lölölölölörps :D

Hyvvee päivää :) Mie tulin sisälle siks aikaa ku pienin nukkuu tsemareita, isommat jäi pihalle töllöilemään. Lämmin päivä tännää, vaikkakii pilvinen niin mikäpä siellä on ollessa :) Mie oisin päässy tännään ilmasiks yhelle keikalle, paha vaan ku ei oo lapsenlikkaa... Ei sen puoleen että mie niin suuri fani oisin, mutta ois se nyt ollu kiva käyvä siellä :) Mitäs muitten päivään kuuluu? :)

8.6.2012
riu
riu

Hellurei

Sitä tuli tänään käytyä Korkeasaaressa retkeilemässä. Ihan hauskaa oli. Mulla oli hetken aikaa sellanen tilanne et olin siellä kiertäessä ainoa aikuinen ja ympärillä pyöri 11v, 2x 6v, 3v ja rattaissa 1v. Ja ku sitä amazoniaa vai mikä lie se käärmetalo onkaan, kierteli niihin kanssa ku neljä isointa syöksähteli sinne ja tänne, ni ku sieltä pääs pois ni oli kyl sellanen olo et "huh huh, Onneks nuo kaikki ei ollu omia, vaan kaks". Mut toisaalta ehkä sitä sit just sen takii vahtaski tarkemmin ku kaikki ei ollu omia. Etenkään se vikkelä 3v :D Ihana vesseli kerta kaikkiaan.

Vauva ystävällisesti oksenti kesken reissun, en tiiä miksi. Oliko vesimelonin pala sitten vielä suussa ku kippasin sen vaakatasoon. Vaaterissa alko hirvee huuto eikä siitä toennu vaikka nostin pystyyn takasi. ja lopulta sit oksenti vähän tuntia aiemmin syötyjä lounaita ulos. Oksennus meni sit takin ja bodyn väliin joten lykkäsin sitten harsoo imemään suurimpia pois ku ei ollu varatakkiakaan mukana et olis voinu laittaa vaihtotakin. Mut hyvin pärjättiin. Ja ku kotia tultiin, ni mies kävi vaihtaa sille uuden vaipan ja melkein samointein tämä täräytti sinne semmoset ruikulit et uus body ja housut meni samointein pesuun. 10 minsaa tais olla body ja housut pojan päällä.

Tunti sitten tosiaan kotiuduttiin ja heti pääs tekee ruokaa. Nyt sit vauva vetelee sikeitä ja mies on ulkona, esikko meni just perässä pihalle. Ja mä sain hetkeksi pyllyn penkkiin...

8.6.2012
misukka
misukka

meille sanottiin että sitte ku rakkulat on kuivunu :) Ja myö oltiin kanssa pihalla kun ei lapsilla ollu kuumetta kuitenkaan :) Ja soita sinne lääkäriin, sillähän se selviää... :D

Ai kauhee miten paljon menny ylitöiks :D Aattele miten kiva on joku toinen perjantai livahtaa sen puol tuntii aikasemmin pois :)

Mie otin lihaa sulamaan, kohta päästään grillaamaan. Ja grillaan ainakii kilon tomaattia! :D

8.6.2012
riu
riu

Päiviä. Luoja et oli taas työpäivä. Pääsin lähtee poiski vasta puoli viideltä, se on mulle jo paljon ylityötä, ku aina liukenen paikalta neljältä ;)

Tytölle on iskeny päivän aikana rakkuloita joten vesirokkodiagnoosi vahvistus.

Miten muute, jos mapitäis saada lekurilta todistus poissaololle, niin lasta ei varmaan voi viedä tartuttaan muita lääkärisolijoita? Vai kuin eristynyttä elämää te ootte viettäny? Työkavereilta kyselin ja toinen on vieny lapset pihalle jos niiden vointi on ollut hyvä ja toinen ollut eristyksissä sisällä niin kauan et ruvetki kadonnu.

Missä vaiheessa se ei enää tartuta? Ku sairas lapsi sivustolla on että kunnes viimeinenki rakkula kadonnu ja jossain muualla oli että kun ne on puhjennu, et ruvet ei enää tartuta?


8.6.2012
Mummy83
Mummy83

mie sain ahaa-elämyksen! Pieni nukku ja isot kahto telkkuu niin miepäs otin ja luin kirjaa! Ihan keskellä päivää! Aika hurjaa... :D

Ipu miekii oon miettiny joskus että kuinkahan monta libressee tullee vastaan kun käyvään jossain muualla ku kotikulmilla :)

Ninnup yritäpäs ottaa siellä ihan rennosti vaan :) Hirveesti toinna hillua kaikkine mahoines :D Miun pitäs hillua että saisin mahan pois X) Siis onhan se tavallaan hauskaa ku on niin ku ois aina raskaana :D

8.6.2012
riu
riu

älä vihti ees mussuttaa tollasten kilojen kans... tosin olin mäki eilen yllättyny ku vaa'alla kävin että pari kiloo oli tällä mässyttämisellä kadonnu. Mutta ei paljoa lohduta että pitäs sellaset reilut 10kg pudotella...

Mä muuten naureskelin omaan partaani tuolla reissussa että monenko naama olis venähtäny reissussa jos olisin kirjottanu vaikka paitaan et "liberon ipu" :D Ku jännä miettiä et monikohan vastaan tullu oli libbemamma

8.6.2012
iputin
iputin

kah moro ja kops

Pyykkivuori alkaa olemaan kohta voitettu. Ainoa asia noi pyykit joita inhoan reissaamisessa.

Meillä eilen pieni mies oppi hekoheko naurun, ihana... Neidillä on menossa oman huoneen suursiivous, saapa nähdä valmistuuko kesäloman aikana. Sille iski joku reippaus ja ison tytön into kun herra iputin laitto hankiten uuden lumian neidille.

Grrr... miksi mulla himottaa aivan älyttömästi suklaata... ja keskisen veskun suklaata jostain syystä löytyy mooooonta levyä kaapista...murrr...

8.6.2012
iputin
iputin

Mä yritän epätoivoisesti saada kämppää huomiseksi synttärijuhla kuntoon. Kun poika nukkuu päikkäreitä. Jotenkin ei yhtään vaan ole energiaa. Vajaa 2 viikkoa sitten muutettiin ja yritin saada kaikki purettua ennen juhlia mutta taidan luovuttaa ja pinota muutaman kirjalaatikon makkarin nurkkaan.

Poika täyttää tänään 2v ja mies 33.v joten aihetta juhlaan riittää. Eilen sain makkarin ikkunaan kaun haaveilemani pimmennysverhot ja ei se varmaan siitä johdu mutta toivossa on hyvä elää. Poika nimittäin nukkui elämänsä ensimmäisen yön heräämättä. Klo 22-5.30 ajan poika nukkui mutta äiti heräsi pari kertaa ihan vanhasta muistista. Osaisiko sitä enää nukkua kokonaisia öitä kun on 2,5v nukkunut pätkissä.

8.6.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...