Lahja 5-vuotiaalle

mitäs te ootte ostanut omille lapsille 5v lahjaksi? meil olis parin viikon päästä päivä edessä ja mä en oikein keksi mitään kivaa mikä ei kuitenkaan olis lelu, kun niitä tuo saa varmaan kaverisynttäreiltä. Ja meinasin muutenkin et tarttis vähän karsia leluvarastoja taas ja pistää kiertoon tarvitseville ideoita? ajatuksia?  reijät korviin on semmoinen, mitä tuo on pyytänyt jo vuoden, puolisen vuotta silleen tosissaan että sitä vois harkita, mut veikkaan et sit ku oikeesti vie paikanpäälle, niin jänistää kuitenki :)

5.6.2012
Mummy83
Mummy83

ihan yhtä piloille lellittyjä ne on muittenkii lapset :D Pakko oli ihan kurkata tuo disney on ice ja se näyttäs olevan vasta tammikuun lopussa... Entä miten ois päivä huvipuistossa? Senhän voi järkätä ihan millon itelleen passaa :)

5.6.2012
riu
riu

Heh, mulle tulee ihan semloinen olo et toi meen tyttö on lellitty piloille ku joudun amaliinanki juttuun toteamaan, että toi sai edellisjouluna isältään lahjaksi semmoisen "timanttisen" Hello Kitty korun mitä rakastaa yli kaiken. Tietty sil on helmiä yms, mut tuo koru on se, mikä laitetaan kaulan ku mennään juhliin tmv. :) korulippaitaki hällä on kaks, molemmat mammansa ostamia "ku oli niin ihana". :)

Tää havainto nyt ehkä pönkittää mun päätöstä hankkia joku ei materiaalinen lahja.

5.6.2012
Mummy83
Mummy83

No toi korvisjuttuki on vähän niin ja näin ku tosiaan on niitä ruinannu ja mä sit taas pelotellut että se sattuu ja ootko varma et haluat ja sit välillä aina perääntyy ettei halua jos se sattuu. I en tosiaan usko et saatais ku ehkä yks korva reijitettyä ja en tosiaan vie ennenku itse on täysin varma että haluaa ja kestää kivun, ku en halua niitten puhdistusten kans tapella.Se vaan on ainoa semmoinen ei lelu, mistä puhuu.

Pyörän sai viime vuonna uuden meiltä, joka menee siis vieläki ja potkulaudan sai viime vuonna kummeilta.

Mä mietin kans tota disney on ice tmv mut en keksi mikä olis kesällä, jos disney on vasta talvella ni mä tuun hulluks ku tuo tinttaa 10x pvässä et koska se on, miten monta yötä :) joku loppukesän juttu vois olla kiva. Täytyyki tsekkailla sillä silmällä ;) toinen olis jos olis joku alkutalven askartelukurssia vastaava juttu. Tai sit ihan perusleffa tai hoplop lippu, tykätään käydä leffassa ja hoplopis tyttö on ollu kerran kaverisynttäreillä :)

Ja joo, kovat jututon nyt lego friendsit (ukki lupas ostaa yhden pakkauksen), zooblesit (tyttö toivos jo tädiltään niitä ku tää kysy häneltä että mitä haluut) ja petshopit joita hänen mammansa vissiin meinas hankkia. Joskin noita pikkuleluja on nytki järetön määrä.

5.6.2012
Mummy83
Mummy83

iuh, miekää en laittas korviksia X)

Hmmm... Mitähän se meijän tyttö 5 v iässä... Kovasti se oli vielä prinsessaa ja petshopeilla se leikki. Oisko sillä teijän tytöllä joku suosikkileikki, jonka kuosilla löytys sitte vaikka ja mitä? Tai liput johonkii disney on ice-hommaan, sais pitkään suunnitella ja koko päivästä vois tehä vähän semmosen spektaakkelin, erityisen :)

5.6.2012
riu
riu

isompi polkupyörä? Jos teillä on hiekkalaatikkoa ni sinne kunnolliset kottikärryt (metalliset).Noh, leluksi meni kuitenkin :D

Lautapelejä. Minusta lautapelit on semmoinen lelu joka ei haittaa.

Minä en pienen lapsen korvia rei'ittäisi mutta kukin tyylillään.

5.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...