Saako avata vielä iltalörpät? :)

Nyt on nii tärkeetä asiaa et AIVAN pakko. :D Mie sain tos iltasel viestin et sain sen työpaikan! :D Mahassa velloo vähän väliä... Hassua kui ne asiat rullailee ku seuraa intuitiota. :) Mitäs muiden iltaa? :) Myö sanottiin tossa pitkästä aikaa... Ja vielä puusaunassa, aika huippua. :) Sain oikeen yksin jatkaa lauteilla köllöttelyä ku välissä pesin pojan ja huusin siskon hakee sen iltapalalle. :)

3.6.2012
Sralla
Sralla

Kiitos Riu ja Mummy! :) Oi toi lomarytmi kuullostaa ihanalta! :) Juu ei nyt kyllä ihan lomakelit ole... Noo, ehtiihän siellä rannalla toivottavasti pyörähteleen töiden lomaski. :)

3.6.2012
Sralla
Sralla

Hurjan paljon onnea sralla!! :) niin iloinen sun puolesta :)

Vähän käy kateeks riun lomaa, mulla on vasta heinäkuun lopulla.. joskin tämmöinen kylmä sadeilma, ni ei silleen haittaa :) toivotaan et ens viikonloppuna olis törkeen hieno ja lämmin ilma, mun faija on lomalla ja ne vuokras mökin vähän alle 100km Turusta, ni mennään ens vkonloppuna käymään siellä, saa grilliruokaa ja saunomaan, ehkä heittää talviturkkiki mereen ;) elämän pieniä iloja. Miehen sisko tulee kans, ni seki saa kokea suomalaista mökkikulttuuria. Tai no, niil on joku vähän hienompi mökki, on sähköt ja sisävessa, en mä muuten sinne edes lähtis ;)


3.6.2012
Mummy83
Mummy83

Iltaa :)

Onnea sralla tosi paljon! Niin ne asiat vaan tosiaan lähtee rullaamaan! Siullakii on ollu kaikenlaista niin mie oon nyt niin iloinen ku siulle tapahtuu noita hyviä asioita :)

Ja mie olin vähän kade tuosta siun ja taivaltajan illasta, mutta erityisen kade oon tuosta puusaunasta ja siitä omasta hetken rauhasta siellä! :D Myö ku millon tehhään tähän saunaremppa niin oli puhe että jso otettas puukiuas, mutta kahotaan nyt :)

Mie oon tässä jäähyllä saunasta, isommat muksut syö iltapalaa ja pienin on miun äitin luona yökylässä. Meillä alko lomarytmi nyt, valvotaan myöhään ja nukutaan pitkään, se soppii nimittäin tälle mammalle erinomaisen hyvin :)

3.6.2012
riu
riu

Kiitti Misukka! :) MUkavaa lehvailtaa! :)

3.6.2012
Sralla
Sralla

onnea sralla :) tosi hienoa. me kattellaan matrix revolutionsia...

3.6.2012
misukka
misukka

Voi ei MrsMetalli. :( Mökkisauna kuullostais kyl huipulta! Se tunnekku pistää shampoot päähä saunassa ja juoksee kesäiltana järveen huuhtelee tukan. Oi se on mahtavaa. :D Mut tiedä sit millon itekkää pääsis moista kokeen... :/

3.6.2012
Sralla
Sralla

Oli ihan tosi hauskaa vaik myö oltiiki aika vanhoja vissiin. :D No saahan sitä vanhatki välil tanssittaa nuorii miehii. :D Mie olen kyl tosi onnellinen et täältä palstalta löysin Taivaltajan. :) En mie tiedä kenen muunkaan kanssa oisin tanssimaa päässy. Sitä en kehtaa yksin lähtä tekeen, mut jos on vaikka joku bändi esiintyys, ni sit voin yksinki lähtä. :) Kannattaa olla avoin mieli ni niitä kavereita löytyy joskus hassuistaki paikoista! :D

Nii ja kiitos! :)

3.6.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...