Nipistely ja pureminen

Onkos jollain jotain poppaskonstia näiden kahden asian poiskitkemiseen? Oon nyt hyvin pitkälti ihan täynnä pienen pieniä mustelmia joko parilla reiällä varustettuna tai ilman, kiitos 10kk ikäsen muksun. Koko ajan puremassa tai nipistämässä. Ottaa mun ihosta kiinni niinkun kankaasta ja oikeen vetää ja nauraa päälle. Ja nyt ku luin iltasatua (herra sylissä nokka muhun päin) niin puri ihan sika lujaa tosta rintakehästä, ihan itku tuli, teki niin kipiää. Voiko tälle asialle ylipäänsä tehdä edes mitään, onko tää ohimenevää vai hä?

7.6.2012
RJ89
RJ89

Joo siis huomaa siitä kun meinaa purra, suu auki jo puolen metrin pääs suunnilleen. Mut ku ei aina voi olla varma tuleeko puremaan vai antamaan todella märän pusun.. :D 

Mutta täytyypäs ottaa nyt asiaksi tuo pois nostaminen jos ei "mee jakeluun". :)

 

Ja taivaltaja, tänään mennään ja ollaan ainaki maanantaihin asti! Mä sitte jossakin kohtaa tuun kertomaan mitenkä meni, viimeistään sit kun koko poppoo kotiudutaan. :)

8.6.2012
RJ89
RJ89

jep. kuuluu ikään. Valitettavasti.

Kuten taivaltaja heti alkuun sanoikin. Käsi pois tai työnnät kauemmaksi, vakavalla naamalla sanot ei ja jos ei usko ni pois sylistä. Hetken päästä uusi yritys ja sama ratkaisu jos uudestaan puree/nipistää.

Pitää vaan noin pienelle toistolla saada se syy-yhteys taottua päähän, että kun tekee näin, käy noin. Ei mitään kirkaisuja tai muuta, sehän on vaan hauskaa.

7.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...