seksi/orgasmi

Osaatteko auttaa? elikkä meillä on mieheni kanssa ihan normaali seksielämä.. en vaan ole saanut enää orgasmeja sen jälkeen kun synnytin (alatie synnytys) esikoisemme. ajattelin sen olevan ohi menevää mutta enää en oikein usko ajan korjaavan tätä ongelmaa, koska synnytyksestä on 1v4kk joten jotain on tehtävä.. ennen raskautta ja sen aikana sain ihan normaalisti "orkkuja", mutta nyt........ en ole kertonut edes miehelleni tästä "ongelmastani" koska hän on näissä asioissa vähän herkkä ja syyttäisi vain itseään.. mitä pitäisi tehdä??

4.6.2012
jusu2
jusu2

Mulla ainaki oli vähän hankalampaa synnytyksen jälkeen saada orgasmi ja vaikutti varmaan se että ku tehtiin eppari josta kuitenki tikit irtos ja kesti vähän kauemmin parantua mutta treenasin sitten just nuita lantiopohjanlihaksia ja aloin muutenkin liikkumaan niin sehän auttoi! :) Ja se auttaa myös että antaa vauvan hoitoon vähäksi aikaa jollekin niin voi keskittyä siihen seksiin eikä välillä kuuntele että "itkiköhän se vauva" jos se nukkuu vaikka toisessa huoneessa.

5.6.2012
Kallikali
Kallikali

kiitos tästä :) tää tyttö lähti nyt reenaa ;D

4.6.2012
jusu2
jusu2

samalla katoaa pisunkarkailuongelmatkin jos sellaisia on raskauden aikana/jälkeen ilmaantunut.

Raskausaikanahan noi lantionpohjan lihakset joutuu tosi kovan rasituksen alaiseksi ja löystyy jos ei treenaa.

4.6.2012
misukka
misukka

googleta lantionpohjan lihastreeni. Sieltä löytyy ohjeita kyllä. Löytyy ihan voimaharjoittelua ja sit kestävyysharjoitteita. Ja tehotreenillä meinaan et monta kertaa päivässä ni jo pitäisi alkaa tuntua.

4.6.2012
misukka
misukka

mites tommonen tehotreeni tehdään? :) en oo edes kokeillut ominpäin..

4.6.2012
jusu2
jusu2

mie ny ihan ekaksi suosittelisin lantionpohjan lihasten tehotreeniä joksikin aikaa. Ja oletko onnistunut saamaan orgasmia omin päin? synnytyksen jälkeen siis.

4.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...