iltalörppää :)

Ihana tää suomen kesä, miulla on varpaat ihan jäässä ja mieli tekis ehtii villasukat jalkaan :D Mitäs mammojen iltaan? Täällä jäi auringonpaisteet päivään, nyt on ihan harmaa keli. Mie sinnikkäästi toivon sadetta, vaikka ei sitä taija tulla... :)

6.6.2012
riu
riu

iltoja.

Pitäisi ottaa ja pakata sekä matkikset että yhdistelmät auton takakonttiin huomista varten. Yhdistelmät pitäis kiikuttaa "korjattavaksi" Tikkurilaan. Isännän ja mun kännykät huoltoon, eli siis myyjäliikkeeseen Jumboon ja ennen kumpaistakin pitäisi käydä esikon silmälääkärireissu Kaisaniemenkadulla. On se kiva et Lohjan sairaala laitto maksusitoumuksen Helsinkiin... Huoh. Ja ne matkikset on siis matkassa et päästään sinne silmälääkäriin. Siellä ei kuitenkaan ole hissiä tai sit on niin pieni ettei yhdistelmät mahdu.

Kiva info nealla. :/ koskahan täällä päin pidetään joku info eskarilaisten vanhemmille.

6.6.2012
misukka
misukka

oi että, ihana varmasti kun  saatte maarustsella lomailla yhtäaikaa :)

Kootee, semmosta se on meilläkii, ei oo paljoo tarvinnu lapsia viihdyttää kun ne on saurannu isompia sisaruksiaan :)

6.6.2012
riu
riu

käykö jalalle jos sie vaikka uit, vai vaan jalkeilla ollessa?

Kahos, isimies tuli kotiin :) Pittää vissiin sitä kuunnella :D

6.6.2012
riu
riu

nea tiesithän että jos mieli tekkee niin sie voit mennä aina kahtomaan sitä eskaripäivää? :) Mutta siis koululaisiksi siellä opetellaan. Ja kun se on päiväkodissa niin päiväkodin rytmit pätee sielläkin. Eli ulkoillaan ennen ruokaa, joka on yheltätoista ja sen jälkeen pieni lepohetki. Sitte sielläkii on varmaan teemoja, jotka kestää aina jokusen viikon. Niihin istumaan on olemassa sitte erilaista pientä ohjelmaa. Kirjat saa ja niistä ruvetaan opettelemaan kirjaimia. Meijän tytöllä oli eskarissa kerran viikkoon läksyjä :)

jonna miekii ostin ihan tohkeissani penaaliin kyniä :D Sitä on ku pikkulapsi kun pääsee koulun aloittamaan :D Mista tuli mieleen että miulla ei oo vieläkään koululaukkuu, ku ei viittis teinilaukkuu ostaa ja aikuisillekaan ei oikein ole :D

Emäntä meijän tyttö pissis hunajaa ainakii viikon jos mie yllättäisin sen lemmikillä :D Mutta eikös teillä ollu valmiiks muutenkii aika monta lemmikkiä? Niin ei sillä tavalla oo kuitenkaan uusi asia :)

Ninnup ja mie oon suorastaan kade siun vauvamasusta :D No miulla on rakaus ollu aina niin helppo, että sinänsä :) Ja miten ihmeessä sie pystyit unohtamaan kokonaisen tilin??? :D

Kootee, elähän tiiä jos oikeesti onkii siskon ikävä :) Onko se teijän pieni minkä ikänen?

Blanco, herää kysymys että mitä ihmettä työ teette yövuorossa??? :D Kurjaa ku sitä noin stressaa. toivotaan että yö mennee hyvin :)

Beibi sitä lonkkaako ne tutkii?

6.6.2012
riu
riu

just sain nurmikot leikattua, ja muutoin oisi mukava lötköttelyilta tiedossa, ellei huominen yövuoro ressaisi niin,jotta ensin piti ottaa 800 burana päänsärkyyn, ja nyt on ressipahoinvointi:/

kaiken lisäksi aivan perse yökin tulossa tuohon yövuoroon,jotenen  oota en yhtään.

6.6.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...