Uusia oppeja!

Ihan on pakko hehkuttaa kun tuo meidän ukkonen nousi tänään aamulla ihan itse omin pikku jaloin ja käsin seisomaan sohvaa vasten! Ja monta kertaa vieläpä! Ja kun ukkosella on tapana hengailla karhukävelyasennossa, niin tänään kun oltiin äitin kans lähdössä siskon luo niin herra otti ekat askeleensa - karhukävellen! Ja siskon työnä jatko seisomaannousua hurjan paljon! Ai että ku on ylpee äitee täälä! 8) 3

3.6.2012
RJ89
RJ89

Voi jestas!

4.6.2012
RJ89
RJ89

meillä isäntä just sano et tuo lähti sängyn päällä yrittää ylös ilman tukea mut jos se nyt kuitenki vähän opettelis tasapainoa ensin. Esikko kun oppi juttuja ni meni aika haipakkaa. Ensin oppi ryömii, heti perään konttaa, sit nousi tukia vasten, nousi istumaan, sit käveltiin tuen kanssa, tämä kaikki 2kk aikana. Sit tuli eka askel ilman tukea  mut oli vissiin niin hatara et päätti harjotella tasapainoo eka ja se 2kk nousi keskellä lattiaa seisomaan kunnes pysy siinä hyvin ja sit lähti kävelee tuetta. viikkoa vaille 1v oli ku lähti kävelee eikä kaatunut kertaakaan ennen ku lähti juoksemaan.

Eli se kehitys voi olla tosi nopeeta ku niikseen tulee ja asiat loksahtaa pienessä päässä kohdilleen.

4.6.2012
misukka
misukka

No mut misukka eihän sillä iällä oo väliä. :) Ja mä oon todella yllättynyt näistä herran uusista taidoista, on pitkän aikaa joo vähä niinku yrittäny soffaa vasten ylähä, mutta että ihan yhtäkkiä sit nousikin? :D Ja tänään on noustu koko ajan ja kaikkea vasten, myös pelkkää seinää vasten. :o Kovasti yrittäis ihan ilman tukeaki nousta seisomaan, mut ei kai nyt seki tähän samaan syssyyn? :D

4.6.2012
RJ89
RJ89

Meillä mennään nyt rj teidän kanssa samoissa taidoissa. Ikäero vaan on vauvoilla huima :D Tänään tuo meidän pieni on punkenu ittensä pystyyn ihan kaikkea vasten. Ja täällä myös tuli ekat tuetut askeleet tänään.

4.6.2012
misukka
misukka

Hih, ja tänään vielä tuetut ensiaskeleet soffan reunaa vasten. :) 3

4.6.2012
RJ89
RJ89

oooh söpöö =)

3.6.2012
AMP91
AMP91

onnea taidosta :)

Meillä on vihdoinki rohkaistuttu myös tukia vasten seisomiseen. Tänään on noustu pystyyn vähän ja täällä. Monta päivää olen yrittänyt saada kuvaa karhukävelystä mutta on niin nopea se asennossa käynti etten vielä ole ehtinyt kuvaa napata.

3.6.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...