Päivee! :D ja lörppee! :D

Mie päjötän kotona hermo piukassa kahen pienimmän kaa, isimies on töissä ja esikoinen mummilla. Pojat on sotkenut huoneensa perusteellisesti ja menisin sinne komentamaan jos saisin hengitettyy nenän kautta... Vaan ku en saa niin enhän mie voi ees huutaa niille :D Pihalla oltiin äsken, mie pesin tuon meijän "etuterassin" vai mikä onkaan, ja mies paimensi poikia. Sillä on vissiin pitempi pinna ku miulla, koska ku mies meni töihin niin myö tultiin jo kohta sisälle X) Tuo pienin ei älyä nyt ollenkaan pysyä omassa pihassa ja tuo isompi vielä oikein yllyttää livahtamaan... Ihanata. Mitäs mammojen seksiviikkoon tähän mennessä? :)

6.6.2012
riu
riu

voi jermu ku sie aina jaksat siivota :)

Mie uhkailin poikia, että jos leluja e kerätä niin mie kerrään ne roskapussiin. Vois toteuttaa uhakuksen tällä kertaa... Mutta siis voisin kerätä vaikka nuo vauvalelut pois seasta, se riittäs varmaan säikäyttämään pojat keräämään loput ja mie saisin nuo vauvaromppeet hitoille :D Ku nyt vielä jaksas nousta toteuttamaan nää uhkakuvat :D

6.6.2012
riu
riu

ai miten näppärää taivaltaja! JA sitte ois pihapiirin itikatkii ruokittu, niin ne jättäs tytöt rauhaan! :D

No miekii oon pitäny lapset tarhassa joka tapauksessa sinne ainakii neljään saakka, se on ollu tavallaan miun työaika vaikka oisin aikasemmin päässykkii koulusta :)

6.6.2012
riu
riu

päivee. esikko kiukkuaa vaihteeksi taas jotain, ei varmaan tiiä itekkään syytä. vähän hyvä ostin tollasen aventin nokkamukin yli 6kuislle niin ilokseni huomasin että siinä on aika pehmee toi imunokka. meinasin ostaa sen nukin ekan nokkamukin mut oli hinta noussu niin etten raaskinu, kokeillaan eka tota aventtia. 

ei ois kellään sisarusmatkarattaita jotka saa tosi pieneen tilaan, yritän ettiä meille semmosia kun tota esikkoa ei voi enää sateenvarjorattaisiin laittaa.

6.6.2012
mustikka88
mustikka88

ei ku mopo tulille ja tuutte käymään, voijaan kokeilla nyt sit extreme-matkailuu :D

6.6.2012
riu
riu

no ku sie sralla oot äänen jo avannu niin voisit tulla oikeestaan jatkamaan. Tuo vois aika pienellä karjunnalla totellakkii ku mie oon jo alkupelottelut suorittanu :D

6.6.2012
riu
riu

just silleen se onnellinen mennee :D Hyvä kun lääke vaikuttaa, koska migreeni on todella inha. Aika jännä että miulla on nykyään ihan todella harvoin lasten syntymän jälkeen ollu. Ei sillä että haittais, kuhan vaan totesin :D

Jonna onnittelut opiskelupaikasta! Siinä alkaakin sitten uudenlainen arki... Onneks toisen asteen koulussa ei aivan kamalan paljoo ole tehtäviä kotiin, niihin on hiukka vaikeempi löytää aikaa kun on lapsia :) Ooko jo miettiny että mihin aiot sitte erikoistua? :)

6.6.2012
riu
riu

.......... ihan tyhmä ku ei nouse ennää suoraan etusivulle.............

6.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...