpunainen "pääbarbapapa" on usein niin esillä näissä tuotteissa niin ei viitsi pojalle pinkkiä tuttinauhaa ostaa.. =) on vaan niiiiin söpö ja tulee semmonen retromeininki kun itse pienenä leikki barbapapa leluilla vaikka olen kyllä nuorikin =) ne on niin veikeitä otuksia =) käytettynähän nää tuotteet on erittäin "huudettuja", halvimmissa tuotteissa on kymmeniä huutajia =) sokokselta löysin yllättäin kasapäin barbapapa tuotteita rantapalloista paitoihin että sinne pitää mennä alennusmyynteihin :D mutta mites teillä? =)

8.6.2012
AMP91
AMP91

mie pyrin ostamaan kotimaista ja laatua. Köyhän ku ei kannata ostaa halpaa X) Muuten ei oo mittää ihmeempää mitä keräilisin. Astioissa siis teemaa ja iittalaa, lapsille ostetaan brion junarataa jne. JOtakii muumeja en voi sietää enkä oo ees hokassu että ihmiset kerää barbapapaa :D

9.6.2012
riu
riu

Tytöllä on Hello Kitty. Ei sen takia et mä siihen olisin hurahtanu vaan itse kehitti sen jostain, varmaan tarhasta :) mä ostan lähinnä vaatteissa. Sit se on höpöttänyt muille siitä niin et kummit ja ukki ostaa kaiken mahdollisen kittynä.eli on koruja , potkulauta, uimaleluja, läppäri, reppu, lakanat, taulu jne vaatteiden lisäksi.

Itse en oikeastaan pahemmin keräile tai suosi mitään merkkiä tai teemaa ja vaatteissa ja kengissäkin harvoin suosin merkkiä vaan ostan ihan puhtaasti ulkonäöllisestä syystä :) enkä keräile mitään astiasarjojakaan.

Tai no, jos niin voi sanoa, ni mun merkki on sit ehkä Ikea, ku jos saan jonku idean mitä tarttis kotona toteuttaa niin tsekkaan eka ikeasta löytyykö sieltä joku ratkaisu siihen ja sen jälkeen muualta :)

9.6.2012
Mummy83
Mummy83

eli suomeksi sanottuna mitä tavallaan keräilette tai ei varsinaisesti tarvitse keräilläkään ? =) en osaa tähän aikaan muodostaa lauseita :D

8.6.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...