kiinteiden aloituksesta

Olen antanut pojalle muutamana päivänä riisivelliä, eikä vatsa ole toiminut aloittamisen jälkeen. Siis kolmeen vuorokauteen. Joo siis tiedän ettei se aikana ole vielä pitkä, mutta kun ennen on toiminut monta kertaa päivässä. Pitäisikö nyt pitää taukoa riisin antamisessa, mitäs konkarit olette mieltä? Muita kiinteitä ei mene. Teen itse riisivellin kun on maitoallergia pojalla. Poilka 5kk.

5.6.2012
hookoo
hookoo
1 year, 11-month-old toddler

Meillä alotettiin kiinteet jo reilu 3kk iässä ja tuli parin päivän sontimistauko. Annoin alkuun vettä t.pullosta mikä vähän sitten löysytti ulostulevaa tavaraa ja helpotti sontimista muutenkin. Vieläkin silloin tällöin annan ruoan jälkeen hörpyt vettä jos meinaa vatsa olla kovalla. Toimii!

7.6.2012
AlliU
AlliU

kyllähän ne kiinteet taitaa aina pikkasen sitä kakkarytmiä muuttaa ku onhan se ulos tuleva tavaraki sit pikkasen kiinteempää ku pelkkä "maitokakka" ja vatsalla ja suolistolla vähän eri tavalla työtä sitä sulatella, meillä autto päärynä ja ruusunmarja pehmentämään mahaa mutta samaa sanosin ku misukka et jos ei valittele ja oo kipeä sen hitaamman kakkarytmin takia ni jatkasin kyllä edelleen kokeilua

6.6.2012
ninnup
ninnup

Hei! Itsekin olen tilanteessa, jolloin olen aloittanut kiinteiden antamisen 4kk vauvalle. Perunaa ja porkkanaa, ja huomannut, että porkkana taitaa kovettaa mahaa. Itse ajattelin, että pienennän hieman annoskokoa ja annan enemmän muita nesteitä, maitoa ja vettä.. Luumua on saanut nyt soseena ja olen keittänyt luumuvettä, mutta vielä ei tulosta ole tullut.. :/ Jostain olen kuullut, että riisikin kovettaa vatsaa.. Ei varmaan kaikilla, mutta jokainen vauvahan on omanlaisensa! Ja ehkä kannattaa kokeilla muita vellejä, jos ei allergia vaivaa, niin perunavelli voisi olla ihan hyvä vaihtoehto. Tosin en tiedä sen saatavuudesta. Perunaan kuitenkin taidan turvautua minäkin, vaikka ei se taida meidän pienen miehen herkkua ollakkaan.. :)

6.6.2012
Tarkku75
Tarkku75

no voihan se vähän jumittaa kun uutta ainetta tulee, mut jos ei ole kipeän oloinen tai kärsi ummetuksen takia ni jatkaisin kyllä. Voit antaa rinnalla esim luumua tai jotain muuta vatsaa pehmentävää, esim. mallasuutetta tai vaikka levolacia

5.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...