sunnuntaipäivää :)

Sataa sataa ropisee ainakin täällä. Me jo aamun askareina tehtii tytön kans kortti 3-vuotiaalle synttärisankarille; salama mcqueen kuvattuna edestäpäin (mä piirsin, tyttö väritti) ja sit siitä ku nostaa konepellin, niin alla on onnentoivotukset (mä sanelin, tyttö kirjoitti :) ) sit käytiin kirjastosta hakees lisää lukemista ja kaupassa hakees paketointitarvikkeita ku ainoopaperi mistä riitti tarpeeks iso pala oli mustaa hellokittyä, mut tytön mielestä sitä ei voinulaittaa 3v pojan pakettiin :) kova valikointi oli kaupassaki et mikä olis tarpeeks hienoa. Neljältä olis tarkoitus mennä juhlimaan päivänsankaria :) Mitäs muidn sunnuntaihin?

3.6.2012
Mummy83
Mummy83

Melkein jo iltaa.

Me käytiin tuossa pihalla pari tuntia oleskelemassa. Isäntä teki kaukoputkeensa aurinkosuotimen. Ebaystä tilasin sille kalvon ja se sit väsäs kaukoputkeen sopivan sovittimen johon liimas sen kalvon kiinni. Ja tuli paljo halvemaksi kuin suomesta ostaa satasella tai vähän yliki hintasta "oikeeta" suodinta. Ihan oikea kalvo tuo oli joka kotiin tuli ja makso jonku 13 euroa. Sit loppu oliki miehelle puuhastelua.

Minä käytin vauvan päikyt hyödyksi ja koulin tomaatin ja kirsikkatomaatin sekä kukkakaalin taimia tänään. Sitten me tehtiin jätskiä, pitihän tuore jätelökone testata ja tuli hyvää suklaajädeä :) Nyt on tosin vähän maha kipeenä kun tuli vetästyä kunnon annos. Litrasen "taikinan" taisin tehdä ja kaikki syötiin.

3.6.2012
misukka
misukka

Heh riu, enhän mä tänää oo saanu oikein mitää aikaiseksi paitsi yhden paketin ja kortin tehtyä :)

Oli muksat synttärit Ja taas muistu mieleen miks en ikinä tuu järkkää kotisynttäreitä, noita oli kak neljä vuotiasta, kaks kolme vuotiasta ja yks vuoden vanha ja mulla on jäätävä hedari ja korvat soi.. ;) vaik viihtymisen puolesta tuon ikäiset ei tarvii vielä kummoisempaa, ne leikki ilmapalloilla varmaan ekan tunnin verran. Joka kerta ku kahmas lattialta pallon, ni tarttu karvamatosta osa mukaan ja nöyhtää leijailee ilmassa.. ei käy kateeks sitä iskää ku joutuu siivoamaan jäkikäteen :)

Mu koska synttärisankarin isä on kokki niin oli todella hyvät sapuskat ja elämäni paras sacher kakku. Kuolaan vieläki ajatukselle..

3.6.2012
Mummy83
Mummy83

täällä ollaan touhuiltu, tyttö tykkäs vähän kun sai isin kanssa käydä pelaamassa jalkapalloa kentällä, oli ihan uus juttu ja juoksi pitkin kenttää ja kuljetti palloa :D

esikon kummisetä kävi myös, multa siis meni niin ohi viimenäkemisellä niiden vauvauutiset että en muistanu että niille on tulossa meiän vauvan synttäreiden aikaan vauveli :D niin ihanaa, se on niiden ensimmäinen lapsi, mä rupesin heti miettii mitä kaikkee voin antaa niille :D

ja voe mavon silimä oltiin laskettu väärin pihalaattojen määrä niin pitää huomenna hakee niitä lisää, oltais muuten saatu valmiiks pihahommat mutta eeii. huomenna siis loputhommat sit enää se terassi ja avot :D

3.6.2012
mustikka88
mustikka88

päivää :) Jäätävä päänsärky oli tännää, nyt helpottaa ruuan, päikkäreitten ja ipubrofeiinin jälkeen. Miun äiti tuli käymään, ne on tytön kaa jossakii pyöräilemässä ja isi poikien kaa pihalla. Mie tässä yritän kirjottaa viimestä tehtävää, mutta jotenkii se viimenen rypistys puuttuu X) Kohta ruppeen laittamaan grillattavat valmiiks, johan tässä alkaa hissukseen hiukomaan... :)

Noh, taivaltaja ja sralla, onko tukka kippee? :D Mie ihan voin uskoo että teillä on ollu hauskaa... :D

Mummy, mie en voi ku ihmetellä että miten sie kerkeet saamaan aina noin paljon aikasiks? Oikee tehopakkaus :)

Jii mistä ostitte sen sängyn? Meijänkii pitäs, kun eikös se pitäs aina noin 10 vuuen välein uusia? No meillä se alkas olla tosissaan uusimista vailla, mutta jos vielä yritettäs pärjäillä... :)

Ninnup mikä ihme on kolmisoppi?

3.6.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...