Esikko saa silmälasit

Eikä yllätä yhtään. Johan tuo on niin kauan ohjelmia tihrunnu ja aina vaan likemmäksi itteesä hilannu ku ei nää että oli vaan ajan kysymys. -0,75 ja oliko -1,25 tulee olemaan arvot. Liki samat siis ku itelläni 8-vuotiaana ku vihdoin lasit sain. Enhän mä silloin nähny edes ekasta pulpetista taululle. Jo viime vuonna neuvolasta lähetti silmälääkärille ku oli heikko näkö mut lääkäri ei vielä laittanu laseja. No nyt, onneksi, päästiin polimaksulla uudestaan ku avasin suuni astmakontrollissa, et taas pitäis silmälääkärillä käydä mut ei meillä ole satasta noin vaan heittää silmälääkärillä käyntiin. Ja nyt sit tulee paperit kotio jossain vaiheessa ja lähdetään kattelee pojalle silmälaseja. Positiivinen ylläri oli et laseista saa 80 euroa alennusta alle 8-vuotiaana. Mut tietääkö joku, koskeeko toi vaan ekoja vai kaikkia laseja jotka joutuu hankkii ennen ku toi ikäraja tulee vastaan? Ja kuka ton alennuksen "tarjoaa"? Kelako? Ja vuoden päästä kontrolli samassa paikassa. Lääkäri laittaa anomuksen uuteen maksusitoumukseen vuoden päähän :)

7.6.2012
misukka
misukka

Me saadaan tuolta lääkäriasemalta joku lista et keneltä ne lasit voidaan käydä hakemassa. Ihan kiva ku tää silmälääkäriasema on Helsingissä ni varmaan ne optikotkin on sit aika lailla siellä pk-seudulla. Olis huippua ku vois vaan marssia tohon meidän omaan instruun missä iteki käyny nyt muutaman kerran. Mut papereita odotellessa ja parasta toivoen. Koska jos se optikko pitää valita helsingistä ni ei me siellä joka viikko juosta vaan sit käydään varmaan tossa omassa säädättämässä kohilleen jos(=kun) tarvii.

7.6.2012
misukka
misukka

Joo, on meillä vakuutus. Sieltähän me on jo astmarahojaki saatu takasin

Kiitos Onnellinen vinkeistä. Mietin kans et täytyy noita muotonsa muistavia laseja kyllä tarkkaan harkita. Luultavasti pääsee vähemmällä vaivalla ko hommaa kerralla kunnolliset. ja kyllä tuo melkoiset koukkusangat mahtaa tarvita ku tosiaanki vähän väliä on päällään jossain sohvan nurkassa tai jossain muualla.

Mua itteeni hiukka naurattaa toi "älymetalli", materiaalitekniikka ja just erikoismetallit ikään kuin omaa alaa :D

7.6.2012
misukka
misukka

no mutta hyväähän tässä on se että toinen näkee jatkossa hyvin :) Onkos pojalla vakuutus, meniskö nuo lasit siitä? Ei ehkä kaikkein kalleimpia kannata ostaa, kun voi olla että ne saattaa saaha osumia :D

Miulla ei sen enempää oo käytännön kokemusta lasten laseista, ite taisin olla jo lukiossa ku omani sain :)

7.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...