Osastounikoulu päivitystä

Noniin mammat, tässäpä tulee nyt sitten päivitystä B21 osastolta. Tai tällä hetkellä kyllä kotoa, mutta enivei. Aamulla tosiaan mentiin osastolle kympiksi ja saatiin oma huone siinä 11 kieppeillä. Meidän huone on ihan yhteisen tilan vieressä niin eipä me muuta kun tavarat kannettiin sisään ja vähä pällisteltiin menoa. Siinä sitte L sai lounaan ja meni päikyille ja lupaan teille ettei L oo ikinä, ei ikinä nukahtanu niin helposti päiväunille, varsinkaan sisälle! Varmaan alle minuutti kun tuhisi jo kovaa kyytiä. :) Sit meillä oli aika jollain sosiaali"tantalla" joka sai pilattua isännän päivän ihan totaalisesti (ei pidä sos.ihmisistä alkuunkaan kun "tonkivat" kuulemma liikaa asioita :D) utelemalla kaiken maan ja taivaan väliltä tuloista parisuhdetilanteeseen. Samainen immeinen sitten lähes pakotti meidät kotiin nukkumaan ja hoitamaan parisuhdetta, täälä ollaan. 8D Pian kuitenkin takaisin osastolle kattomaan kuinka se mun muru pärjää sielä. Meinasivat kyllä ettei tarttis tänään enää mennä ollenkaan, mut kyllä mä haluan iltapalan mennä antamaan ja pusuttelemaan ja nukuttamaan yöunille. Aivan itkua piti ruveta vääntämään kun lähdettiin osastolta syömään, L oli just heränny huutosirkuksen kans päikyiltä ja aivan naama punasena huusi menemään.. :'( Ja nyt mä täälä panikoin et onkohan herra edes kelpuuttanu ruokaa muilta jne. jne.. Kai ne olis soittanu jos jotain moista olis meininkinä?   Ugh, eipä näin alkuun muuta. Katotaan jos illalla vielä tuun jotain kertomaan, kuinka oli päivä menny herralla tms., mut viimestään sit huomenna päivittelen yön tilanteen, sekä L:n että oman. :)

8.6.2012
RJ89
RJ89

Haukotus. Yh, onpa väsy.

Niinhän siinä kävi kun sairaalassakin varottivat että poika testaa kun kotiin tullaan. Yö alko hyvin, heräs kaks kertaa ennen 03:30. Siitä sit valovttiin, tai no, nukahdettiin ja herättiin aina uudestaan klo 05:15 asti kunnes nukahti kunnolla. Sit taas 6 herättiin ja vartin yli 7 noustiin ylös. Eli kaikenkaikkiaan sata kertaa paremmin meni yö kun ennen, on neljä heräämistä vähemmän kun 15, mutta kyllä muhun iski epätoivo yön pikku tunteina. :( Noh, kaiken tein kuitenkin sairaalan ohjeiden mukaan ja tervettä maalaisjärkeä käyttämällä, että odotukset tulevaa yötä kohtaan on korkealla, mutta samalla pelokkaat.

Päätin tänään laittaa L sisälle päikyille kun eiliset rataspäikyt oli yhtä helvettiä suoraan sanottuna, parin tunnin unilla heräs 4 vai 5 kertaa.. :/ Niin sisällä kuitenki nukku sairaalassa sitä 4h heräämättä niin katotaan kuinka kotona käy. Kerkiäähän sitä pihalle muutenkin? Ja kai nää mamman kilot karisee muutenkin? ;D

13.6.2012
RJ89
RJ89

Kotona!

Viime yön olin siis tosiaan sairaalassa myöskin ja nukuttiin "eri huoneissa", eli meidän huoneessa oli semmonen iso eteinen kahdella ovella niin ukko nukkui sielä ja mä ihan siinä huoneen puolella. Ite oon nukkunut aivan älyttömän huonosti, sänky oli kuin pahvin pala ja tyynykin todella olematon. Kelloki tikitti niin lujaa et piti se kiivetä irti seinästä ja piilotin sen vessan kaappiin.. :D Mutta niin vaan nukahdin jossain kohtaa.

Ukko heräs kaks kertaa, ekalla kerralla tartti tutin ja tassutusta ja toisella kerralla sama, mut ei nukahtanu heti vaan hengaili puoli tuntia sängyssä. Lopulta nukahti istualtaan.. :) Mutta siis ilman mua, mä oon ollu sängyssä koko tän ajan ja kuunnellu mitä herra touhaa ja välillä käyny vilkuilemassa. Eli työvoitto itsekseen nukahtamisen suhteen! :)

Nyt vähän kauhulla odotan tulevaa yötä, yritän saada taottua päänuppiini että minä osaan ja pystyn siihen (oon yksin kun ukko on reissussa, kuten aina). Ja rajat on rakkautta, rajat on rakkautta, rajat on rakkautta. Aikuinen päättää koska nukutaan ja miten nukutaan, ei lapsi. Huh, onpas oppimista kerrakseen. Mutta mulla on monta tuntia aikaa sisuuntua ja kerätä voimaa illan ja yön koitokseen.

12.6.2012
RJ89
RJ89

Pyh ja pah, L oli heränny joskus 10 aikaan illalla eikä millään rauhottunu, itkeny vaan ja huutanu naama punasena. Yökkö oli sit antanu tutin ja ukko kisko sikeitä siitä 8:10 asti. Eli ei siis jätetäkkään tutille hyvästejä tällä reissulla..

Nyt tultiin molemmat käymään kotona, ukko nukkuu pihalla rattaissa ja mamma syö. Illaksi sitte takasi ja oon kans yön sairaalassa niin saadaan hyvä alku kotiutumiselle huomenna. :)

11.6.2012
RJ89
RJ89

Ugh.

Pikkumies nukkui päikkäreitä tänään 4h PUTKELLA, heräämättä siis kertaakaan. 4h kun oli menny niin päätettiin hoitajan kans herätellä, eli avattiin huoneen ovet ja ikkunat. Sithän se ukko heräs heti. :)

Illalla myös päätettiin vierottaa tutista kokonaan, nyt kun se on ollu käytössä vain unilla päivällä ja yöllä. Hoitaja meinas et ei se osaa enää muuta poistaa tosta nukkumisesta, et siinä kuitenkin jää unipupu turvaksi, eli tutti on täysin turha ja herättää turhaan. Noh, nukkumaan laitto oli mammalle yhtä helvettiä ja hoitaja ja iskä hoiti homman kotiin kun mä nyyhkytin siinä "eteisessä" kuunnellen sitä huutosirkusta. Kaikenkaikkiaan nukkumaan meno kesti 20min, eli todella vähän aikaa.

Huomenna on aamusta lääkärin kans höpöttelyä ja mä vähä meinaan että ollaan tiistaihin asti, nyt kun toi tutti jätettiin nyt vasta pois. Etten oo sit kotona ihan paniikissa ja homma kuse siihen.

 

Tää tän päivän hoitaja oli kaikista mukavin näistä joita nyt täs on ollut ja näki kauas että tää täti tekee tota työtä kaikesta rakkaudesta eikä euron kuvat silmis. Ja siis ollaan oltu kaks yötä jo sairaalassa ja nyt vasta joku tajuaa että tutin vois jättää pois, että se on aika suuri tekijä tässä meidän herran heräilyissä.. Pisteet siis tälle tätille. Ja tää oli myös mun tukena tosi hyvin, mitä todellakin tarviin tuos nukkumaan menossa varsinkin.

10.6.2012
RJ89
RJ89

Jassoo jassoo.

Eilen ukko nukkui 2,5h päikkäreitä heräämättä kertaakaan, wohoo! 8)

Ja illalla mä laitoin unille 19:30, heräs ekan kerran 1 aikaan ja tartti tutin ja tassutusta. Sit on kuulemma 05:30 istunu sängys ja hoitaja jäi kattomaan oven taakse et mitä tapahtuu ja oli paiskannu maate ja jatkanu uniaan 07:30 asti. :) JEE! Parannusta siis tapahtuu! :)

Huomenna sit lääkäri kattoo mikä meno ja kertoo oman mielipiteensä siihen et jäädäänkö tiistaihin asti vai päästäänkö jo kotiin. :)

Nyt äkkiä takasin sairaalaan taas! Adios amigos!

10.6.2012
RJ89
RJ89

tavallaan hyvä että siellä osastollakin huomaavat ettei olekaan ihan helppo juttu tämä teidän vesseli nukkumisen kanssa. Ja edelleen hieno juttu että saatte ton avun.

Mä luulen ettei tohon sun omantunnon soimaukseen auta muu kuin se, että sinä vaan hyväksyt tilanteen. Että te tarviitte jeesiä tuohon nukkumiseen ja nyt te sitä apua saatte. Mitään syytä sulla ei ole soimata itseäsi.

Toivotaan pikaisia oppimistuloksia ja että saatte pikkuisenne pian kotiin.

9.6.2012
misukka
misukka

Nonni. Eka yö takana. Aamulla kun käpsyttelin monen mutkan kautta osastolle niin hoitaja vaan sano että L on kova pala purtavaksi, ei kuulemma läheskään niin "helppo" kuin useimmat unikoululaiset. Laitoin L nukkumaan 20, heräs ekan kerran 21 aikaan ja nukahti saatuaan tutin. Sit heräs taas 22 ja joutu hetken huutamaan yksinään kun oli kuulemma kiirusta justiin sillon, nukahti itestään sit hetken möykättyään. Sit nukku piiiiitkän pätkän ja ennen 3 vasta heräs, taas möykkäs hetken (paisko tuttia ja sukkia jaloista :D) ja nukahti itestään, kerran vielä heräs ennen kun aamulla sit heräs just kun mä pääsin osastolle 7:30. Eli siis paljon paremmin meni yö kun kotona, mutta silti olisivat kuulemma odottaneet vähemmän heräilyjä.

Edelleen vaivaa omatunto, en kyllä tajua kuinka tästä pääsee eroon? :o Nyt ku oon syöny niin pitääs mennä takasin, oon laittanu herran päikyille 12, saa nähdä menikö paremmin kun eiliset päikyt. :)

9.6.2012
RJ89
RJ89

Voi sua *halaa tiukasti*

8.6.2012
misukka
misukka

Noniin, kotona on oltu reilu tunti tällä erää. Herra L simahti tuttuun tapaan vikinän saattelemana 10min.

Mut ihan oikeesti, L on ollu yökylässä pari kertaa ja muuten hoidossa muutaman kerran. En olis siis ikinä uskonut että tää on näin vaikeeta. Itkua pukkaa koko ajan. Ei kummallakaan yökyläkerralla oo ollu tälläsiä fiiliksiä. :o Johtuuko se siitä et molemmilla kerroilla L on ollu mun äidillä, johon siis luotan täysiä ja nyt L on täysin meille vieraiden ihmisten hoteissa? Mä en tajua. Ja jotenki tunnen huonoa omaatuntoa koko nukkumisasiasta, kun ei olla saatu omaa lasta oppimaan nukkumisen saloja et pitää ihan sairaalaan asti lähteä opettelemaan.. Ääh, itkettää, v*tuttaa, itkettää lisää, väsyttää ja nälättää.

Ruuan kautta kokeilemaan tulisko se Nukku-Ukko meille kylään, ihan vaikka viereen asti sais tulla ripottelemaan säännöllisin väliajoin unihiekkaa meidän silmiin.. :D Huomenna uus päivä ja uudet kujeet, toivotaan että sairaalassakin kaikki sujuu hyvin. Hoitaja vielä sano kun tossa lähdin että saan soittaa yöllä jos iskee paniikki, sen teen. ;b

8.6.2012
RJ89
RJ89

Voimia äidille. Tiukka paikka. Luultavasti paljon pahempi paikka sinulle kuin teidän pienelle.

8.6.2012
misukka
misukka

Kiitos! Sitä tarvitaan! :)

8.6.2012
RJ89
RJ89

Tsemppiä koitokseen!

8.6.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...