Käräytin esikon karkkivarkaista

jo toistamiseen! Edellinen kerta oli muutama viikko sitten ja silloin pidettiin puhuttelu, että karkkeja ei mennä omin luvin ottamaan vaan aina kytään et saako ottaa. Lauantaina heräsin siihen, että kämpässä hiipii joku. Menin kattomaan ja esikko polvillaan piilossa sohvatuolin takana. Äkkäsin sen heti ja kysyin et mitä se täällä aamuvarhaisella hiipii. Et karkkiako on hakemassa? Kieltää tämän ja sanoo, et hän vaan halus tulla kirjahyllystä akkareita kattomaan (kirjahylly täynnä akkarikansioita), kun vähän aikaa tenttaa lisää ni hän haluski kattoa poikien yhteistä synttärikutsua. Noh, tunnustusta ei saatu mut tänä aamuna imuroin ja sohvatuolia siirtäessä löytyikin, ylläri ylläri, karkki. Samointein menin pojalle sanomaan, että näytäpä karkkikätkö ja avaa yhden laatikon. Sama mistä viimeksikin löytyi läjä herkkuja. Eipä ollu ihme ettei ruoka koskaan maistunu ku tyyppi vedelly nameja poskeensa aina just ennen ruokaa. Tällä kertaa siellä oli vaan muutama karkkipaperin jämä ja yksi muumikarkkilaatikko. Otin roskat pois ja poika sai kunnon saarnan varastamisesta. Kysyin siltä, että saako kaupasta varastaa -ei. saako kotoa varastaa -ei. Ja Seurauksena pojalla on viikon totaalinen herkku- ja leffakielto. Se ei ehkä vielä tunnu, mutta pian tuntuu kun äiti ja isi syö jäätelöä ja kattelee leffoja kuten tähänki asti ja passittaa pojan omaan huoneeseen siksi aikaa. Eikä tule herkkuruokiakaan. Näytin pojalle et olin hälle varannu yhen namipötkön mut nyt sekin lähti kun omin luvin käy karkkeja napsimassa. Karkkilaatikko on ollu korkealla kirjahyllyssä ja sieltä tämä oli käyny karkkeja hakemassa. Parasta on, että siinä edessä on kokoajan ollu miehen kaukoputki että aikalailla on joutunu taiteilee et on laatikolle päässyt. Ja tuuri käynyt ettei ole saanut sitä kallista putkea kaadettua tai muuten hajotettua.

4.6.2012
misukka
misukka

juu,u mäkin kävin meijän tytöiltä äsken takavarikoimassa pari karkkilaatikkoa, jotka olivat mummun herkkukaapista käyny tonkimassa... sillä seurauksella, että alko kuulumaan, kun äiti on niin tymmä... :D

5.6.2012
Halitintti
Halitintti

Tipihii kyllähän noita lapsilukkoja myydään vaikka missä. Ihan isoissa marketeissakin ja lastentarvike liikkeissä.

5.6.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler
4.6.2012
misukka
misukka

no en mie keksiny muuta kun rankaista töllöilyistä millon milläkii tavalla, ajastaan se helpotti :)

4.6.2012
riu
riu

MEillä kans viisi vuotias valehtelija valehtelija. En oikein itsekkään tiedä miten sen teen mutta mä saan jotenki ihmeen helposti muserrettua sen oikean tiedon sieltä. Vaikka siis uskomattoman kovapäinen on. Naamasta näkee just ku alkaa tivaamaan et äskeinen ei ollu totta...=) mutta taitava pitää näitten akns olla ja tuntosarvet pitkällä. Mulla on pokan kans vähä vielä opeteltavaa, mutta ehkäpä mä vielä opin...

4.6.2012
myrmeli
myrmeli

niin ja riu. Tuo on kans melkoinen pässi ja kivipää ni voipi olla et saahaan vääntää ihan kunnolla tästäkin aiheesta.

4.6.2012
misukka
misukka

Joo, nyt on meillä valehtelija ja kleptomaani samassa paketissa ja just tota mummyn mainiotsemaa et ihan selkeistä jutuista pitää valehdella, et valkonen on musta jne. Todellakin rasittavaa. Etenki ku sitä on kestäny jo vuoden päivät. Nyt sit pukkas tää varastelu vielä kaupan tekijäisiksi.

Nämä on vaiheita ja kuuluu ikään mut kyllä sitä saa vanhemmat miettiä et miten saisi viestin upotettua pieneen päähän et moista ei ole suotavaa jatkaa.

4.6.2012
misukka
misukka

nuo on mahtavia nuo kleptomaani ja valehtelu ikäkaudet X) Noh, luette lakia ja torutte, ei kai noihin auta ku ikä ja ehkä se kasvava järki. Onnea koitokseen :D Meijän tytön kanssa oli hiukka haastetta, se kun on vielä semmonen jästipää X) Kahotaan miten pojat pystyy vastaamaan haasteeseen :D

4.6.2012
riu
riu

en oikein tiedä mitä tuohon ehdottais ku että kätkö olis jossain vielä korkeammalla tai vaikeammassa paikassa, mut toisaalta sit taas parempi olis saada se lapsi oppimaan siihen, että niitä ei tosiaan oteta.

Toivotaan että tuo rangaistus nyt vähän pistäis miettimään, ettei kovin montaa kertaa tarttis samaa kaavaa toistaa.

Meil on kohta 5v:lle tullut nyt se valehtelukausi, huijaa ihan kaikesta ja ihan typerästäkin ja vielä näiden lisäksi semmoisista ihan selvistä tapauksista kuten että tänään tuli autolla päiväkotiin, vaikka se pyörä on päiväkodin pihassa nähtävissä. Tai mitä ovat päivän aikana tehneet tmv. Jotenkin rasittavaa sekin et ihan joka asiasta pitää valehdella ja kun en oikein ymmärrä miksi. Tai tiedän et se on varmaan ikäänkuuluvaa, mut silti..

4.6.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...