miten taltuttaa ukkosen pelko? :/ :/

Ihan hirmu paniikki jo nyt, kun säätiedotus sanoi, että huomenna SAATTAA jossain päin Suomea ukkostaa... 8-s Hui hitto, tunnen itseni niin tyhmäksi, kun aikuinen ihminen, ja semmosta pelkään... mutta en osaa olla ollenkaan rennosti jos salamoi ja jytisee. Nostan hattua niille, jotka menee videokameroidensa kanssa pihalle ihastuksissaan ottamaan "kauniita" kuvia salamoista... ite mieluummin makaisin sikiö-asennos sängyn alla.

5.6.2012
Halitintti
Halitintti

Parasta tietty on, et meillähän on olevinaan maadotus tässä talossa mut se on nerokkaasti vedetty tähän kallion päälle. Eli talo on kallion päällä ja se maadotuspiuha on vedetty saman kallion päälle. Ja kallio ku on eriste ni arvaa vaan maadottuuko se oikeesti mihinkään. Pitäis vetää tuolta kallion reunan yli maastoon ni sit vois toimii paremmin. Ehkä me sekin saadaan aikaiseksi joskus.

5.6.2012
misukka
misukka

hui hemmetti... o.O Mäkää en meinaa uskaltaa mennä lähelle sähkövekottimia... tekis mieli painua jonnekki kellariin siksi aikaa 8-s

5.6.2012
Halitintti
Halitintti

toissakesänäköhän se oli ku tähän pukkas 2 rintamaa ristiin ja jytisi ja salamoi jopa meidän pistorasiassa että sen jälkeen en ole suostunu nukkuu meidän punkassa ukkosella. Mä hyppään pois heti ku vähänki kumu käy. Sängyn molemmin puolin pistorasiat ni kauhee kammo jäi ku toisesta tosiaan salamoi ulos silloin.

Ihan kakarasta asti oon pelänny ukkosta mut tuolloin mä seisoin keskellä taloa ja tutisin ihan horkassa ja puristin kauhuissani kynsiä ihooni. Ukko ei huomannu mitään pitkään aikaan ku se vaan ikkunasta ihaili salamoita. Oli kivat jäljet käsissä ja tosi outo fiilis ku mikään raaja ei yhtään totellu.

5.6.2012
misukka
misukka

mä kans muistan kun oon vielä vanhempieni luona asuessani ollut yksin kotona kun tuli ihan tähän peltojen päälle ukonilma. Jyrisi niin voimalla, että seinät tuntu tärisevän. Mä makasin sängyssä peitto kiskottuna korville, itkin ja tutisin, että jos hengissä säilyn, en enää ikinä oo poissa koulusta. :D (olin sairastelun takia kotosalla) Nykyään, vaikka on lapsetkin, joiden takia näytän urheaa naamaa, tuo ukonilman ajatteluki saa karvat pystyyn. Ei se haittaa, jos mies tms aikunen on lähellä, mutta itekseni meinaan saada paniikkikohtauksen...

5.6.2012
Halitintti
Halitintti

en tiedä. Täällä toinen jonka puntissa tutisee kun ukkostaa. Ja jos tulee tohon ihan päälle mitä harvoin tapahtuu sijainnin vuoksi, niin mä tärisen ja oon ihan panikissa. Aina oon pelänny ukkosta enkä siitä taida eroon päästä.

5.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...