raskausoireet imetysaikana, onko muillakin? :D

Täysimetin poikaani 5kk ja nyt kuukauden olen osittain imettänyt soseiden lisäksi mutta soseita ei vielä paljoa mene päivässä että imetysvälit ovat tosi lyhyet edelleen, noin 4h öisinkin.. Sunnilleen tuossa täysimetyksen loputtua, en kuitenkaan tarkkaan muista koska, niin alkoi oudot raskausoireet..... :S vauva kun on noin pieni niin pelottaa kyllä kun uusi vauva ei ole vielä suunnitelmissa.. raskaus on sinänsä mahdollinen että pari kertaa ollaan touhuiltu ilman kumia muttei kuitenkaan loppuun asti... yritimme tätä ensimmäistä lastamme vuoden että hassua olisi jos tuosta olisin raskaaksi tullut.. mulla tuli myös joku aika sitten hiivatulehedus joka mulla oli kanssa alkuraskaudessa eikä muuten ikinä.. kaikki nämä voivat olla sattumaakin mutta onko muilla ollut tämmöistä? kuukautiset on synnytyksen jälkeen tullut kaksi kertaa normaaleina, helmikuussa kun lopetin minipillerit viikon käytön jälkeen, ja viime kuussa enkä ole edes varma voiko noita toisia laskea kun tuli heti pillereiden jälkeen vähänkuin tyhennysvuoto.. testin tein parisen viikka sitten ja näytti negaa mutta ihmetyttää tämmöinen että johtuuko vaan imetyksen vähenemisestä ja hormoneista? ja kun tuo mahakin on ja pysyy synntyksen jäljiltä (synnärille jäi vaan 3kg/tuli kotiin eri muodossa, ja muut jäi kroppaan) niin en osaa katsoa siitä olisinko lihonut kun paino heittelee muutenkin :D olen myös nähnyt pari kertaa todella seksuaalisia unia ihan kuin silloin alkuraskaudessa.. näitä näin viimeksi joskus murrosiässä.. myös päivittäinen, kuitenkin melko lievä pahoinvointi on tullut aina syömisen jälkeen, samoin kuin raskaana, ja aamulla väsyttää 10h unien jälkeenkin niin perhanasti ettei jaksa kahvia keittää, alkuillasta sama.. ja vauva on helppo kuin mikä niinkuin ennenkin ja mies auttaa kyllä.. allerginen nuha on myös pahentunut ja alunperinkin sain sen silloin raskaana ollessa ja parina päivänä viime viikolla maistui myös metalli suussa ja olin jo kauhusta kankeana että pakko olla raskaana mutta siitä oli vain pari pv kun tein testin.. kaikista ihmeellisin on se mistä tää alkoikin noin kuukausi sitten on "potkut" joita ei kyllä ole tuntunut niin monesti enää.. mahassa tuntuu aivan samallaisia muljahduksia joiden yhteydessä tuntuu pienen pieni potku ja ajattelin että ne on ilmavaivoja jne mutta kun niitä tuli ihan parinakin iltana ja vain mahalla maatessa niin silloin kyllä ajattelin että aamulla teen kyllä testin joka siis oli nega.. harvoinhan vauva edes alkuraskaudessa noin vähän potkii että jotain muuta tämä nyt taitaa olla vaikka tämä esikkokin oli hiljainen masussa. liekö tämä kuitenkin vaan sympatia raskausoireita kun siskoni on raskaana mutta onko muilla ollut samaa kenties ja mistä johtuu ja koska loppuu tämä valeraskaus kun mahakin on valmiina, mutta ilman vauvaa? :D

8.6.2012
AMP91
AMP91

onko muita? ?

9.6.2012
AMP91
AMP91

No noi "potkut" on hyvinki tuttuja. Esikon jälkeen mulla "potki" vatsassa varmaan vuoden päivät enkä siis ollu raskaana. Kai se vauva pistää suolistoa joskus niin pahasti mutkalle että ne kurinat ja kurnutukset tuntuu oikeasti ku vauva potkuttelisi, ja melko kovaakin.

Voi siis kaikki tuo olla ihan hormoonioireita.

8.6.2012
misukka
misukka

ja siis lisäkysymys että mitä muuta voisi olla esim kilpirauhas vaivaa tai jotain sinnepäin, onko kokemusta ja lisääkö imetys jonkun oireisiin sopivan sairauden riskiä?

8.6.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...