Missä vaiheessa/ikäisenä pois pinnasängystä?

meidän tapauksessa kyllä matkasängystä, mut sama asia :)

5.6.2012
Boco
Boco

Vaan meilläpä on semmonen sänky, jossa tuotetietojen mukaan voi nukkua vaikka 6 vuotiaaksi asti! (140cm pitkä ja kaikki laidat saa pois) :-)

12.6.2012
pelargoni1
pelargoni1

esikko siirty pinniksestä reilu 2- vuotiaana. Piti päästä omin päin vessaan yöllä ni siksi. Muuten ei olisi ollut kiirettä. Ja vauva saa olla vielä hyvän aikaa pinniksessä, ikää nyt 1v2kk.

5.6.2012
misukka
misukka

joskus pari-kolmevuotiaana ollaan otettu :) Meillä on semmonen brion iso sänky ja hyvin on mahtunu olemaan :) Osaa kiivetä yli, mutta ei yleensä ottaen kiipee. Vissiin ne pinnat on pikemminkii henkinen raja :D

5.6.2012
riu
riu

olikohan tuo 1v7kk. siirrettin kun työnti sänkyn aina seinästä pois niin pitkälle kun sai ja rupes kiipeemään pois sieltä. ja ajateltiin että opetetaan se tavalliseen sänkyyn ennenku vauva siirretään samaan huoneeseen. mun porukoilla se sai vanhasta pinniksestä pohjan tippumaan kun riehu niin paljon siinä :D en ees halua nähä mitä tapahtuu jos sen johki matkasänkyyn laittais :D

5.6.2012
mustikka88
mustikka88

Arvasin että ollaan nukuttu pinneksessä monia muita kauemmin. Pelkään samaa mikä mursumurulle on käyny. Tällä hetkellä viedään sänkyyn ja alle 5min niin poika on unessa. Tasan tarkkaan ei tule käymään yhtä helposti kun poika tajuaa pääsevänsä itse pois isojen sängystä.  Koska ei ole seuraavaa ainakaan vielä tulossa niin sen suhteen ei ole kiirettä mutta kaippa se täytyy vaihtaa piakkoin. Sänky saadaan viikon päästä ja poika alkaa kotiutua uuteen kotiinkin.

Mitäs mammat meinaa, ei varmaan kannata siirtää samalla omaan huoneeseen kun vaihtaa sänkyä?

5.6.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

me siirrettiin vuosikkaana omaan huoneeseen ja samalla ei tietenkään voinu vaihtaa sänkyä, ettei järkyty liiemmin. muutama kuukaus myöhemmin vaihdettiin sänkyä ja oli tosi kova juttu, että sai ukin kanssa kasata sen:)

5.6.2012
äipsyli
äipsyli

meillä poika vaihtaa makuupaikkaa tässä kesän aikana eli 1v3kk-1v6kk ku tarvii sen pinniksen vauvalle lokakuussa ni ajattelin ajoissa tehdä sen vaihdon..
tosin pinnasängyssä on nyt laita alhaalla ja meidän korkeeta sänkyä vasten eli periaatteessa laidattomassa sängyssä nukkunu nytki ja se isojen sänky menee varmasti samaan nurkkaan eli siihen seinän ja meidän sängyn väliin nytki näin alkuun ja kattoo sit tilannetta et missä vaiheessa ois valmis omaan huoneeseen vai siirtääkö sit molemmat lapset yhtäaikaa aikanaan kun teen noista romuhuoneista toisen nukkumahuoneeks ja toisen leluhuoneeks näin alkuun..

5.6.2012
ninnup
ninnup

Meillä poika täyttää tällä viikolla 2.v. Edelleen nukutaan pinnasängyssä, viikonlopun jälkeen vaihto on mahdollinen kun sänky ostetaan käytettynä yksiltä tutuilta. Pinnäsängyssä mahtuu hyvin nukkumaan ja nukahtaa helposti. Isosta sängystä varmasti tulee karkailemaan joten sen takia en itse ole kovin innostunut siirtämään. Mutten tiedä kuinka kaun pinnasängyssä voi ja kehtaa nukuttaa.

5.6.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...