lölölölölörps :D

Hyvvee päivää :) Mie tulin sisälle siks aikaa ku pienin nukkuu tsemareita, isommat jäi pihalle töllöilemään. Lämmin päivä tännää, vaikkakii pilvinen niin mikäpä siellä on ollessa :) Mie oisin päässy tännään ilmasiks yhelle keikalle, paha vaan ku ei oo lapsenlikkaa... Ei sen puoleen että mie niin suuri fani oisin, mutta ois se nyt ollu kiva käyvä siellä :) Mitäs muitten päivään kuuluu? :)

8.6.2012
riu
riu

voi   )(/&(¤))#/%¤&()%=(""&!%&"#&¤(%)( ku koskee.. kiitos ja anteeksi purkaukseni

8.6.2012
ninnup
ninnup

Ehtoota! :)

Sisko tuli riehuu tohon imurin kans joten en muista enää yhtää mitä piti kirjottaa ja kelle! :D

No me oltiin tänää kumminki pojan kans 3,5 tuntia tykkimäes. Tykkäsi ihan hurjana olla laitteissa. :) Vaik vähän jännitinki et kannattaako ees ostaa ranneketta. Nähtii mun kaveria muksuineen kans. Sen jälkee käytii viel mun serkun vauvaa kattomas, oi kun oli kaunis vauva! :) Poika nukku vähän aikaa autos, ja sit mie jätin sen tänne mummilaa ku kävin kantelees kolme laatikollista astioita sunnuntaita varte autoo, ja sit ajelin takasi. Nyt jotenki ois tehny viel paikallises käydä, mut en mie yksin jaksa. :D Eipä juuri tullu tän kylän tyyppei nähtyä ku en tiedä missä kaikki on...

8.6.2012
Sralla
Sralla

Hellurei

Sitä tuli tänään käytyä Korkeasaaressa retkeilemässä. Ihan hauskaa oli. Mulla oli hetken aikaa sellanen tilanne et olin siellä kiertäessä ainoa aikuinen ja ympärillä pyöri 11v, 2x 6v, 3v ja rattaissa 1v. Ja ku sitä amazoniaa vai mikä lie se käärmetalo onkaan, kierteli niihin kanssa ku neljä isointa syöksähteli sinne ja tänne, ni ku sieltä pääs pois ni oli kyl sellanen olo et "huh huh, Onneks nuo kaikki ei ollu omia, vaan kaks". Mut toisaalta ehkä sitä sit just sen takii vahtaski tarkemmin ku kaikki ei ollu omia. Etenkään se vikkelä 3v :D Ihana vesseli kerta kaikkiaan.

Vauva ystävällisesti oksenti kesken reissun, en tiiä miksi. Oliko vesimelonin pala sitten vielä suussa ku kippasin sen vaakatasoon. Vaaterissa alko hirvee huuto eikä siitä toennu vaikka nostin pystyyn takasi. ja lopulta sit oksenti vähän tuntia aiemmin syötyjä lounaita ulos. Oksennus meni sit takin ja bodyn väliin joten lykkäsin sitten harsoo imemään suurimpia pois ku ei ollu varatakkiakaan mukana et olis voinu laittaa vaihtotakin. Mut hyvin pärjättiin. Ja ku kotia tultiin, ni mies kävi vaihtaa sille uuden vaipan ja melkein samointein tämä täräytti sinne semmoset ruikulit et uus body ja housut meni samointein pesuun. 10 minsaa tais olla body ja housut pojan päällä.

Tunti sitten tosiaan kotiuduttiin ja heti pääs tekee ruokaa. Nyt sit vauva vetelee sikeitä ja mies on ulkona, esikko meni just perässä pihalle. Ja mä sain hetkeksi pyllyn penkkiin...

8.6.2012
misukka
misukka

nonii.. pojan kummi tuli tänään suomeen kesälomareissulta, siis se toinen kummi, toinenhan jo kävi kylässä tänään ni laitoin viestiä että pysähtyyvätkö matkalla iltapalalle ku meiltä on vielä n. 2h ajomatkaa niillä kotiin ni sano että voisivat pysähtyä.. n. 3h ni ovat täällä, täytyy sitten pistää evästä, ei tosin oo ku leipää mutta jospa tuolla maha täyttyy, jospa ne söis ne loput letutkin :D

8.6.2012
ninnup
ninnup

meille sanottiin että sitte ku rakkulat on kuivunu :) Ja myö oltiin kanssa pihalla kun ei lapsilla ollu kuumetta kuitenkaan :) Ja soita sinne lääkäriin, sillähän se selviää... :D

Ai kauhee miten paljon menny ylitöiks :D Aattele miten kiva on joku toinen perjantai livahtaa sen puol tuntii aikasemmin pois :)

Mie otin lihaa sulamaan, kohta päästään grillaamaan. Ja grillaan ainakii kilon tomaattia! :D

8.6.2012
riu
riu

Päiviä. Luoja et oli taas työpäivä. Pääsin lähtee poiski vasta puoli viideltä, se on mulle jo paljon ylityötä, ku aina liukenen paikalta neljältä ;)

Tytölle on iskeny päivän aikana rakkuloita joten vesirokkodiagnoosi vahvistus.

Miten muute, jos mapitäis saada lekurilta todistus poissaololle, niin lasta ei varmaan voi viedä tartuttaan muita lääkärisolijoita? Vai kuin eristynyttä elämää te ootte viettäny? Työkavereilta kyselin ja toinen on vieny lapset pihalle jos niiden vointi on ollut hyvä ja toinen ollut eristyksissä sisällä niin kauan et ruvetki kadonnu.

Missä vaiheessa se ei enää tartuta? Ku sairas lapsi sivustolla on että kunnes viimeinenki rakkula kadonnu ja jossain muualla oli että kun ne on puhjennu, et ruvet ei enää tartuta?


8.6.2012
Mummy83
Mummy83

mie sain ahaa-elämyksen! Pieni nukku ja isot kahto telkkuu niin miepäs otin ja luin kirjaa! Ihan keskellä päivää! Aika hurjaa... :D

Ipu miekii oon miettiny joskus että kuinkahan monta libressee tullee vastaan kun käyvään jossain muualla ku kotikulmilla :)

Ninnup yritäpäs ottaa siellä ihan rennosti vaan :) Hirveesti toinna hillua kaikkine mahoines :D Miun pitäs hillua että saisin mahan pois X) Siis onhan se tavallaan hauskaa ku on niin ku ois aina raskaana :D

8.6.2012
riu
riu

nyt o pakko päästää miss elekkunen pelaamaan :)

8.6.2012
satumamma
satumamma

hihhiii :) tai : ipu, liberon THE guru ;)

 

no pitäs se 5 kg lisää saada sen päälle vielä pois,ja ku kaikki on tossa reidet-lantio-alamaha seudulla,tiiät että helppoo ei oo..

8.6.2012
satumamma
satumamma

älä vihti ees mussuttaa tollasten kilojen kans... tosin olin mäki eilen yllättyny ku vaa'alla kävin että pari kiloo oli tällä mässyttämisellä kadonnu. Mutta ei paljoa lohduta että pitäs sellaset reilut 10kg pudotella...

Mä muuten naureskelin omaan partaani tuolla reissussa että monenko naama olis venähtäny reissussa jos olisin kirjottanu vaikka paitaan et "liberon ipu" :D Ku jännä miettiä et monikohan vastaan tullu oli libbemamma

8.6.2012
iputin
iputin

ai iputin korvasi veskun missaamisen jättikasalla suklaatia xDDDD sitä se on ku ne ghanan morsmaikut muka voittaa liberon iputtimen.. ja pyh ja pah! :)))

 

mun pitäs ja ottaa joku supertsemppi päälle,olis repa 6kg jäljellä plussaus painoon.. liki 8kg oli siis silkkaa turvotusta

8.6.2012
satumamma
satumamma

uu, pakko oli istahtaa pehmeelle ku ei kestä tuo selekä pirulainen.. niin paljon ollu jaloillaan tänään..

pojan nukutusyritys 2. alkoi juuri, sontahan tuolla tuli äsken että jospa se ei sillä nukuttanu aiemmin, nyt uudet maidot ja jos nukahtas.. vähän menee myöhäks mut ei tuo lie haittaa..

appiukko kävi tuossa äsken ni kysy että jos tehtäs sellanen vaan "alkeellinen" pöytä tuohon terassille ku sillä on pöydän jalka olemassa ni muutamasta laudan pätkästä tehdään siihen pöytälevy.. juu kyllä mulle passaa ku mä jo kyselin että missä se vanha saunan alalaudepenkki on jos sitä ois vähän käsitelly ni ois saanu kahvipöydän siitä, ois voinu laittaa lasilevyt päälle ku jää tosta roskiin menevästä vitriinistä monta hyllyä joutilaaks.. ihan kelpaa lautasököstykset meikäläiselle.. ostaa sit ku on varoissaan ni jotku uudet mut kuhan ei nyt tarvii ostaa kalliita tahi vielä enskään kesänä.. ikealta nyt sit pitkän etsinnän jälkeen löyty sellanen halpa hätävara jos ei muuta keksitä mutta rahaa ne maksaa nekin..

8.6.2012
ninnup
ninnup

kah moro ja kops

Pyykkivuori alkaa olemaan kohta voitettu. Ainoa asia noi pyykit joita inhoan reissaamisessa.

Meillä eilen pieni mies oppi hekoheko naurun, ihana... Neidillä on menossa oman huoneen suursiivous, saapa nähdä valmistuuko kesäloman aikana. Sille iski joku reippaus ja ison tytön into kun herra iputin laitto hankiten uuden lumian neidille.

Grrr... miksi mulla himottaa aivan älyttömästi suklaata... ja keskisen veskun suklaata jostain syystä löytyy mooooonta levyä kaapista...murrr...

8.6.2012
iputin
iputin

sain muuten nopsaa palvelua liberolta :) huomaatteko,en ole enää raskaana :)

 

lakoista en ite tykkää,mut kuulostaa hyvältä,ninnup. juu pelkkä floran vanilja on aika löysää..

8.6.2012
satumamma
satumamma

aikasemmin jo kyselin lakkojen käyttövinkkiä ja tulin siihen tulokseen että toisesta vois tehdä täytekakun, kaks rasiaa on pakkasessa ni kuulostaskohan ihan karseelta jos tekis sisään rahkan niin että rahkaa, vaniljavaahtoo ja murskattua lakkaa ja päälle sit peruskermat?

tai siis tarkotan silleen et pääasiassa vaniljavaahtoo ja lakkaa mutta sit rahkalla jähmetyttäs sitä soosia ku flora vanilla on ainaki aika löysää tuotosta

8.6.2012
ninnup
ninnup

päivää.. just tyhjeni talo ja laitoin pojan tonne omaan petiin, maidon jo joi, nyt vaan oottelen et nukahtaa..

paistelin letut ja kinkkupiirakan ja kaveri ku tuli ni laitoin sen tekemään salaatin (reilua :D) samalla ku paistelin ite lettuja ni lounaaksi huitastiin kinkkupiirasta ja salaattia ja sit lettuja, hilloa ja kermavaahtoo.. tuli vielä pojan kummi ja sen mies tähän kahville ni sai neki vähän syödäkseen.. yks ainoo pala jäi piirasta ja salaattia reilummin, lettujaki ois vielä ku jaksas joku syödä..

kunhan tuo poika joskus nukahtaa kunnolla ni sit hoidella tuo astiakone, saas nähdä saanko taas alahyllyä hoideltua ku ukko on kylillä ellei nyt kohta tule, onhan tuo jo tunteroisen ollu..
aamulla siivosin keittiön ja imuroin ja pesin lattianki vihdoin, ukko imuroi muut paikat.. tosin taas on paikat ku pommin jäljiltä..
aiemmin soittivat myös tuolta yksityisestä neuvolasta ku kävin suppailujen takia siellä sikakalliissa tutkimuksessa ja ku ottivat testit ni streptokokkihan se sieltä jälleen löyty, se se ei anna mun kantaa näitä ihmisen alkuja rauhassa vissiin millään kerralla..

8.6.2012
ninnup
ninnup

päivää! me käytiin torilla tuolla lähikaupunkissa, pikku prinsessa nukkua tuhisi niin tyytyväisenä liinassa 3 ostettiin uber kalliita kotim.mansikoita,uusia pottuja,jättimäistä luomujääsalaattia ja vitsit niin herrrrkun näköisiä retiisejä 3 ja se pakollinen (kun kerran pari vuoteen käydään) hillomunkki pussi ja kaupanpäälle tytöt sai donitsi pussin :) nii ja yläneen lihan ylikypsää kylkee, oiii namis mikä iltapala!! salaattia ja kylkee..slurps!!

 

nyt on btw kyynpoikasia hirmusti liikkeellä,olkaahan varovaisia kun murujen kanssa kuljette!

8.6.2012
satumamma
satumamma

Mä yritän epätoivoisesti saada kämppää huomiseksi synttärijuhla kuntoon. Kun poika nukkuu päikkäreitä. Jotenkin ei yhtään vaan ole energiaa. Vajaa 2 viikkoa sitten muutettiin ja yritin saada kaikki purettua ennen juhlia mutta taidan luovuttaa ja pinota muutaman kirjalaatikon makkarin nurkkaan.

Poika täyttää tänään 2v ja mies 33.v joten aihetta juhlaan riittää. Eilen sain makkarin ikkunaan kaun haaveilemani pimmennysverhot ja ei se varmaan siitä johdu mutta toivossa on hyvä elää. Poika nimittäin nukkui elämänsä ensimmäisen yön heräämättä. Klo 22-5.30 ajan poika nukkui mutta äiti heräsi pari kertaa ihan vanhasta muistista. Osaisiko sitä enää nukkua kokonaisia öitä kun on 2,5v nukkunut pätkissä.

8.6.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...