Pimennysverhot

Vauvamme alkoi keväällä heräillä auringonnousun mukaan eli koko ajan aikaisemmin ja aikaisemmin, kun valo kuulsi makuuhuoneen verhoista läpi. Pimennysverhojen hankkiminen helpotti huomattavasti ja vauvalle saatiin säännöllisenä pysyvä yörytmi. Jotkut väittävät, että pimennysverhoista tulee riippuvaiseksi, eli että ei osaa sitten nukkua valoisassa ollenkaan, mutta kyllä meidän vauva nukkuu edelleen päiväunet vaikka valoisassakin huoneessa ja vaunuissa ulkona ilman sen kummempia pimennyksiä.

5.6.2012
kajans
kajans

Mä juuri tilasin makkariin, eivät ole vielä tulleet. Mutta toivon ja rukoilen että niistä olisi apua. Nyt saa nousta neljältä niin kello viisi olisi jo parempi ja kuusi jopa luksusta.

5.6.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

meillä auttaa tunnin pari ettei tarvii ihan neljän aikaan jo olla pystyssä vauvan kanssa. Ja tuo esikkokin nukkuu hitusen pidempään ku on pimeää aamulla. Vauva vetelee onnessaan unta myös rattaissa päivällä mut esikko ei kyl taida osata nukkua valosassa paitti ku on ihan sippi ja naatti.

Ja tämän kevään eka ostos heti huhtikuussa olikin uudet pimennysverhot. Edellisistä ei ollut mitään iloa.

5.6.2012
misukka
misukka

mä hankin kans sillon ku alotin yövuorot ku muutenki niin huono nukkumaan ni saati sit päivällä, toimii kyllä.. lapsesta en tiedä mutta juurikin äitillä XD

5.6.2012
ninnup
ninnup

toimii meillä ja ollaan riippuvaisia pimennysverhoista, äiti siis lähinnä ei lapsi :D

5.6.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...