päivä löps!

menee niin järki. netti pätkii koko ajan tai sit libbe näyttää erroria. pitäs varmaan käyttää konetta isoveljellä päivityksessä jos se auttais jotain. esikolle kattelin fillaria netistä ja yhen löysinkin, toivottavasti saatais se. on kyllä sellanen keli että sataako vaiko ei sataa. sais sataa että meiän nurmikko kasvais joskus :D on ollu niin kylmät kelitkin että vois vähän lämmetä jo että uimavedet alkais lämpeneen. varmaan jussina heitettävä talviturkki jos pääsee rantasaunaan. sitä on nykyään niin vilukissa että.  voi mennä keittelemään kahveet. onneks esikkoki nukkuu vielä.

5.6.2012
mustikka88
mustikka88

on tuo jotenki niin rassu nyt ollu, ku hirveesti haluu pystyyn mut ei sit uskalla alas tulla, tai sit käy just noin et on sit vekkiä huulessa :/ Noh, ajan kanssa oppii. Tai sitten ei :D Toistaiseksi siis huudellaan apuja ku ei jaksa enää seistä ja äiti pelastaa...

5.6.2012
misukka
misukka

onnea amaliina työpaikasta. Tosi hienoa :)

Meillä avattiin pikkuherran kopsutili. se on ny könynny kokoajan pystyyn ni äsken sit tipahti pyllylleen ja kopsautti leukansa pöytää vasten. Ylähuulessa reikä ja kauhia huuto. Voi pientä.

5.6.2012
misukka
misukka

Mulla meni jonnan pääsykoe ihan ohi, hienoo et pääsit sinne kuitenki! Miten tuntus et meni? Oliko vaikee??
Äja onnea amaliinalle uudesta paikasta! Muistanko väärin vai olitko sä terkkari tai hoitoalalla kuitenki?

5.6.2012
Mummy83
Mummy83

päiviä :)

boooooorriiinnngg.. multa on mennyt into työntekoon ihan täysin sen jälkeen ku työkaveri kertos että meinaa jättää meidät. tai no tapahtuu täälä paljon muutakin mukavaa nyt, niin on vähän semmoinen pyörällä päästään olo ja irrallinen ettei oikein tiedä mitä mieltä asioista olis, se kaikki taitaa nyt vaan korreloitua tuohon työkaveriin :)

mä sain kesälahjan tänään yhdeltä yhteistyökumppanilta :) grillaushanskan! vitsailinki et nyt tarvitaan enää grilli, patio jossa grillata ja jotain grillattavaa ;) mut onhan siitä hanskasta hyvä aloittaa :D

beibi!! just luin nettilehdestä yhden jutun, missä oli kuva auringon haitoista, laita ainakin suojakerrointa jos meinaat lämmöstä nauttia, niin ettet pala! :)

5.6.2012
Mummy83
Mummy83

Siis voi hyvää päivää mikä meno täällä taas on. Esikko huutelee kaikkee ihan järjetöntä ja villitsee tuota vauvaa. Pienempi nauraa käkättää katketakseen keittiön pöydän alla. joo, ihan just siis oli vauvan välipala-aika ni virtaa piisaa taas.

Kohta pitää ruveta valmistelee päivällistä. Bongasin jääkaapista muutaman paistetun pihvin ni niistä ja potuista ja kasviksista saa jo jotain popsittavaa aikaiseksi.

Minä oon tämän illan yksin näihin nasikoiden kanssa. Mies jossain työpaikan jutussa, ovat yön yli Hangossa. Mitään ne ei siellä oikeestaan tee mut näppärästi saavat pari työpäivää tuhottua "koulutuksen" merkeissä. Ja vapaaillan perheistä.

5.6.2012
misukka
misukka

voi error! Miullakii mennee hermo siihen ihan justiin... Miulla on ruoka justiinsa valmis, syyvään ja lähetään hakemaan keskimmäinen pois mummilta. Sitte ulkoilua, siivoomista ja viiän esikko mummille. Todella jännittävä päivä siis meillä :D

5.6.2012
riu
riu

...

5.6.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...